ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Εθνική Ελλάδας: Πρόβλημα με Δώνη, αύριο κρίνεται

Η Εθνική Ελλάδας συνεχίζει την προετοιμασία για τον αγώνα με την Ιταλία – Αποχώρησε ο Δώνης αλλά υπάρχει αισιοδοξία ότι θα προλάβει
Εθνική Ελλάδας: Πρόβλημα με Δώνη, αύριο κρίνεται

Η Εθνική Ελλάδας έχει μπει πλέον στην τελική ευθεία της προετοιμασίας για τον τρίτο αγώνα στα προκριματικά του Euro 2020 αυτή τη φορά κόντρα στην Ιταλία.

Οι διεθνείς συνεχίζουν την προετοιμασία τους στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά με το μυαλό στην αναμέτρηση κόντρα στην «σκουάντρα ατζούρα».

Τα προβλήματα πάντως δεν έλειψαν για τον Άγγελο Αναστασιάδη, που είδε τον Τάσο Δώνη να αποχωρεί λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα.

Ο διεθνής επιθετικός της Στουτγάρδης δεν κατάφερε να βγάλει το πρόγραμμα και αποχώρησε προκαλώντας μία ανησυχία στο τεχνικό επιτελείο.

Ωστόσο οι εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου ανέφεραν ότι ο Δώνης δεν έχει κάτι σοβαρό κι έμεινε περισσότερο εκτός για προληπτικούς λόγους.

Βέβαια απομένει να φανεί στην αυριανή προπόνηση κατά πόσο ήταν ένας επιπόλαιος τραυματισμός ή θα αποδειχθεί πιο σοβαρός και θα θέσει εν αμφιβόλω τη συμμετοχή του στο παιχνίδι του Σαββάτου.

Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν έχει να αντιμετωπίσει άλλα προβλήματα.

Άπαντες βρίσκονται στη διάθεσή του και δηλώνουν ετοιμοπόλεμοι για το παιχνίδι με την Εθνική Ιταλίας, το βράδυ του Σαββάτου.

Όσον αφορά το αρχικό σχήμα, για ακόμη μία προπόνηση, ο Έλληνας τεχνικός δεν δοκίμασε ενδεκάδα για την Εθνική Ελλάδας και φρόντισε να κρύψει τις σκέψεις του.

Αυτό που έκανε πάντως είναι να επικεντρωθεί και να δουλέψει εκ νέου στην τακτική, αφού γνωρίζει ότι αυτό το κομμάτι θα παίξει τεράστιο ρόλο στο ματς με την Εθνική Ιταλίας.

Λογικά στις δύο τελευταίες προπονήσεις, αύριο (6/6) και την Παρασκευή (7/8), αναμένεται να πάρουμε μία πρώτη γεύση από το σχήμα που έχει στο μυαλό του ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Sportime Team

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Ελλάδα – Γεωργία: Σε ποιο κανάλι παίζει σήμερα ο αγώνας

Ελλάδα – Γεωργία: Σε ποιο κανάλι παίζει σήμερα ο αγώνας

Η Εθνική Γυναικών ψάχνει ρυθμό και ουσία στα Προκριματικά απέναντι σε μια σφιχτή Γεωργία που παίζει με αντεπιθέσεις.

Ποδόσφαιρο
Εθνική Ομάδα: Ήττα για την Εθνική U17 στην Κροατία

Ήττα για την Εθνική U17 στην Κροατία

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και βρήκαν προβάδισμα με τον Ζούσιτς στο 15ο λεπτό ενώ ο Ρουσό στο 30ο διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Εθνική Ομάδα
Ποδόσφαιρο: Εθνική Ελλάδας: Πότε θα παίξει με Γερμανία και Ολλανδία – Το πρόγραμμα στο Nations League

Εθνική Ελλάδας: Πότε θα παίξει με Γερμανία και Ολλανδία – Το πρόγραμμα στο Nations League

To αναλυτικό πρόγραμμα της Εθνικής ομάδας για το Nations League.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η Εθνική Νέων γνώρισε την ήττα με 2-0 από την Κροατία

Η Εθνική Νέων γνώρισε την ήττα με 2-0 από την Κροατία

Το τουρνουά αποτελεί πολύτιμη ευκαιρία για δοκιμές και συμπεράσματα ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Γκαγκάτσης: Η πρόκληση είναι μεγάλη

Γκαγκάτσης: Η πρόκληση είναι μεγάλη

Παρά τις δυσκολίες, ο κ. Γκαγκάτσης εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στο ρόστερ και στο τεχνικό επιτελείο.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Γολγοθάς της Εθνικής

Ο Γολγοθάς της Εθνικής

Στην παγκόσμια κατάταξη της FIFA η Γερμανία βρίσκεται στη 10η θέση, η Ολλανδία στην 7η, η Σερβία στην 39η, ενώ η Ελλάδα καταλαμβάνει την 46η θέση.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Γιοβάνοβιτς: «Στόχος η παραμονή στην ελίτ»

Γιοβάνοβιτς: «Στόχος η παραμονή στην ελίτ»

«Μας περιμένουν απαιτητικά παιχνίδια, αλλά θα είμαστε έτοιμοι και θα δώσουμε τα πάντα για να πετύχουμε τον στόχο μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η Εθνική με Γερμανία, Ολλανδία, Σερβία

Η Εθνική με Γερμανία, Ολλανδία, Σερβία

Οι αγωνιστικές είναι προγραμματισμένες από τις 24 Σεπτεμβρίου έως τις 17 Νοεμβρίου 2026 με την τελική φάση να διεξάγεται τον Ιούνιο του 2027.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Κωνσταντίνος Καρέτσας: Τι σημαίνει το νέο μεγάλο συμβόλαιο που υπέγραψε

Κωνσταντίνος Καρέτσας: Τι σημαίνει το νέο μεγάλο συμβόλαιο που υπέγραψε

Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας υπέγραψε νέο μεγάλο συμβόλαιο με την Γκενκ και αυτό αν μη τι άλλο σήμανε ένα μικρό... συναγερμό

Ποδόσφαιρο