ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φέγενορντ – Παναθηναϊκός 3-1: Αυτοκαταστροφικός!

Μετά την Γκόου Αχέντ Ίνγκλς, ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε και κόντρα στην Φέγενορντ, αλλά γνώρισε ξανά την ήττα!
Φέγενορντ – Παναθηναϊκός 3-1: Αυτοκαταστροφικός!

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε και απέναντι στη Φέγενορντ, είχε ευκαιρίες και για δεύτερο, αλλά στο τέλος έφυγε με άδεια χέρια από το Ρότερνταμ, γνωρίζοντας νέα ήττα με 3-1, όπως και από την Γκόου Αχέντ Ίνγκλς.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να «ταϊζει» την παράδοση που τον θέλει όταν προηγείται να… χάνει, είτε εντός, είτε εκτός! Μετά την Κηφισιά, τον Λεβαδειακό, τον Ολυμπιακό, την Γκόου Αχέντ Ίγκλς, η ιστορία επαναλήφθηκε και απέναντι στην Φέγενορντ. Οι πράσινοι προηγήθηκαν στο Ρότερνταμ με τον Σφιντέρσκι να σκοράρει και στο τρίτο φετινό παιχνίδι των πράσινων στη League Phase του Europa League, αλλά οι Ολλανδοί το γύρισαν, επικράτησαν 3-1 και κράτησαν το τριφύλλι χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Ούτε μισή ευκαιρία η Φέγενορντ στο πρώτο ημίωρο, με τον Παναθηναϊκό να έχει προηγηθεί στο 19’ με τον Σφιντέρσκι, να έχει ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία με τον Πολωνό προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και μια ακόμα μεγαλύτερη με τον Τετέ στο 24’, για να κάνει το 0-2 αλλά και το 0-3 που στο τελευταίο δευτερόλεπτο του πρώτου 45λεπτου γίνεται… 1-1 από μια σέντρα που πέρασε από τρεις πράσινους μέχρι να φτάσει στον Ριντ που την έστειλε στα δίχτυα του Ντραγκόφσκι.

Συνήθεια πλέον για τον Παναθηναϊκό να προγείται και να μην κερδίζει, είτε στην Ελλάδα, είτε στην Ευρώπη. Η Φέγενορντ γυρίζει το ματς στο 55’ με τον Μούσα να πετυχαίνει ένα εξαιρετικό γκολ, από την ίδια ακριβώς θέση που ο Τετέ δεν βρήκε δίχτυα σε τετ-α-τετ στα μισά του πρώτου ημιχρόνου. Οι πράσινοι χάνουν το μυαλό τους στο δεύτερο ημίχρονο, δεν μπορούν να αλλάξουν δεύτερη πάσα, οι Ολλανδοί χάνουν ευκαιρία και για τρίτο γκολ στο 64′ ενώ καταλογίστηκε και πέναλτι υπέρ τους λίγο αργότερα, το οποίο πήρε πίσω ο Όσμερς αφού δεν υπήρχε παράβαση στην επαφή της μπάλας με το χέρι του Ίνγκασον.

Ο Κόντης βάζει Ζαρουρί και Πάντοβιτς στο ματς στο 69′ και… θυμάται τον Ταμπόρδα στο 84′(!), αρκετά αργά στο ματς, κίνηση που αν μη τι άλλο προκαλεί τουλάχιστον απορία για την παγιωμένη στάση του Έλληνα προπονητή να μην «βλέπει» τον Αργεντίνο για τον οποίο ο Παναθηναϊκός έδωσε 5 εκ. ευρώ να τον αγοράσει, όντας έτοιμος και με αγωνιστικό ρυθμό ερχόμενος στους πράσινους.

Η Φέγενορντ βρήκε και τρίτο γκολ στις καθυστερήσεις, να παίρνει τη πρώτη της νίκη και τον Παναθηναϊκό από την άλλη να γνωρίζει δεύτερη σερί ήττα στη League phase του Europa League, αν και έχει προηγηθεί και στα τρία ματς που έχει δώσει ως τώρα.

Φέγενορντ – Παναθηναϊκός 3-1

Σκόρερ: 45+2’ Ριντ, 55’ Μούσα, 90′ Λάριν  – 19’ Σφιντέρσκι

Φέγενορντ: Βελενρόιτερ, Ριντ (75′ Νιούγκουπ) Αχμέντζοτζιτς, Σμαλ, Μπος (65′ Γουατανάμπε), Χουάνγκ (46’ Τάργκαλιν), Στέιν, Βαλέντε, Μούσα, Σλίτι (65′ Σόιερ), Ουέντα (81′ Λάριν).

Παναθηναϊκός: Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας (84′ Ταμπόρδα), Κυριακόπουλος, Ίνγκασον, Τουμπά, Σιώπης, Καλάμπρια, Τσέριν, Τετέ (69′ Πάντοβιτς) , Τζούρισιτς (69′ Ζαρουρί), Σφιντέρσκι.

Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Μπρέντφορντ – Άρσεναλ: Σε ποιο κανάλι παίζει σήμερα ο αγώνας

Μπρέντφορντ – Άρσεναλ: Σε ποιο κανάλι παίζει σήμερα ο αγώνας

Μπρέντφορντ - Άρσεναλ υπόσχεται ρυθμό ένταση δυνατές μονομαχίες μάχη στις δύο περιοχές και στιγμές που μπορούν να κρίνουν το αποτέλεσμα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ομερτά Μαρινάκη στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό

Ομερτά Μαρινάκη στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό

Κανείς δεν έμαθε τι ειπώθηκε στα ερυθρόλευκα αποδυτήρια.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η Νότιγχαμ Φόρεστ έμεινε στο μηδέν απέναντι στη Γουλβς παρά τις 35 τελικές

Η Νότιγχαμ Φόρεστ έμεινε στο μηδέν απέναντι στη Γουλβς παρά τις 35 τελικές

Οι 35 τελικές χωρίς γκολ αποτελούν τη μεγαλύτερη επίδοση ομάδας που δεν σκόραρε στην Premier League από το 2016.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ – ΟΦΗ: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson – Ημερομηνία και έδρα

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson – Ημερομηνία και έδρα

ΠΑΟΚ και ΟΦΗ θα διεκδικήσουν το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson σε έναν τελικό με ιστορικό ενδιαφέρον. Δείτε πότε και πού θα διεξαχθεί η μεγάλη αναμέτρηση.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Στο στόχαστρο της Φόρεστ ο Μάρκο Σίλβα

Στο στόχαστρο της Φόρεστ ο Μάρκο Σίλβα

Η Νότιγχαμ Φόρεστ εξετάζει τον Μάρκο Σίλβα ως διάδοχο του Σον Ντάις μετά τα αρνητικά αποτελέσματα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ελ Κααμπί: Το συμβόλαιο που συζητείται

Ελ Κααμπί: Το συμβόλαιο που συζητείται

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι επαφές για την ανανέωση του συμβολαίου του Αγιούμπ Ελ Κααμπί, με τις δύο πλευρές να συζητούν τη διάρκεια και το οικονομικό πακέτο.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Κουαμέ και Αλφαρέλα «ναι» ο Χιμένεθ, αλλά Μορόν πλέον «όχι»

Άρης: Κουαμέ και Αλφαρέλα «ναι» ο Χιμένεθ, αλλά Μορόν πλέον «όχι»

Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν σκοπεύει να δώσει συνέχεια στο θέμα με τον Λορέν Μορόν, όμως η επόμενη μέρα στον Άρη μοιάζει να έχει λιγότερο χώρο για τον Ισπανό φορ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ατρόμητος: Γιορτή και μηνύματα στις Ακαδημίες

Ατρόμητος: Γιορτή και μηνύματα στις Ακαδημίες

Οι Ακαδημίες του Ατρόμητου έκοψαν την πίτα τους παρουσία διοίκησης και τεχνικού επιτελείου σε γιορτινό κλίμα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Εθνική Παίδων: Ήττα 3-1 από την Ουκρανία

Εθνική Παίδων: Ήττα 3-1 από την Ουκρανία

Η Εθνική Παίδων ηττήθηκε 3-1 από την Ουκρανία στο φιλικό τουρνουά της Κροατίας, με γκολ του Σιώζου στο 80'.

Ποδόσφαιρο