ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Παπασταθόπουλος: «Τσαντίστηκα στο δεύτερο γκολ»

«Και τα δύο γκολ, είναι θέμα ολικής αμυντικής λειτουργίας» είπε ο διεθνής αμυντικός
Παπασταθόπουλος: «Τσαντίστηκα στο δεύτερο γκολ»

Η κακή συνολική αμυντική λειτουργία της εθνικής ομάδας, κυρίως στο 2ο γκολ, ήταν το σημείο στο οποίο στάθηκε ο  Σωκράτης Παπασταθόπουλος στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης και την ήττα της εθνικής ομάδας, με 2-1, από την Ουγγαρία στη Βουδαπέστη.

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός είπε στο Epsilon: «Νομίζω ότι μπήκαμε νωθρά στο παιχνίδι και δώσαμε χώρο στον αντίπαλό μας. Το πρώτο γκολ που δεχτήκαμε, ήταν μια καλή προσπάθεια από την πλευρά των αντιπάλων.

Ελέγχαμε το παιχνίδι μετά την ισοφάριση, αλλά στο δεύτερο γκολ είχαμε κακή αμυντική λειτουργία συνολικά σαν ομάδα. Αφήσαμε τον αντίπαλο να σουτάρει πέντε φορές και τσαντίστηκα με αυτό, γιατί όταν αφήνεις τον αντίπαλο να σουτάρει τόσες φορές, θα δεχθείς γκολ.

Αν δούμε και τα δύο γκολ, είναι θέμα ολικής αμυντικής λειτουργίας, δεν φταίνε δύο, τρία άτομα. Θα πρέπει να βελτιώσουμε σαν ομάδα το αμυντικό μας κομμάτι».

http://www.sportime.gr/podosfairo/ethniki-omada/144935/oyggaria-ellada-live/

Sportime Team

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Εθνική Ομάδα: Ήττα για την Εθνική U17 στην Κροατία

Ήττα για την Εθνική U17 στην Κροατία

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και βρήκαν προβάδισμα με τον Ζούσιτς στο 15ο λεπτό ενώ ο Ρουσό στο 30ο διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Εθνική Ομάδα
Ποδόσφαιρο: Εθνική Ελλάδας: Πότε θα παίξει με Γερμανία και Ολλανδία – Το πρόγραμμα στο Nations League

Εθνική Ελλάδας: Πότε θα παίξει με Γερμανία και Ολλανδία – Το πρόγραμμα στο Nations League

To αναλυτικό πρόγραμμα της Εθνικής ομάδας για το Nations League.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η Εθνική Νέων γνώρισε την ήττα με 2-0 από την Κροατία

Η Εθνική Νέων γνώρισε την ήττα με 2-0 από την Κροατία

Το τουρνουά αποτελεί πολύτιμη ευκαιρία για δοκιμές και συμπεράσματα ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Γκαγκάτσης: Η πρόκληση είναι μεγάλη

Γκαγκάτσης: Η πρόκληση είναι μεγάλη

Παρά τις δυσκολίες, ο κ. Γκαγκάτσης εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στο ρόστερ και στο τεχνικό επιτελείο.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Γολγοθάς της Εθνικής

Ο Γολγοθάς της Εθνικής

Στην παγκόσμια κατάταξη της FIFA η Γερμανία βρίσκεται στη 10η θέση, η Ολλανδία στην 7η, η Σερβία στην 39η, ενώ η Ελλάδα καταλαμβάνει την 46η θέση.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Γιοβάνοβιτς: «Στόχος η παραμονή στην ελίτ»

Γιοβάνοβιτς: «Στόχος η παραμονή στην ελίτ»

«Μας περιμένουν απαιτητικά παιχνίδια, αλλά θα είμαστε έτοιμοι και θα δώσουμε τα πάντα για να πετύχουμε τον στόχο μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η Εθνική με Γερμανία, Ολλανδία, Σερβία

Η Εθνική με Γερμανία, Ολλανδία, Σερβία

Οι αγωνιστικές είναι προγραμματισμένες από τις 24 Σεπτεμβρίου έως τις 17 Νοεμβρίου 2026 με την τελική φάση να διεξάγεται τον Ιούνιο του 2027.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Κωνσταντίνος Καρέτσας: Τι σημαίνει το νέο μεγάλο συμβόλαιο που υπέγραψε

Κωνσταντίνος Καρέτσας: Τι σημαίνει το νέο μεγάλο συμβόλαιο που υπέγραψε

Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας υπέγραψε νέο μεγάλο συμβόλαιο με την Γκενκ και αυτό αν μη τι άλλο σήμανε ένα μικρό... συναγερμό

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Εθνική Ελλάδας : Θέλει κάτι ακόμα ο Τεττέη για το υψηλό επίπεδο…

Εθνική Ελλάδας : Θέλει κάτι ακόμα ο Τεττέη για το υψηλό επίπεδο…

Ο Ανδρέας Τεττέη αλλάζει πίστα σιγά σιγά, αλλά στην Εθνική Ελλάδας έδειξε πως έχει και δρόμο για το υψηλό επίπεδο…

Ποδόσφαιρο