ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Κουλούρης: «Αδικούμε τους εαυτούς μας»

Για τον αγώνα κόντρα στη Φιλανδία αναφέρθηκε ο Ευθύμης Κουλούρης
Κουλούρης: «Αδικούμε τους εαυτούς μας»

Στη συνέντευξη τύπου για τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με τη Φινλανδία, βρέθηκε ο Ευθύμης Κουλούρης τονίζοντας αυτά που πρέπει να κάνει η ομάδα.

Συγκεκριμένα ο παίκτης της Τουλούζ αναφέρθηκε στο νέο ξεκίνημα που καλείται να κάνει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και να πάρει το θετικό αποτέλεσμα, για να συνεχίσει να έχει ελπίδες προκρίσεις στην τελική φάση του Euro.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Φαν’τ Σιπ: «Περιμένω από τους παίκτες μου να παίξουν για το εθνόσημο»

Αναλυτικά οι δηλώσεις που έκανε ο Ευθύμης Κουλούρης:

Το ότι η Ελλάδα δεν κερδίζει την Φινλανδία εκτός εδώ και έξι ματς: «Σίγουρα το ξέρουμε αυτό. Η Φινλανδία είναι μία πολύ καλή ομάδα και το ξέρουμε. Ξέρουμε ότι δεν έχουμε πάρει νίκη εκτός με Φινλανδία. Μας ενδιαφέρει ο αυριανός αγώνας. Είχαμε λίγες μέρες για να μας περάσει όσα θέλει ο προπονητής μας και πρέπει να βγάλουμε αυτά που πρέπει στο γήπεδο και να προσαρμοστούμε σε όσα μας ζητάει ο κόουτς. Πρέπει να πάρουμε τη νίκη γιατί το χρειαζόμαστε πολύ το παιχνίδι αυτό».

Την σημασία της κατάστασης: «Σίγουρα εμείς πρέπει να πάρουμε στις πλάτες μας την ομάδα. Πρέπει να κατανοήσουμε τον τρόπο παιχνιδιού που θέλει να μας περάσει ο προπονητής μας. Κακά τα ψέματα πρέπει να πάρουμε τη νίκη και είναι ένα δύσκολο ματς. Πρέπει να επιστρέψουμε στο καλό μας πρόσωπο. Καμιά φορά αδικούμε τους εαυτούς μας. Όπως είπε και ο κόουτς είναι κάποια απλά πράγματα για να είμαστε όσο πιο έτοιμοι γίνεται».

Το ξεκίνημά του στην Τουλούζ: «Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό για μένα. Όλα τα παιδιά έχουμε πολλά παιχνίδια ήδη στα πόδια μας. Είναι πολύ σημαντικό αυτό. Θα προσπαθήσω και εγώ να περάσω στο γήπεδο αυτά που μπορώ να κάνω. Μακάρι να βοηθήσω και με ένα γκολ αλλά το πιο σημαντικό είναι να κερδίσουμε. Αυτό χρειαζόμαστε. Όλοι μας πρέπει να δώσουμε τον πιο καλό μας εαυτό».

Το τι μπορεί να βγάλει το πάθος στην Ελλάδα, ο νέος προπονητής, ο πληγωμένος εγωισμός ή η δύσκολη κατάσταση: «Σίγουρα είναι όλα μαζί τα στοιχεία. Δεν είμαστε σε τόσο καλή κατάσταση. Είναι κάτι που το ζούμε στο ποδόσφαιρο. Είμαστε εμείς αυτοί που θα αλλάξουμε το κλίμα και θα φέρουμε καλό ποδόσφαιρο. Η έλευση του νέου τεχνικού δίνει πνοή. Σαν Έλληνες είχαμε πάντα πάθος και θέλουμε να το βγάλουμε. Πολλές φορές λέμε πράγματα αλλά αυτό που μετράει είναι το τι θα δείξουμε στο γήπεδο».

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

Sportime Team

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Εθνική Ομάδα: Ήττα για την Εθνική U17 στην Κροατία

Ήττα για την Εθνική U17 στην Κροατία

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και βρήκαν προβάδισμα με τον Ζούσιτς στο 15ο λεπτό ενώ ο Ρουσό στο 30ο διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Εθνική Ομάδα
Ποδόσφαιρο: Εθνική Ελλάδας: Πότε θα παίξει με Γερμανία και Ολλανδία – Το πρόγραμμα στο Nations League

Εθνική Ελλάδας: Πότε θα παίξει με Γερμανία και Ολλανδία – Το πρόγραμμα στο Nations League

To αναλυτικό πρόγραμμα της Εθνικής ομάδας για το Nations League.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η Εθνική Νέων γνώρισε την ήττα με 2-0 από την Κροατία

Η Εθνική Νέων γνώρισε την ήττα με 2-0 από την Κροατία

Το τουρνουά αποτελεί πολύτιμη ευκαιρία για δοκιμές και συμπεράσματα ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Γκαγκάτσης: Η πρόκληση είναι μεγάλη

Γκαγκάτσης: Η πρόκληση είναι μεγάλη

Παρά τις δυσκολίες, ο κ. Γκαγκάτσης εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στο ρόστερ και στο τεχνικό επιτελείο.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Γολγοθάς της Εθνικής

Ο Γολγοθάς της Εθνικής

Στην παγκόσμια κατάταξη της FIFA η Γερμανία βρίσκεται στη 10η θέση, η Ολλανδία στην 7η, η Σερβία στην 39η, ενώ η Ελλάδα καταλαμβάνει την 46η θέση.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Γιοβάνοβιτς: «Στόχος η παραμονή στην ελίτ»

Γιοβάνοβιτς: «Στόχος η παραμονή στην ελίτ»

«Μας περιμένουν απαιτητικά παιχνίδια, αλλά θα είμαστε έτοιμοι και θα δώσουμε τα πάντα για να πετύχουμε τον στόχο μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η Εθνική με Γερμανία, Ολλανδία, Σερβία

Η Εθνική με Γερμανία, Ολλανδία, Σερβία

Οι αγωνιστικές είναι προγραμματισμένες από τις 24 Σεπτεμβρίου έως τις 17 Νοεμβρίου 2026 με την τελική φάση να διεξάγεται τον Ιούνιο του 2027.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Κωνσταντίνος Καρέτσας: Τι σημαίνει το νέο μεγάλο συμβόλαιο που υπέγραψε

Κωνσταντίνος Καρέτσας: Τι σημαίνει το νέο μεγάλο συμβόλαιο που υπέγραψε

Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας υπέγραψε νέο μεγάλο συμβόλαιο με την Γκενκ και αυτό αν μη τι άλλο σήμανε ένα μικρό... συναγερμό

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Εθνική Ελλάδας : Θέλει κάτι ακόμα ο Τεττέη για το υψηλό επίπεδο…

Εθνική Ελλάδας : Θέλει κάτι ακόμα ο Τεττέη για το υψηλό επίπεδο…

Ο Ανδρέας Τεττέη αλλάζει πίστα σιγά σιγά, αλλά στην Εθνική Ελλάδας έδειξε πως έχει και δρόμο για το υψηλό επίπεδο…

Ποδόσφαιρο