ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

Ετοιμάζει προτάσεις στην ΕΠΟ για τα στημένα η UEFA

Η χειραγώγηση ποδοσφαιρικών αγώνων συζητήθηκε από τους εκπροσώπους της UEFA με τον Βασιλειάδη
Ετοιμάζει προτάσεις στην ΕΠΟ για τα στημένα η UEFA

Στο θέμα της χειραγώγησης ποδοσφαιρικών αγώνων στάθηκε η κουβέντα στη συνάντηση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, με τους εκπροσώπους της UEFA σήμερα το πρωί.

Στην συνάντηση ήταν παρόντες ο Επικεφαλής Διεύθυνσης του τομέα Εθνικών Ομοσπονδιών στην UEFA Άντζελο Ρηγόπουλος, o Managing Director Integrity της UEFA Emilio Garcia, o Πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος, οι νομικοί σύμβουλοι της Ομοσπονδίας Νικόλαος Μπάρτζης και Αλέξανδρος Χολέβας και ο Integrity Officer της ΕΠΟ Δημήτρης Δαβάκης.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης, οι πλευρές αναφέρθηκαν στα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν γύρω από το ζήτημα με τα στημένα, με την UEFA να αναφέρει πως μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα καταθέσει προτάσεις προς την ΕΠΟ, ώστε να δημιουργηθεί ένα πλαίσιο ικανό που θα τεθεί σε εφαρμογή από τη νέα αγωνιστική σεζόν και θα αντιμετωπίσει ουσιαστικά το πρόβλημα με τους ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Sportime Team

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Ο Παναγιώτης Βαρούχας για το Άρης – ΠΑΟΚ : Να μάθει κανονισμό ο Ζαφείρης – Βουτιά στα βράχια ο Πέρεθ

Ο Παναγιώτης Βαρούχας για το Άρης – ΠΑΟΚ : Να μάθει κανονισμό ο Ζαφείρης – Βουτιά στα βράχια ο Πέρεθ

Όλα τα λεφτά τα σχόλια που έκανε ο Παναγιώτης Βαρούχας για τη διαιτησία στο Άρης – ΠΑΟΚ. Τι είπε για Ζαφείρη και Πέρεθ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ελένη Λαμπαδαρίου : Ίσα που έκανε σχόλιο για τη διαιτησία του Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Ελένη Λαμπαδαρίου : Ίσα που έκανε σχόλιο για τη διαιτησία του Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Μια διαιτησία που δεν χρειαζόταν καν να ασχοληθεί, θεώρησε η Ελένη Λαμπαδαρίου πως ήταν αυτή στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Κύπελλο Ελλάδας Betsson: Ο Φωτιάς στο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, Παπαπέτρου στο Λεβαδειακός – ΟΦΗ

Κύπελλο Ελλάδας Betsson: Ο Φωτιάς στο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, Παπαπέτρου στο Λεβαδειακός – ΟΦΗ

Γνωστοί έγιναν οι ορισμοί των διαιτητών για τους δεύτερους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, με τον Βασίλη Φωτιά να ορίζεται στο μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ηλίας Σπάθας : Άκυρο το πρώτο γκολ της ΑΕΚ – Δεν υπάρχει το πέναλτι (vid)

Ηλίας Σπάθας : Άκυρο το πρώτο γκολ της ΑΕΚ – Δεν υπάρχει το πέναλτι (vid)

Εύνοια υπέρ της ΑΕΚ είδε στην αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες ο Ηλίας Σπάθας. Το γκολ που δεν μέτρησε και το πέναλτι…

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ηλίας Σπάθας για το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Χαρά μας τέτοια διαιτησία σε ντέρμπι…

Ηλίας Σπάθας για το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Χαρά μας τέτοια διαιτησία σε ντέρμπι…

Ικανοποιημένος ήταν ο Ηλίας Σπάθας από το γεγονός πως το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός δεν είχε και πολλά να πεις από τη διαιτησία.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Παναγιώτης Βαρούχας για τις επίμαχες φάσεις στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (vid)

Ο Παναγιώτης Βαρούχας για τις επίμαχες φάσεις στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (vid)

Όλα όσα είπε ο Παναγιώτης Βαρούχας για τις αμφισβητούμενες φάσεις του ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Κουτσιαύτης για Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: «Οι Έλληνες διαιτητές μπορούν – το πρόβλημα είναι η προκατάληψη»

Κουτσιαύτης για Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: «Οι Έλληνες διαιτητές μπορούν – το πρόβλημα είναι η προκατάληψη»

Με αφορμή τον ημιτελικό Κυπέλλου Ελλάδας Betsson ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, ο Αριστομένης Κουτσιαύτης πήρε θέση για τη διαιτησία, απαντώντας σε σχόλια περί «πολλών σφυριγμάτων» και υπερασπιζόμενος τους Έλληνες διαιτητές.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Διαιτησία: Ποιοι θα σφυρίξουν τις ρεβάνς του Κυπέλλου!

Διαιτησία: Ποιοι θα σφυρίξουν τις ρεβάνς του Κυπέλλου!

Η ΚΕΔ έχει ήδη κάνει τα πλάνα της για τους δεύτερους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Για σεβασμό στο άθλημα μίλησε ο Κόντης, αλλά αυτό με τον Νους είναι διακωμώδηση!

Για σεβασμό στο άθλημα μίλησε ο Κόντης, αλλά αυτό με τον Νους είναι διακωμώδηση!

Ο Κόντης άφησε αιχμές για τη διαιτησία του Τσακαλίδη. Λίγο νωρίτερα ο Νους επεδίωξε για μια ακόμα φορά να αποβληθεί!

Ποδόσφαιρο