ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

Κοράκι – Διαιτησία: Φώναξε ο ΠΑΣ Γιάννινα, γκρίνιαξε και ο Ολυμπιακός!

Το χέρι του Πίρσμαν στο Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννια που δεν καταλογίστηκε παράβαση!
Κοράκι – Διαιτησία: Φώναξε ο ΠΑΣ Γιάννινα, γκρίνιαξε και ο Ολυμπιακός!

Κοράκι – Διαιτησία: Παράπονα και οι μεν και οι δε στο Φάληρο. Ο ΠΑΣ Γιάννινα για το γκολ στις καθυστερήσεις των καθυστερήσεων και ο Ολυμπιακός για το χέρι του Εραμούσπε. Γιατί δεν τον φώναξε ο Γκορτσίλας και δεν καταλογίστηκε ούτε το φάουλ.

Κοράκι – Διαιτησία: Η ιστορία στο «Καραϊσκάκης» γνωστή. Ο Καραντώνης έχει δείξει έξι λεπτά καθυστέρηση με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν το γκολ που τους έδωσε τη νίκη στο 97′ και κατι.. ψιλά!

Για το ματς στο Φάληρο, παράπονα, εκτός απο τους Ηπειρώτες, έκανε και ο Ολυμπιακός.

Για το χέρι του Εραμούσπε που δεν καταλόγισε παράβαση ο Καραντώνης στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. Η φάση ελέγχθηκε από τον VAR Γκορτσίλα, αλλά η αρχική απόφαση για κόρνερ δεν άλλαξε.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού αναρωτήθηκαν γιατί δεν έγινε on field review για τη συγκεκριμένη φάση, ζητώντας πέναλτι.

Ο λόγος που ο Γκορτσίλας δεν φώναξε στο μόνιτορ τον ρέφερι είναι απλός, ξεκάθαρος και by the book.

Παράβαση σαφώς και υπάρχει. Το χέρι του στόπερ του ΠΑΣ Γιάννινα είναι σε εντελώς αφύσικη θέση, κάνοντας τον όγκο του σωματός του μεγαλύτερο.
Αυτό που δεν ήταν ξεκάθαρο, είναι αν η παράβαση είναι εντός ή εκτός περιοχής. Ο Γκορτσίλας από τις κάμερες που είχε στη διάθεση του δεν βρήκε πλάνο που να δείχνει ξεκάθαρα οτι η παράβαση είναι εντός περιοχής για να τον καλέσει για on field review.

Το πρωτόκολο του VAR είναι ξεκάθαρο. Πέναλτι/όχι πέναλτι, κόκκινη κάρτα, λάθος ταυτοποίηση, γκολ/όχι γκολ, οι περιπτώσεις που μπορεί να παρέμβει ο Video Assistant Referee. Εφόσον δεν υπάρχει πλάνο που να δείχνει οτι το χέρι είναι εντός των ορίων της μεγάλης περιοχής, ο Γκορτσίλας δεν μπορούσε να παρέμβει.

Μπορείτε να διαβάσετε όλη τη σελίδα για τη διαιτησία από την e-sportime στη σελίδα 8 με ένα κλικ ΕΔΩ. Mε παρασκήνιο και από το ΠΑΣ Παναθηναϊκός Άρης!

Κατεβάστε την e-Sportime 3-5-2022 ΕΔΩ με ένα κλικ.

Αν δεν έχετε κάνει ακόμα εγγραφή στην υπηρεσία μπορείτε πολύ απλά προσθέτοντας το e-mail σας.

 

Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ – Ολυμπιακός : Η Ελένη Λαμπαδαρίου δεν βλέπει κόκκινη κάρτα στον Ποντένσε (vid)

ΑΕΚ – Ολυμπιακός : Η Ελένη Λαμπαδαρίου δεν βλέπει κόκκινη κάρτα στον Ποντένσε (vid)

Ενδιαφέρουσα άποψη εξέφρασε η Ελένη Λαμπαδαρίου για τη φάση με το χτύπημα του Ποντένσε στο ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ηλίας Σπάθας : Οφσάιντ πριν το γκολ της ΑΕΚ, καθαρό πέναλτι για τον Ολυμπιακό – Τσιμουδιά για τη φάση με τον Ποντένσε (vid)

Ηλίας Σπάθας : Οφσάιντ πριν το γκολ της ΑΕΚ, καθαρό πέναλτι για τον Ολυμπιακό – Τσιμουδιά για τη φάση με τον Ποντένσε (vid)

Όλα όσα ανέφερε και όσα δεν ανέφερε ο Ηλίας Σπάθας για τις επίμαχες φάσεις στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναγιώτης Βαρούχας για ΑΕΚ – Ολυμπιακός : Πέναλτι στον Λουίζ, κόκκινη στον Ποντένσε (vid)

Παναγιώτης Βαρούχας για ΑΕΚ – Ολυμπιακός : Πέναλτι στον Λουίζ, κόκκινη στον Ποντένσε (vid)

Κοφτός ο Παναγιώτης Βαρούχας για τις επίμαχες φάσεις στην αναμέτρηση της ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό…

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Αριστομένης Κουτσιαύτης: Η τηλεοπτική κάλυψη μπορεί να επηρεάσει τη διαιτησία – Το παράδειγμα του Λυών – ΠΑΟΚ

Αριστομένης Κουτσιαύτης: Η τηλεοπτική κάλυψη μπορεί να επηρεάσει τη διαιτησία – Το παράδειγμα του Λυών – ΠΑΟΚ

Μπορεί η τηλεοπτική κάλυψη να επηρεάσει τις αποφάσεις του VAR; Ο Αριστομένης Κουτσιαύτης αναλύει όσα έγιναν στο Λυών – ΠΑΟΚ, εξηγώντας πώς τα replay και ο τρόπος προβολής τους μπορούν να διαμορφώσουν – έστω έμμεσα – τη διαιτητική κρίση.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Βαρούχας για την ΑΕΚ : Κανένα φάουλ του Πήλιου, άδικα φωνάζει η Ένωση για τις κάρτες (vid)

Βαρούχας για την ΑΕΚ : Κανένα φάουλ του Πήλιου, άδικα φωνάζει η Ένωση για τις κάρτες (vid)

Ο Παναγιώτης Βαρούχας έκανε λόγο για καθαρό γκολ της ΑΕΚ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Τι είπε για τις κάρτες…

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Ηλίας Σπάθας μίλησε για φάουλ του Πήλιου και πως γίνεται μοτίβο η εύνοια υπέρ της ΑΕΚ στη διαιτησία

Ο Ηλίας Σπάθας μίλησε για φάουλ του Πήλιου και πως γίνεται μοτίβο η εύνοια υπέρ της ΑΕΚ στη διαιτησία

Ο σχολιασμός που έκανε ο Ηλίας Σπάθας για τη διαιτησία στα παιχνίδια της ΑΕΚ με αφορμή τα έγιναν στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Βεργέτης στο Ατρόμητος – Παναθηναϊκός, Ευαγγέλου στο Αστέρας – ΑΕΚ – Οι διαιτητές της 18ης αγωνιστικής

Βεργέτης στο Ατρόμητος – Παναθηναϊκός, Ευαγγέλου στο Αστέρας – ΑΕΚ – Οι διαιτητές της 18ης αγωνιστικής

Οι διαιτητές που θα σφυρίξουν τα παιχνίδια της 18ης αγωνιστικής της Super League.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Όσα είπε ο Αριστομένης Κουτσιαύτης για το πρώτο γκολ της ΑΕΚ και το φάουλ στον Τεττέη (vid)

Όσα είπε ο Αριστομένης Κουτσιαύτης για το πρώτο γκολ της ΑΕΚ και το φάουλ στον Τεττέη (vid)

Πήρε θέση ο Αριστομένης Κουτσιαύτης για το φάουλ πάνω στον Τεττέη πριν από το πρώτο γκολ της ΑΕΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Παναγιώτης Βαρούχας αποθέωσε τους Έλληνες διαιτητές και τον Μάκη Γκαγκάτση

Ο Παναγιώτης Βαρούχας αποθέωσε τους Έλληνες διαιτητές και τον Μάκη Γκαγκάτση

Χαιρέτισε την απόφαση του Μάκη Γκαγκάτση για Έλληνες διαιτητές στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson ο Παναγιώτης Βαρούχας…

Ποδόσφαιρο