ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Άλλο τι ζητάει η ΑΕΚ και άλλο τι προβλέπει ο κανονισμός – Δεν υπάρχει καμία κόκκινη στη Τούμπα!

Δύο αποβολές ζήτησε η ΑΕΚ στο πρωτο ημίχρονο στη Τούμπα. Άλλο τι λέει η ΑΕΚ, άλλο τι λέει ο κανονισμός!
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Άλλο τι ζητάει η ΑΕΚ και άλλο τι προβλέπει ο κανονισμός – Δεν υπάρχει καμία κόκκινη στη Τούμπα!

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έχουν παράπονα από τη διαιτησία του Νορβηγού. Άρα… πήγε καλά ο ρέφερι! Δεν υπάρχει παράβαση για αποβολή στην αναμέτρηση.

Μέσα σε ένα πεντάλεπτο, η ΑΕΚ διαμαρτυρήθηκε προς τον διαιτητή του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, για δύο κόκκινες κάρτες σε ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων, τις οποίες σύμφωνα με τους ανθρώπους της Ένωσης, δεν έβγαλε ο Νορβηγός ρέφερι.

Αρχικά στο 20′ για το πάτημα του Ολιβέιρα στον Αραούχο και στο 25′ για ένα μαρκάρισμα του Ίνγκασον στον Γκαρσία.

Στην πρώτη περίπτωση, ο διαιτητής δίνει φάουλ υπέρ του ΠΑΟΚ και κιτρινίζει τον Αραούχο. Ο Αραούχο βρίσκει (και) τη μπάλα και στη συνέχεια ο Ολιβέιρα τον πατάει, σηκώνοντας άμεσα το πόδι του από εκείνο του Αραούχο. Υπάρχει παράβαση για κίτρινη κάρτα στον φορ του ΠΑΟΚ, αφού δεν υπάρχει ένταση στο πάτημα και προσπαθεί άμεσα να σηκώσει το πόδι από τον αντίπαλο.

Στο 25′ η ΑΕΚ ζητάει δεύτερη αποβολή, για στέρηση προφανούς ευκαιρίας για γκολ. Ο Ίνγκασον προσπαθεί να ανακόψει την πορεία του πιο γρήγορου Λιβάι Γκαρσία και κάνει μια κίνηση με το χέρι του. Ο ρέφερι δεν έδωσε τίποτα. Και φάουλ υπέρ της ΑΕΚ να καταλόγιζε, το οποιο και συζητάμε, δεν υπάρχει κόκκινη κάρτα, επειδή δεν υπάρχει η συνθήκη της προφανούς ευκαιρίας για γκολ. Ο επιτειθέμενος έχει ανοίξει τη μπάλα, δεν την έχει στην κατοχή του, ενώ έχει ξεκινήσει να κάνει έξοδο και ο τερματοφύλακας ο οποιος έχει πιθανότητες να περιορίσει τον αντίπαλο του, αν αποδεχθούμε οτι δεν προλαβαίνει να παίξει εκείνος πρώτος τη μπάλα.

Οπότε αν το μαρκάρισμα τιμωρηθεί τεχνικά (με φάουλ), πειθαρχικά πάει μέχρι κίτρινη για στέρηση υποσχόμενης και όχι προφανούς ευκαιρίας για γκολ.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Διαιτησία: Σ’ ένα χαρτάκι έγραψα(ν)!

Διαιτησία: Σ’ ένα χαρτάκι έγραψα(ν)!

Στην τελική ευθεία ενόψει των νέων πινάκων διαιτησίας! Το «σχέδιο» της ΚΕΔ για την επόμενη σεζόν στη Super League.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Μπέος: «Κοντρόλαρε το»!

Μπέος: «Κοντρόλαρε το»!

Για... Μπέος, αρκετά ήσυχος ο Δήμαρχος στο Παναιτωλικός - Βόλος.

Ποδόσφαιρο
Διαιτησία - ΕΠΟ: ΚΕΔ: Κανονικό το γκολ του Ατρομήτου! (vid)

ΚΕΔ: Κανονικό το γκολ του Ατρομήτου! (vid)

To αυτονόητο είπε ο Βάλερι για το γκολ στο Περιστέρι. Δεν έπρεπε να ακυρωθεί το γκολ του Ατρομήτου!

Διαιτησία - ΕΠΟ
Ποδόσφαιρο: Διαιτησία: Τον χρέωσε με φάουλ και είχε σπάσει το πόδι του!

Διαιτησία: Τον χρέωσε με φάουλ και είχε σπάσει το πόδι του!

Ο Γκαλβάν χρεώθηκε με φάουλ από τον Κατοίκο στη φάση που τραυματίστηκε και έσπασε το πόδι του!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Διαιτησία: «Δεν μπορώ να πάω να το δω»!

Διαιτησία: «Δεν μπορώ να πάω να το δω»!

Οι άνθρωποι της Καλλιθέας αναρωτήθηκαν γιατί ο Παπαπέτρου δεν πήγε στο VAR.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Διαιτησία: Έκαναν χαμό!

Διαιτησία: Έκαναν χαμό!

Εκνευρισμένος ο Βάλερι στο Μαρούσι, στα «κάγκελα» ο Σπανός στο Περιστέρι.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Γερμανούς διαιτητές θέλει ο Ηλίας Σπάθας

Γερμανούς διαιτητές θέλει ο Ηλίας Σπάθας

Οι διαιτητές από τη Γερμανία είναι η λύση για τα ελληνικά ντέρμπι σύμφωνα με όσα είπε ο πρώην ρέφερι…

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Διαιτησία: Διεθνείς στην 8η αγωνιστική των play out και… καψόνι σε Σιδηρόπουλο!

Διαιτησία: Διεθνείς στην 8η αγωνιστική των play out και… καψόνι σε Σιδηρόπουλο!

Μετά το Κύπελλο Ελλάδας, η ΚΕΔ ανακοίνωσε και τους διαιτητές της 8ης αγωνιστικής των play out.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Τελικός Κυπέλλου: Ανακοινώνει τον Μαρτσίνιακ η ΚΕΔ!

Τελικός Κυπέλλου: Ανακοινώνει τον Μαρτσίνιακ η ΚΕΔ!

Ο Σιμόν Μαρτσίνιακ θα ειναι ο διαιτητής του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας. Τον ανακοινώνει άμεσα η ΚΕΔ.

Ποδόσφαιρο