ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Διαιτησία: O Κάπτεν Μαρκ, ο Ιβαν ο τρομερός και… ζήτω τα καινούργια μας έπιπλα!

Διαιτησία: Αρμένικη η βίζιτα του Μπέμπεκ. Ο Κροάτης φεύγοντας από το «Βικελίδης» για «Βενιζελος» έκανε και μια στάση Θεσσαλία μεριά να σφυρίξει το Βόλος – Λαμία. Ξένος ρέφερι σε αδιάφορο ματς. Εντολή της UEFA. Νιάουυυυυυυ. Οι Ελληνες θα παίζουν πλέον τα τοπικά όταν ξεκινήσουν, αφού θα ζητάνε ξένο διαιτητή και τα… Ανω Πετροχελίδονα! Κατά τον...
Διαιτησία: O Κάπτεν Μαρκ, ο Ιβαν ο τρομερός και… ζήτω τα καινούργια μας έπιπλα!

Διαιτησία: Αρμένικη η βίζιτα του Μπέμπεκ. Ο Κροάτης φεύγοντας από το «Βικελίδης» για «Βενιζελος» έκανε και μια στάση Θεσσαλία μεριά να σφυρίξει το Βόλος – Λαμία. Ξένος ρέφερι σε αδιάφορο ματς. Εντολή της UEFA. Νιάουυυυυυυ.

Οι Ελληνες θα παίζουν πλέον τα τοπικά όταν ξεκινήσουν, αφού θα ζητάνε ξένο διαιτητή και τα… Ανω Πετροχελίδονα! Κατά τον Απρίλιο που θα σφίξουν κι άλλο τα γάλατα (πλέι οφ, πλέι άουτ) οι ξένοι θα έρχονται κομβόι, μαζί με τις νταλίκες που θα φέρνουν στην Ελλάδα τα εμβόλια για τον κορονοϊό. Άνοιξε τον ασκό του Αιόλου ο Κάπτεν Μαρκ στην ελληνική διαιτησία.

Για ότι συνέβη στο Άρης – ΑΕΚ, ξεκάθαρα φταίει ο Τζήλος. Τι όχι; Ε, ναι. Το διαιτητικό λάθος είναι ανθρώπινο μόνο όταν ο «σφάλων» δεν έχει ελληνική υπηκοότητα. Για όσους αποκοιμήθηκαν, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, το παιχνίδι στο Χαριλάου έληξε. Αργησε λίγο, αλλά στερνά καλά, όλα καλά που έλεγε και ο Σαίξπηρ.

Δικαιωμένος ο Κλάτενμπεργκ για την επιλογή του με τον Κροάτη. Στο επόμενο video review, ευχή όλων, να μην δηλώσει απογοητευμένος για τυχόν καθυστερήσεις των Ελλήνων (και μόνο) ρέφερι στο on field review. To κάναμε το τάμα μας πρωί – πρωί.

Για τους αφελείς που περιμένουν να εκφραστεί παρόμοια δυσαρέσκεια για το πεντάλεπτο που πέρασε με τις αλλαγές της ΑΕΚ, να… κοιμηθούν και θα τους ξυπνήσουμε, μόλις φτάσουμε.

Ισως κάπου, κάποτε, σε κάποιο directors cut με τις κομμένες σκηνές και τα backstage από την ταινία που (μας) γυρίζει ο Αγγλος αρχιδιαιτητής το τελευταίο διάστημα.

Τα… σχέδια του Άγγλου ενεργοποίησαν μέχρι και το άτυπο συνδικαλιστικό όργανο των διαιτητών, του οποίου ηγείται και πάλι ο Σιδηρόπουλος. Οι ρέφερι το λένε άτυπο συνδικαλιστικό όργανο. Εμείς στα Δυτικά προάστια το λέμε αλλιώς, αλλά μην ρίξω κι άλλο το επίπεδο που έχει η ελληνική διαιτησία.

Το άτυπο συνδικαλιστικό όργανο που λες, αναγνώστη, με νέα διεύθυνση, καινούργια έπιπλα και νέες… κουρτίνες, αφήνει για λίγο στην άκρη τα φιλανθρωπικά με τα δίχτυα των ψαράδων στη Σύμη, τους αναπνευστήρες τα βατραχοπέδιλα και τις ψαρόβαρκες στο Καστελόριζο και υψώνει το… λάβαρο της επανάστασης! Τηλεδιάσκεψη με αφορμή τον ορισμό του Ιβάν (του τρομερού) Μπέμπεκ στο Βόλος – Λαμία. Έτοιμο το πανό που θα υψωθεί έξω από το γραφείο του Κλάτενμπεργκ. «Κάτω οι (πολλοί) ξένοι». Ο Σιδηρόπουλος πήρε το «οk» να γκρινιάξει στον Άγγλο αρχιδιαιτητή.

Ωραία κουβεντούλα έγινε, μαθαίνω. Κάτι από τα Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός επί «Καπετάνιου», που όταν τελείωναν, η καθαρίστρια είχε να μαζέψει μόνο ένα ποτήρι από το τραπέζι!

Άλλο θέμα στην ατζέντα δεν υπήρχε. Για τους Έλληνες που έχουν μπει σε… βαθιά κατάψυξη, θα συζητηθεί σε επόμενη τηλεδιάσκεψη, αφού δεν ήταν στα θέματα της ημερησίας διάταξης. Κάποιος, κάπως πήγε να ψελλίσει κάτι για τους Έλληνες συναδέλφους του που είναι εκτός ορισμών, αλλά η “κεφαλή” του οργάνου, του έκοψε τη φορά. “Οχι, δεν θα μιλήσουμε καθόλου γι’ αυτό. Μόνο για τους ξένους”! Μάγκας!

Ζητάω ταπεινά συγνώμη που την είδηση της αντίδρασης δεν την “έπαιξα” με το ύφος που θα ήθελαν κάποιοι. Σκέφτηκα να βάλω λαμπάκια στον τίτλο, αλλά τα μάζεψα με τα Χριστουγεννιάτικα. Και πάλι συγνώμη.

Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Εθνική Ομάδα: Ήττα για την Εθνική U17 στην Κροατία

Ήττα για την Εθνική U17 στην Κροατία

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και βρήκαν προβάδισμα με τον Ζούσιτς στο 15ο λεπτό ενώ ο Ρουσό στο 30ο διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Εθνική Ομάδα
Ποδόσφαιρο: Εθνική Ελλάδας: Πότε θα παίξει με Γερμανία και Ολλανδία – Το πρόγραμμα στο Nations League

Εθνική Ελλάδας: Πότε θα παίξει με Γερμανία και Ολλανδία – Το πρόγραμμα στο Nations League

To αναλυτικό πρόγραμμα της Εθνικής ομάδας για το Nations League.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η Εθνική Νέων γνώρισε την ήττα με 2-0 από την Κροατία

Η Εθνική Νέων γνώρισε την ήττα με 2-0 από την Κροατία

Το τουρνουά αποτελεί πολύτιμη ευκαιρία για δοκιμές και συμπεράσματα ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Γκαγκάτσης: Η πρόκληση είναι μεγάλη

Γκαγκάτσης: Η πρόκληση είναι μεγάλη

Παρά τις δυσκολίες, ο κ. Γκαγκάτσης εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στο ρόστερ και στο τεχνικό επιτελείο.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Γολγοθάς της Εθνικής

Ο Γολγοθάς της Εθνικής

Στην παγκόσμια κατάταξη της FIFA η Γερμανία βρίσκεται στη 10η θέση, η Ολλανδία στην 7η, η Σερβία στην 39η, ενώ η Ελλάδα καταλαμβάνει την 46η θέση.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Γιοβάνοβιτς: «Στόχος η παραμονή στην ελίτ»

Γιοβάνοβιτς: «Στόχος η παραμονή στην ελίτ»

«Μας περιμένουν απαιτητικά παιχνίδια, αλλά θα είμαστε έτοιμοι και θα δώσουμε τα πάντα για να πετύχουμε τον στόχο μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η Εθνική με Γερμανία, Ολλανδία, Σερβία

Η Εθνική με Γερμανία, Ολλανδία, Σερβία

Οι αγωνιστικές είναι προγραμματισμένες από τις 24 Σεπτεμβρίου έως τις 17 Νοεμβρίου 2026 με την τελική φάση να διεξάγεται τον Ιούνιο του 2027.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Κωνσταντίνος Καρέτσας: Τι σημαίνει το νέο μεγάλο συμβόλαιο που υπέγραψε

Κωνσταντίνος Καρέτσας: Τι σημαίνει το νέο μεγάλο συμβόλαιο που υπέγραψε

Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας υπέγραψε νέο μεγάλο συμβόλαιο με την Γκενκ και αυτό αν μη τι άλλο σήμανε ένα μικρό... συναγερμό

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Εθνική Ελλάδας : Θέλει κάτι ακόμα ο Τεττέη για το υψηλό επίπεδο…

Εθνική Ελλάδας : Θέλει κάτι ακόμα ο Τεττέη για το υψηλό επίπεδο…

Ο Ανδρέας Τεττέη αλλάζει πίστα σιγά σιγά, αλλά στην Εθνική Ελλάδας έδειξε πως έχει και δρόμο για το υψηλό επίπεδο…

Ποδόσφαιρο