ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εθνική Ελλάδας: Αποκλείστηκε από το Μουντιάλ, αλλά πρέπει να κερδίσει τους δύο τελευταίους αγώνες των Προκριματικών!

Η Εθνική Ελλάδας πρέπει να κερδίσει Σκωτία και Λευκορωσία!
Εθνική Ελλάδας: Αποκλείστηκε από το Μουντιάλ, αλλά πρέπει να κερδίσει τους δύο τελευταίους αγώνες των Προκριματικών!

Πικρό ήταν το βράδυ της Κυριακής για την Εθνική Ελλάδας, όπου και γνώρισε την ήττα-αποκλεισμό από τα τελικά του Μουντιάλ, με 3-1 από τη Δανία.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, δεν έδειξε έτοιμο για μία τέτοια πρόκληση, κάτι που φάνηκε από τα απανωτά λάθη που έγιναν στην άμυνα και στην ουσία χάρισαν στα γκολ.

Πλέον οι ελπίδες πρόκρισης… εξατμίστηκαν και τα δύο τελευταία ματς του ομίλου, εντός με Σκωτία και εκτός με Λευκορωσία, έχουν διαδικαστικό χαρακτήρα.

Ωστόσο η Εθνική Ελλάδας πρέπει με κάθε τρόπο να πάρει τις νίκες. Αρχικά και πιο σημαντικά, τα αποτελέσματα έχουν να κάνουν με το ranking που θα έχει η ομάδα μας, αφού όσο πιο ψηλά στη γενική βαθμολογία σημαίνει και καλύτερες μελλοντικές κληρώσεις.

Ενώ μεγάλο ρόλο θα παίξει και η ψυχολογία, αφού όλοι πρέπει να πιστέψουν και πάλι στους παίκτες και στις δυνατότητές τους, κάτι που έρχεται μέσα από τα θετικά αποτελέσματα.

 

Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χωρίς κατηγορία: Δέκα προπονητές και 700 εκατ. ευρώ σε μεταγραφές επί Μαρινάκη στη Φόρεστ

Δέκα προπονητές και 700 εκατ. ευρώ σε μεταγραφές επί Μαρινάκη στη Φόρεστ

Η Φόρεστ επιχειρεί να καθιερωθεί στο κορυφαίο επίπεδο της Αγγλίας, όμως η συχνότητα αλλαγών στον πάγκο δείχνει πόσο δύσκολη είναι η ισορροπία ανάμεσα σε φιλοδοξία και σταθερότητα.

Χωρίς κατηγορία
Ποδόσφαιρο: Η Εθνική Νέων γνώρισε την ήττα με 2-0 από την Κροατία

Η Εθνική Νέων γνώρισε την ήττα με 2-0 από την Κροατία

Το τουρνουά αποτελεί πολύτιμη ευκαιρία για δοκιμές και συμπεράσματα ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Τα αλλάζει όλα ο Μπενίτεθ στην κυκλοφορία της μπάλα

Παναθηναϊκός: Τα αλλάζει όλα ο Μπενίτεθ στην κυκλοφορία της μπάλα

Ο Ισπανός τεχνικός ζητά πιο άμεσο παιχνίδι, ταχύτερη μετάβαση από άμυνα σε επίθεση και καλύτερες αποστάσεις μεταξύ των γραμμών.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Γκαγκάτσης: Η πρόκληση είναι μεγάλη

Γκαγκάτσης: Η πρόκληση είναι μεγάλη

Παρά τις δυσκολίες, ο κ. Γκαγκάτσης εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στο ρόστερ και στο τεχνικό επιτελείο.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Γολγοθάς της Εθνικής

Ο Γολγοθάς της Εθνικής

Στην παγκόσμια κατάταξη της FIFA η Γερμανία βρίσκεται στη 10η θέση, η Ολλανδία στην 7η, η Σερβία στην 39η, ενώ η Ελλάδα καταλαμβάνει την 46η θέση.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Kαι ο Χιμένεθ έχει τελειώσει και ο επόμενος έχει βρεθεί!

Άρης: Kαι ο Χιμένεθ έχει τελειώσει και ο επόμενος έχει βρεθεί!

Ο Μανόλο Χιμένεθ θα τελειώσει το καλοκαίρι και ο Άρης έχει ήδη βρει τον διάδοχο του Ισπανού.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ενεργοποιείται εκτάκτως ο Μέντες από τον Μαρινάκη

Ενεργοποιείται εκτάκτως ο Μέντες από τον Μαρινάκη

Η κατάσταση στη Φόρεστ ενεργοποίησε άμεσα τον Βαγγέλη Μαρινάκη ο οποίος το πήρε πάνω του.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Γιοβάνοβιτς: «Στόχος η παραμονή στην ελίτ»

Γιοβάνοβιτς: «Στόχος η παραμονή στην ελίτ»

«Μας περιμένουν απαιτητικά παιχνίδια, αλλά θα είμαστε έτοιμοι και θα δώσουμε τα πάντα για να πετύχουμε τον στόχο μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η Εθνική με Γερμανία, Ολλανδία, Σερβία

Η Εθνική με Γερμανία, Ολλανδία, Σερβία

Οι αγωνιστικές είναι προγραμματισμένες από τις 24 Σεπτεμβρίου έως τις 17 Νοεμβρίου 2026 με την τελική φάση να διεξάγεται τον Ιούνιο του 2027.

Ποδόσφαιρο