ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Βλαχοδήμος: «Νίκη έστω και στο τελευταίο λεπτό»

Αρχικά, ο Βλαχοδήμος δήλωσε για το Ελλάδα-Σλοβενία: «Έχουμε δώσει πολλά ματς με τις ομάδες μας. Παίζουμε σχεδόν κάθε τρεις μέρες, δεν σταματάμε ποτέ.
Βλαχοδήμος: «Νίκη έστω και στο τελευταίο λεπτό»

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς με την Σλοβενία στάθηκε στην υπομονή, που πρέπει να δείξει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα για να φτάσει στη νίκη.

Αρχικά, ο Βλαχοδήμος δήλωσε: «Έχουμε δώσει πολλά ματς με τις ομάδες μας. Παίζουμε σχεδόν κάθε τρεις μέρες, δεν σταματάμε ποτέ. Είναι λίγο δύσκολο, αλλά έχουμε κάνει καλές προπονήσεις και όλο το τιμ προσπαθεί να νιώσουμε όσο καλύτερα μπορούμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γερ.Μανωλίδης: Ο Φορτούνης ξεμπροστιάζει τον Φαν’τ Σχιπ…

«Πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα με τη Σλοβενία. Σε κάθε ματς στόχος είναι η νίκη, αυτό ισχύει για όλη την ομάδα. Θέλουμε τη νίκη, ξέρουμε πως θα είναι ένα δύσκολο ματς, αλλά θα δώσουμε το 100% για να πάρουμε τη νίκη», είπε ο γκολκίπερ της Μπενφίκα.

Σχετικά με την ψυχολογική κατάσταση της ομάδας, ο Βλαχοδήμος είπε: «Δεν αλλάζει κάτι σε μας. Πάντα πάμε για τη νίκη και γι’ αυτό θα πάμε αύριο. Έχουμε έναν καλό αντίπαλο, χρειάζεται υπομονή στο παιχνίδι μας. Μπορεί να βάλουμε το γκολ στο πρώτο λεπτό ή στο τελευταίο. Αυτό που μετρά είναι η νίκη».

Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Ελλάδα – Γεωργία: Σε ποιο κανάλι παίζει σήμερα ο αγώνας

Ελλάδα – Γεωργία: Σε ποιο κανάλι παίζει σήμερα ο αγώνας

Η Εθνική Γυναικών ψάχνει ρυθμό και ουσία στα Προκριματικά απέναντι σε μια σφιχτή Γεωργία που παίζει με αντεπιθέσεις.

Ποδόσφαιρο
Εθνική Ομάδα: Ήττα για την Εθνική U17 στην Κροατία

Ήττα για την Εθνική U17 στην Κροατία

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και βρήκαν προβάδισμα με τον Ζούσιτς στο 15ο λεπτό ενώ ο Ρουσό στο 30ο διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Εθνική Ομάδα
Ποδόσφαιρο: Εθνική Ελλάδας: Πότε θα παίξει με Γερμανία και Ολλανδία – Το πρόγραμμα στο Nations League

Εθνική Ελλάδας: Πότε θα παίξει με Γερμανία και Ολλανδία – Το πρόγραμμα στο Nations League

To αναλυτικό πρόγραμμα της Εθνικής ομάδας για το Nations League.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η Εθνική Νέων γνώρισε την ήττα με 2-0 από την Κροατία

Η Εθνική Νέων γνώρισε την ήττα με 2-0 από την Κροατία

Το τουρνουά αποτελεί πολύτιμη ευκαιρία για δοκιμές και συμπεράσματα ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Γκαγκάτσης: Η πρόκληση είναι μεγάλη

Γκαγκάτσης: Η πρόκληση είναι μεγάλη

Παρά τις δυσκολίες, ο κ. Γκαγκάτσης εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στο ρόστερ και στο τεχνικό επιτελείο.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Γολγοθάς της Εθνικής

Ο Γολγοθάς της Εθνικής

Στην παγκόσμια κατάταξη της FIFA η Γερμανία βρίσκεται στη 10η θέση, η Ολλανδία στην 7η, η Σερβία στην 39η, ενώ η Ελλάδα καταλαμβάνει την 46η θέση.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Γιοβάνοβιτς: «Στόχος η παραμονή στην ελίτ»

Γιοβάνοβιτς: «Στόχος η παραμονή στην ελίτ»

«Μας περιμένουν απαιτητικά παιχνίδια, αλλά θα είμαστε έτοιμοι και θα δώσουμε τα πάντα για να πετύχουμε τον στόχο μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η Εθνική με Γερμανία, Ολλανδία, Σερβία

Η Εθνική με Γερμανία, Ολλανδία, Σερβία

Οι αγωνιστικές είναι προγραμματισμένες από τις 24 Σεπτεμβρίου έως τις 17 Νοεμβρίου 2026 με την τελική φάση να διεξάγεται τον Ιούνιο του 2027.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Κωνσταντίνος Καρέτσας: Τι σημαίνει το νέο μεγάλο συμβόλαιο που υπέγραψε

Κωνσταντίνος Καρέτσας: Τι σημαίνει το νέο μεγάλο συμβόλαιο που υπέγραψε

Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας υπέγραψε νέο μεγάλο συμβόλαιο με την Γκενκ και αυτό αν μη τι άλλο σήμανε ένα μικρό... συναγερμό

Ποδόσφαιρο