ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Φαν’τ Σιπ: «Χρειάζεται άμεσα επανεκκίνηση»

Οι δηλώσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού
Φαν’τ Σιπ: «Χρειάζεται άμεσα επανεκκίνηση»

Ο Τζον Φαν’τ Σιπ, μετά την ισοπαλία απέναντι στο Λιχτενστάιν τόνισε πως υπάρχει θέμα νοοτροπίας και πως πρέπει να γίνει άμεσα… επανεκκίνηση στην Εθνική Ελλάδας.

Αναλυτικά όσα τόνισε ο τεχνικός του ομοσπονδιακού συγκροτήματος,στην κάμερα του Open TV:

«Είναι σαφές ότι όταν εσύ δεν μετατρέπεις τις ευκαιρίες σου σε γκολ θα το δεχτείς, αφού οι αντίπαλοί μας στη μοναδική τους ευκαιρία που είχαν, πέντε λεπτά πριν το τέλος, σκόραραν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φαν΄τ Σιπ: Ήθελε γκολ και έβαλε δεύτερο αριστερό μπακ στην ίδια πλευρά!

Είναι θέμα νοοτροπίας. Είμαστε με την ομάδα δέκα μέρες, αυτά που έδειξαν τα παιδιά στην προπόνηση δεν τα έδειξαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Πρέπει να παίζουμε μέσα στο γήπεδο όπως μπορούμε- ξέρουμε πως μπορούμε να τα πάμε πολύ καλύτερα».

Για το τι είπε στους διεθνείς ο Φαν’τ Σιπ είπε: «Τους είπα πως την ποιότητα και τη νοοτροπία πρέπει να τη βγάζουμε στο γήπεδο. Έχουμε πει να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον και να βοηθάμε όπως μπορούμε αλλά, δεν τα κάναμε και αυτό πρέπει να διορθώσουμε».

Για το τι πρέπει να γίνει ο Φαν’τ Σιπ τόνισε: «Πρέπει να γίνει μία επανεκκίνηση, πρέπει να βρούμε τους ποδοσφαιριστές που θέλουμε, που έχουν ποιότητα και μέλλον. Είμαστε εδώ για να βελτιώσουμε τα πάντα».

Για την απουσία του κόσμου: «Αυτό γίνεται εδώ και πολύ καιρό και είναι αποτέλεσμα της γενικότερης εμφάνισης. Ο κόσμος γύρισε την πλάτη στην ομάδα, καθώς δεν πιστεύει στους ποδοσφαιριστές. Φτάσαμε σε ένα σημείο που πρέπει να πιούμε το πικρό ποτήρι για να κάνουμε μια επανεκκίνηση».

Sportime Team

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Ελλάδα – Γεωργία: Σε ποιο κανάλι παίζει σήμερα ο αγώνας

Ελλάδα – Γεωργία: Σε ποιο κανάλι παίζει σήμερα ο αγώνας

Η Εθνική Γυναικών ψάχνει ρυθμό και ουσία στα Προκριματικά απέναντι σε μια σφιχτή Γεωργία που παίζει με αντεπιθέσεις.

Ποδόσφαιρο
Εθνική Ομάδα: Ήττα για την Εθνική U17 στην Κροατία

Ήττα για την Εθνική U17 στην Κροατία

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και βρήκαν προβάδισμα με τον Ζούσιτς στο 15ο λεπτό ενώ ο Ρουσό στο 30ο διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Εθνική Ομάδα
Ποδόσφαιρο: Εθνική Ελλάδας: Πότε θα παίξει με Γερμανία και Ολλανδία – Το πρόγραμμα στο Nations League

Εθνική Ελλάδας: Πότε θα παίξει με Γερμανία και Ολλανδία – Το πρόγραμμα στο Nations League

To αναλυτικό πρόγραμμα της Εθνικής ομάδας για το Nations League.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η Εθνική Νέων γνώρισε την ήττα με 2-0 από την Κροατία

Η Εθνική Νέων γνώρισε την ήττα με 2-0 από την Κροατία

Το τουρνουά αποτελεί πολύτιμη ευκαιρία για δοκιμές και συμπεράσματα ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Γκαγκάτσης: Η πρόκληση είναι μεγάλη

Γκαγκάτσης: Η πρόκληση είναι μεγάλη

Παρά τις δυσκολίες, ο κ. Γκαγκάτσης εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στο ρόστερ και στο τεχνικό επιτελείο.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Γολγοθάς της Εθνικής

Ο Γολγοθάς της Εθνικής

Στην παγκόσμια κατάταξη της FIFA η Γερμανία βρίσκεται στη 10η θέση, η Ολλανδία στην 7η, η Σερβία στην 39η, ενώ η Ελλάδα καταλαμβάνει την 46η θέση.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Γιοβάνοβιτς: «Στόχος η παραμονή στην ελίτ»

Γιοβάνοβιτς: «Στόχος η παραμονή στην ελίτ»

«Μας περιμένουν απαιτητικά παιχνίδια, αλλά θα είμαστε έτοιμοι και θα δώσουμε τα πάντα για να πετύχουμε τον στόχο μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η Εθνική με Γερμανία, Ολλανδία, Σερβία

Η Εθνική με Γερμανία, Ολλανδία, Σερβία

Οι αγωνιστικές είναι προγραμματισμένες από τις 24 Σεπτεμβρίου έως τις 17 Νοεμβρίου 2026 με την τελική φάση να διεξάγεται τον Ιούνιο του 2027.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Κωνσταντίνος Καρέτσας: Τι σημαίνει το νέο μεγάλο συμβόλαιο που υπέγραψε

Κωνσταντίνος Καρέτσας: Τι σημαίνει το νέο μεγάλο συμβόλαιο που υπέγραψε

Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας υπέγραψε νέο μεγάλο συμβόλαιο με την Γκενκ και αυτό αν μη τι άλλο σήμανε ένα μικρό... συναγερμό

Ποδόσφαιρο