Εθνικός Αστέρας – Άρης Πετρούπολης: Όργια διαιτησίας υπέρ του Άρη Πετρούπολης αλλά τελικά 1-1
Κρίμα να υπάρχουν τέτοιες διαιτησίες από ανθρώπους που ή δεν μπορούν ή απλά δε θέλουν.
Ντέρμπι με μεγάλο ενδιαφέρον στην Καισαριανή, με τον Εθνικό Αστέρα να αντιμετωπίζει τον Άρη Πετρούπολης, ομάδα με το μεγαλύτερο μπάτζετ στη Γ’ Εθνική, όμως αρνητικός πρωταγωνιστής αναδείχτηκε ο διαιτητής Βλάχος, από την Ανατολική Αττική, ο οποίος πήγε στο Κρητικόπουλος για να σφυρίζει κάθε ακούμπημα και φάουλ υπέρ πάντα του Άρη Πετρούπολης και να καταλογίσει και πέναλτι… ανακάλυψη υπέρ του Άρη (που όλοι περιμένουν πώς και πώς όταν ανέβει στο soccerlive να δούνε τι έδωσε). Μακάρι για το καλό του πρωταθλήματος τουλάχιστον να είδε ο διαιτητής Βλάχος κάτι που εκ πρώτης δεν είδε κανένας άλλος ούτε οι… παίκτες του Άρη.
Έτριβαν τα… μάτια τους οι οπαδοί με αυτά που έβλεπαν στην Καισαριανή, καθώς ούτε να ήταν… μέλος της αποστολής του Άρη Πετρούπολης δεν εμφανίστηκε ο διαιτητής του αγώνα. Κρίμα να υπάρχουν τέτοιες διαιτησίες από ανθρώπους που ή δεν μπορούν ή δε θέλουν και οι οποίες θύμισαν άλλες, μαύρες εποχές, του ελληνικού ποδοσφαίρου. Χρειάζεται δηλαδή ο Άρης Πετρούπολης το 100/0 της διαιτησίας για να πάρει αποτέλεσμα; Γιατί έτσι «παίζει» ο διαιτητής. Ο επόπτης ακύρωσε γκολ του Άρη Πετρούπολης για οφσάιτ, με το σκορ να είναι στο 1-1.
Τελικά, παρά τον εκνευρισμό και τα νεύρα που προκάλεσε ο διαιτητής, που πήγε να τινάξει το ματς στον αέρα, ο Αστέρας ισοφάρισε στο δεύτερο ημίχρονο και έμεινε ο κόσμος να απορεί τί είχε στο μυαλό του ο διαιτητής.