ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Κολοβός: «Ανατριχιάζω κάθε φορά που ακούω τον Εθνικό Ύμνο»

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε στην ΕΡΑΣΠΟΡ, ο Δημήτρης Κολοβός, ο οποίος χάρισε με το γκολ του την ισοπαλία στην Εθνική Ελλάδας, κόντρα στη Βοσνία. Ο Έλληνας εξτρέμ, τόνισε πως είναι χαρούμενος που σκόραρε και βοήθησε την ομάδα να μην χάσει, ενώ μίλησε για την επάνοδο του με το Εθνόσημο. Αναλυτικά τα όσα είπε: Για...
Κολοβός: «Ανατριχιάζω κάθε φορά που ακούω τον Εθνικό Ύμνο»

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε στην ΕΡΑΣΠΟΡ, ο Δημήτρης Κολοβός, ο οποίος χάρισε με το γκολ του την ισοπαλία στην Εθνική Ελλάδας, κόντρα στη Βοσνία.

Ο Έλληνας εξτρέμ, τόνισε πως είναι χαρούμενος που σκόραρε και βοήθησε την ομάδα να μην χάσει, ενώ μίλησε για την επάνοδο του με το Εθνόσημο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το γκολ, που πέτυχε: «Πίστευα ότι θα κάνει σέντρα ο Ζέκα, αλλά αυτές είναι φάσεις του δευτερολέπτου. Δεν θεωρώ ότι ήταν εύκολο το γκολ, ούτε πρέπει να πάρουν τα μυαλά μου αέρα. Μπορούσε να πετύχει το γκολ κάποιο άλλο παιδί. Για μένα είναι σημαντικό ότι επανήλθα και νιώθω καλά. Υπάρχει πολύ ταλέντο στην ομάδα και είμαι χαρούμενος που σκόραρα, αλλά και για το ότι είμαι ξανά στην Εθνική και στέκομαι στα πόδια μου μετά τους τραυματισμούς που με είχαν αφήσει πίσω».

Για τη σημασία της συμμετοχής στην Εθνική ομάδα: «Όποιος πει ότι δεν είναι χαρούμενος να παίζει στην Εθνική, δεν αξίζει να φοράει το εθνόσημο. Εγώ ανατριχιάζω κάθε φορά που ακούω τον εθνικό ύμνο και φοράω τη φανέλα της Εθνικής και αυτό θα γίνεται όσες φορές θα είμαι στην ομάδα».

Για το που αφιέρωσε το γκολ, που πέτυχε:«Αφιέρωσα το γκολ στον Θεό και στον πατέρα μου».

Για το αν αποδείχθηκε πως η Εθνική μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο κυριαρχίας: «Έχουμε το ταλέντο για να παίξουμε κυριαρχικό ποδόσφαιρο. Όσο περισσότερο είμαστε μαζί, θα είμαστε καλύτεροι. Κρατάμε την εμφάνιση μετά το 2-0, γιατί από εκεί και μετά η ομάδα έδειξε πολύ καλά σημάδια και παιχνίδι με παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι»

Για το αν περίμενε να κληθεί στην Εθνική: «Η αλήθεια είναι ότι δεν ήξερα ότι θα κληθώ, αλλά θέλω να δίνω τον καλύτερο εαυτό για να είμαι στην Εθνική ομάδα».

Για τον επόμενο αγώνα, με την Ιταλία τον Ιούνιο: «Έχουμε πει ότι το παιχνίδι με την Ιταλία είναι πολύ δύσκολο. Πρέπει να είμαστε 100% στις ομάδες μας μέχρι τότε, να δουλέψουμε καλά για να πάρουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα».

Για την έδρα που θα ήθελε να έχει η Εθνική: «Δεν το έχω σκεφτεί. Θα προτιμούσα το γήπεδο που θα μάζευε περισσότεροι κόσμο, γιατί είναι πολύ σημαντικό για την Εθνική να έχει φιλάθλους στο γήπεδο»

Για το μέλλον του, καθώς είναι δανεικός από τη Μαλίν στην Ομόνοια: «Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω ακόμη τι θα κάνω. Ήταν ευχάριστο που πήγα στην Ομόνοια γιατί χρειαζόμουν παιχνίδια. Δεν θα έλεγα όχι σε κάτι καλό για να επιστρέψω στην Ελλάδα».

Για την παρουσία πολλών παικτών στην Εθνική που έχουν παίξει στον Πανιώνιο: «Ο Πανιώνιος είναι για μένα μεγάλη ομάδα. Τον έχω πάντα στην καρδιά μου και πιστεύω ότι αυτό που υπάρχει στην οικογένεια του Πανιωνίου δεν υπάρχει σε πολλές ομάδες. Είναι δύσκολο να το βρεις αλλού. Είναι σημαντικό να μπορείς να παίξεις από μικρός σε υψηλό επίπεδο, αυτό σου το προσφέρει ο Πανιώνιος και είναι κάτι που σου δίνει αυτοπεποίθηση».

Sportime Team

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Εθνική Ομάδα: Ήττα για την Εθνική U17 στην Κροατία

Ήττα για την Εθνική U17 στην Κροατία

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και βρήκαν προβάδισμα με τον Ζούσιτς στο 15ο λεπτό ενώ ο Ρουσό στο 30ο διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Εθνική Ομάδα
Ποδόσφαιρο: Εθνική Ελλάδας: Πότε θα παίξει με Γερμανία και Ολλανδία – Το πρόγραμμα στο Nations League

Εθνική Ελλάδας: Πότε θα παίξει με Γερμανία και Ολλανδία – Το πρόγραμμα στο Nations League

To αναλυτικό πρόγραμμα της Εθνικής ομάδας για το Nations League.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η Εθνική Νέων γνώρισε την ήττα με 2-0 από την Κροατία

Η Εθνική Νέων γνώρισε την ήττα με 2-0 από την Κροατία

Το τουρνουά αποτελεί πολύτιμη ευκαιρία για δοκιμές και συμπεράσματα ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Γκαγκάτσης: Η πρόκληση είναι μεγάλη

Γκαγκάτσης: Η πρόκληση είναι μεγάλη

Παρά τις δυσκολίες, ο κ. Γκαγκάτσης εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στο ρόστερ και στο τεχνικό επιτελείο.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Γολγοθάς της Εθνικής

Ο Γολγοθάς της Εθνικής

Στην παγκόσμια κατάταξη της FIFA η Γερμανία βρίσκεται στη 10η θέση, η Ολλανδία στην 7η, η Σερβία στην 39η, ενώ η Ελλάδα καταλαμβάνει την 46η θέση.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Γιοβάνοβιτς: «Στόχος η παραμονή στην ελίτ»

Γιοβάνοβιτς: «Στόχος η παραμονή στην ελίτ»

«Μας περιμένουν απαιτητικά παιχνίδια, αλλά θα είμαστε έτοιμοι και θα δώσουμε τα πάντα για να πετύχουμε τον στόχο μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η Εθνική με Γερμανία, Ολλανδία, Σερβία

Η Εθνική με Γερμανία, Ολλανδία, Σερβία

Οι αγωνιστικές είναι προγραμματισμένες από τις 24 Σεπτεμβρίου έως τις 17 Νοεμβρίου 2026 με την τελική φάση να διεξάγεται τον Ιούνιο του 2027.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Κωνσταντίνος Καρέτσας: Τι σημαίνει το νέο μεγάλο συμβόλαιο που υπέγραψε

Κωνσταντίνος Καρέτσας: Τι σημαίνει το νέο μεγάλο συμβόλαιο που υπέγραψε

Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας υπέγραψε νέο μεγάλο συμβόλαιο με την Γκενκ και αυτό αν μη τι άλλο σήμανε ένα μικρό... συναγερμό

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Εθνική Ελλάδας : Θέλει κάτι ακόμα ο Τεττέη για το υψηλό επίπεδο…

Εθνική Ελλάδας : Θέλει κάτι ακόμα ο Τεττέη για το υψηλό επίπεδο…

Ο Ανδρέας Τεττέη αλλάζει πίστα σιγά σιγά, αλλά στην Εθνική Ελλάδας έδειξε πως έχει και δρόμο για το υψηλό επίπεδο…

Ποδόσφαιρο