ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έτσι άλλαξε την εικόνα του Αρη στο 2ο ημίχρονο ο Μαρίνος Ουζουνίδης

Οι δηλώσεις του νέου προπονητή του Άρη Μαρίνου Ουζουνίδη, μετά τη νίκη επί του Πανσερραϊκού με 1-0.
Έτσι άλλαξε την εικόνα του Αρη στο 2ο ημίχρονο ο Μαρίνος Ουζουνίδης

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είχε νικηφόρο ντεμπούτο στον πάγκο του Άρη, οποίος επικράτησε με 1-0 του Πανσερραϊκού, και μετά το τέλος του αγώνα ο Έλληνας τεχνικός εξήγησε γιατί η απόδοση της ομάδας του ανέβηκε αισθητά στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο 56χρονος προπονητής τόνισε οτι ήταν λογικό η ομάδα του να είναι αγχωμένη στο πρώτο ημίχρονο καθώς οι παίκτες θέλουν να δείξουν πράγματα σε έναν νέο τεχνικό και αυτό μπορεί να τους γυρίσει «μπούμπερανγκ». Πρόσθεσε όμως ότι τους μίλησε στην ανάπαυλα προκειμένου να μην είναι τόσο πιεσμένοι και τελικά όπως είδαμε στο β μέρος οι κιτρινόμαυροι βγήκαν πιο απελευθερωμένοι.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA ο Μαρίνος Ουζουνίδης:

«Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Ήταν το δεύτερο χωρίς κόσμο στην έδρα μας. Κερδίσαμε και πήραμε τους έξι βαθμούς. Στο πρώτο ημίχρονο δεν πιέσαμε όπως θα θέλαμε και ο αντίπαλος μπορούσε σε κάποιες φάσεις να πετύχει και κάποιο γκολ. Μιλήσαμε στο ημίχρονο με τα παιδιά. Ξέρετε καμία φορά όταν υπάρχει νέος προπονητής η μεγάλη επιθυμία που υπάρχει απ’ όλα τα παιδιά για να δείξουν πράγματα μπορεί και να γυρίσει ανάποδα. Ήμασταν αγχωμένοι στο πρώτο ημίχρονο.

Βρήκαμε καλό ρυθμό καλό στο δεύτερο ημίχρονο, πιέσαμε ψηλά, κλέψαμε δεύτερες μπάλες. Ρισκάραμε στο τέλος και ευτυχώς για εμάς μπήκε το γκολ. Στο τέλος ο Κουέστα μας έδωσε τη νίκη με τις επεμβάσεις του. Θα πρέπει να κοιτάξουμε να τελειώνουμε τα ματς, παρά να κρατάμε το αποτέλεσμα γιατί καμία φορά αυτό σου στερεί βαθμούς στο τέλος».

Πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Οι βαθμοί είναι βαθμοί και έχουν μεγάλη σημασία. Οι νίκες δίνουν αυτοπεποίθηση. Η ομάδα είναι ψηλά και αυτό είναι σημαντικό. Δεν είναι εύκολο πάντα να κερδίσεις δύο εντός παιχνίδια στην έδρα σου. Σίγουρα θα πρέπει να τους μάθω καλύτερα τους παίκτες, να με μάθουν κι αυτοί εμένα για να τα πάμε καλύτερα και να έχουμε καλή επικοινωνία. Δεν είναι ότι καλύτερο το άδειο γήπεδο, εγώ έχω την εμπειρία όμως και αυτό δεν ήταν κάτι ασυνήθιστο για μένα», κατέληξε ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Μαρίνος Ουζουνίδης: Δείτε ΕΔΩ τις δηλώσεις που έκανε ο νέος προπονητης του Άρη

Στη συνέντευξη Τύπου ο νέος προπονητής του Άρη πρόσθεσε:

«Το πιο σημαντικό σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να παίρνεις τους βαθμούς. Οι ιδιαιτερότητες του αγώνα το έκαναν πιο δύσκολα. Συγχαρητήρια στα παιδιά… Ξέρουμε τί ώθηση δίνει ο κόσμος. Έξι βαθμοί σε τέτοια ματς, δεν είναι εύκολο… Πόσο μάλλον απέναντι σε μία ομάδα που είναι καλή με τη μπάλα.

Στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν καλοί. Ημσταν νευρικοί. Σκέφτονταν πολύ… Στο ημίχρονο προσπάθησα να τους ηρεμήσω και να παίξουν πιο ελεύθερα. Αυτό που έκανε τη διαφορά ήταν η πίεση που δώσαμε στον αντίπαλο. Ηταν ένα αγχωτικό παιχνίδι. Θα μπορούσαν να σκοράρουν και οι δύο ομάδες αλλά έχει σημασία ότι πήραμε ΄τους τρεις βαθμούς”, ήταν η πρώτη του τοποθέτηση για το ματς, πριν επικεντρωθεί περισσότερο στα εξτρέμ με αφορμή τον Σαβέριο.

Επίσης ο Μαρίνος Ουζουνίδης είπε: «Επειδή είμαι λίγες μέρες εδώ, προσπαθούσα να πάρω πληροφορίες… Μίλησα με αρκετούς παίκτες. Είδατε τον Μανού να γυρίζει λίγο πιο πίσω επειδή ο αντίπαλος ήταν πιο κλειστός. Μιλάμε για να αλλάξουμε κάποια πράγματα,. Ο Κίκε είναι καλός παίκτης, θέλει αυτοπεποίθηση. Οι εξτρέμ μας θέλουν γκολ και κακώς δεν σκοράρουν. Βάλαμε δεύτερο φορ για να γεμίσουμε την περιοχή. Οταν κερδίζεις, βγαίνουν τα πράγματα. Άλλες θα γίνει, άλλες όχι. Το θέμα είναι να με μάθουν οι παίκτες και να τους μάθω και εγώ».

Προς το φινάλε του αγώνα, επέλεξε να βγάλει τον Νταρίντα που κατά γενική ομολογία ήταν ο κορυφαίος του ΑΡΗ… “Οι αλλαγές δεν γίνονται πάντα έτσι… Είναι τακτικής. Στις αρχές της εβδομάδας έχασε κάποιες προπονήσεις. Στο δεύτεροι άρχισε να χάνει περιοχή. Πατάει περιοχή όμως και μας δίνει τον έξτρα παίκτη. Απλά έκρινα ότι έπρεπε να βάλουμε έναν δεύτερο φορ και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες».

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Υπάρχει λόγος που ομάδες από την Ουαλία παίζουν στο Αγγλικό πρωτάθλημα

Υπάρχει λόγος που ομάδες από την Ουαλία παίζουν στο Αγγλικό πρωτάθλημα

Γιατί ομάδες από την Ουαλία παίζουν στην Αγγλία

Ποδόσφαιρο
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σεν Μαξιμέν στα ερυθρόλευκα; Έρχεται ο παικταράς;

Σεν Μαξιμέν στα ερυθρόλευκα; Έρχεται ο παικταράς;

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παίκτης θέλει να έρθει στον Πειραιά και το κλαμπ βλέπει τη συμφωνία ως πιθανή.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ποδόσφαιρο: Βόλος: Οι επόμενες τέσσερις μεταγραφές

Βόλος: Οι επόμενες τέσσερις μεταγραφές

Ο Βόλος προχωράει για τις επόμενες κινήσεις του.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Γαλανόπουλος περιμένει ομάδα του BIG-5!

Ο Γαλανόπουλος περιμένει ομάδα του BIG-5!

Κίνηση από μεγάλη ελληνική ομάδα περιμένει ο Kωνσταντίνος Γαλανόπουλος, απορρίπτοντας προτάσεις από το εξωτερικό. 

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Νέο όχι Μαρινάκη σε ακόμα πιο τρελά λεφτά – Πόσο θα λέει όχι;

Νέο όχι Μαρινάκη σε ακόμα πιο τρελά λεφτά – Πόσο θα λέει όχι;

Η άρνηση της Φόρεστ δείχνει τη στρατηγική της να χτίσει.

Ποδόσφαιρο
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τέλος το όνειρο για Ολυμπιακό παρά το ΟΚ του Μεντιλίμπαρ

Τέλος το όνειρο για Ολυμπιακό παρά το ΟΚ του Μεντιλίμπαρ

Το κεφάλαιο φαίνεται πως κλείνει οριστικά, τουλάχιστον για φέτος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Σχεδιασμό με Ουναΐ!

Παναθηναϊκός: Σχεδιασμό με Ουναΐ!

Στον Παναθηναϊκό κάνουν σχεδιασμό με τον Μαροκινό στο ρόστερ τους!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΛ: «Έκλεισε» αριστερό μπακ από Κύπρο!

ΑΕΛ: «Έκλεισε» αριστερό μπακ από Κύπρο!

Με τον Σέρβο Μπόγιαν Κοβάσεβιτς συμφώνησε η ΑΕΛ!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Πανιώνιος: Η επιμονή για Πασά, τον ενδιαφέρον για Διαμαντή και το νέο όνομα από Λεβαδειακό!

Πανιώνιος: Η επιμονή για Πασά, τον ενδιαφέρον για Διαμαντή και το νέο όνομα από Λεβαδειακό!

Ο Πανιώνιος έκανε νέα κρούση στον Πασά, αλλά ο φορ της ΑΕΛ δεν «ψήνεται». Ενδιαφέρεται για τον Διαμαντή που έφυγε από τον Ηρακλή και κοιτάει και τον Κάσσο του Λεβαδειακού.

Ποδόσφαιρο