ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φωστήρας Αθηνών – Αξιώτης: Είμαστε έτοιμοι, παρότι διαφωνούμε με τον τρόπο διεξαγωγής!

Ξεκάθαρος, χωρίς αστερίσκους και κυρίως με προτάσεις, εμφανίστηκε στις τοποθετήσεις του ο Νίκος Αξιώτης. Ο αντιπρόεδρος του Φωστήρα Αθηνών
Φωστήρας Αθηνών – Αξιώτης: Είμαστε έτοιμοι, παρότι διαφωνούμε με τον τρόπο διεξαγωγής!

Ξεκάθαρος, χωρίς αστερίσκους και κυρίως με προτάσεις, εμφανίστηκε στις τοποθετήσεις του ο Νίκος Αξιώτης. Ο αντιπρόεδρος του Φωστήρα Αθηνών, έχει κάτι θετικό να προσθέσει σε όλο αυτό το αφήγημα, περί του ανοίγματος του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και κυρίως για την επόμενη μέρα.

Ο κιτρινόμαυρος διοικητικός ηγέτης, πρωτίστως δηλώνει πως η ομάδα του είναι έτοιμη και θα προσπαθήσει να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει, ενώ όταν ρωτήθηκε για το άνοιγμα, διευκρίνισε πως κατά την άποψή του, θα έπρεπε η Γ’ εθνική να μην ξεκινήσει ποτέ. Παράλληλα, διαφωνεί κάθετα και με τον τρόπο επανεκκίνησης, αφού θεωρεί πως ο μόνος γύρος, είναι μια πρωτοτυπία που δεν ευνοεί το ποδόσφαιρο και δεν δίνει τη δυνατότητα στις ομάδες, να δείξουν την πραγματική τους εικόνα!

Πιο συγκεκριμένα είπε: «Ο Φωστήρας είναι μια ομάδα, που λόγω του ονόματός του, έχει πρωταγωνιστικό DNA. Γι αυτό το λόγο, ο σχεδιασμός του, γίνεται βάσει της ιστορίας του. Και αυτή καλούμαστε όλοι να σεβαστούμε. Παρά τα όποια προβλήματα, λόγω της καραντίνας, παρουσιάστηκαν, καταφέραμε να τα ξεπεράσουμε και σήμερα με χαρά να είμαστε σε θέση, να πούμε πως είμαστε έτοιμοι, για το ξεκίνημα!

Όμως εδώ, είμαι υποχρεωμένος να εκφράσω τη δική μου, σκέψη και να διαφωνήσω με το γεγονός, πως ο τρόπος που επιλέχθηκε από τη διοργανώτρια και αφορά τη συνέχιση του πρωταθλήματος δεν μας βρίσκει σύμφωνους! Δεν θα έπρεπε να ξεκινήσει ποτέ το πρωτάθλημα, αλλά από τη στιγμή που έγινε, θα έπρεπε να τελειώσει κανονικά με τη διεξαγωγή και των δυο γύρων! Δεν είναι σωστό αυτό που αποφασίστηκε.

Παρ’ όλα αυτά θα προσπαθήσουμε να φανούμε συνεπείς και να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό! Κομβικό σημείο για μας, αποτελούν τα δυο παιχνίδια, αν τα πάρουμε, τότε πλησιάζουμε πιο κοντά στην κατάκτηση της 1ης ή της 2ης θέσης που θέλουμε. Διαφορετικά θα παλέψουμε για τη σωτηρία μας!».

Πάντως η προσφορά του Νίκου Αξιώτη, στην αναμόρφωση και την ποιοτική άνοδο του Φωστήρα είναι ΚΑΙ καθοριστική αλλά ΚΑΙ ουσιαστική. Και ήδη τα αποτελέσματα είναι ορατά, ενώ ο ίδιος απολαμβάνει τα κολακευτικά σχόλια των κιτρινόμαυρων φιλάθλων.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Αυτοί είναι οι στόπερ του αν δεν κάνει μεταγραφή

Ολυμπιακός: Αυτοί είναι οι στόπερ του αν δεν κάνει μεταγραφή

Ο Ολυμπιακός ακόμα και αν δεν αποκτήσει κεντρικό αμυντικό, έχει στο ρόστερ του 5 παίκτες που παίζουν σε αυτήν τη θέση

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Μπετανκόρ ξεκαθαρίζει για το μέλλον του και τον Ολυμπιακό

Ο Μπετανκόρ ξεκαθαρίζει για το μέλλον του και τον Ολυμπιακό

Παρά το εξαιρετικό του φεγγάρι στην Αλμπαθέτε και τον αποκλεισμό της Ρεάλ, ο Τζεφτέ Μπετανκόρ δηλώνει ξεκάθαρα ότι ο Ολυμπιακός παραμένει η ομάδα του.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Τα έσκασε χοντρά για τον Σάντσες

ΠΑΟΚ: Τα έσκασε χοντρά για τον Σάντσες

Ο ΠΑΟΚ φέρνει τον Σάντσεζ για τη θέση του δεξιού μπακ και οι αναφορές κάνουν λόγο για μια μεταγραφή που θα πάει ψηλά

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο παίκτης των 100 εκατ. ευρώ και οι δύσκολες διαπραγματεύσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο παίκτης των 100 εκατ. ευρώ και οι δύσκολες διαπραγματεύσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη

Μια τέτοια τιμή θα ξεπερνούσε το τρέχον ρεκόρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που είναι τα 89 εκατ. λίρες που πλήρωσε στη Γιουβέντους για τον Πολ Πογκμπά το 2016.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Μάχη Ευρώπης και ΗΠΑ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Μάχη Ευρώπης και ΗΠΑ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ευρώπη όμως από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού ήρθε πρόταση που αλλάζει τα δεδομένα.

Ποδόσφαιρο
Έλληνες του εξωτερικού: Μπάμπης Κωστούλας : Το σκέφτηκε για Νότιγχαμ Φόρεστ – Απέρριψε την PSV…

Μπάμπης Κωστούλας : Το σκέφτηκε για Νότιγχαμ Φόρεστ – Απέρριψε την PSV…

Έγινε συζήτηση τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου για το που θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μπάμπης Κωστούλας…

Έλληνες του εξωτερικού
Ποδόσφαιρο: Όχι από τον Ερυθρό Αστέρα στον Παναθηναϊκό για τον Ντουάρτε

Όχι από τον Ερυθρό Αστέρα στον Παναθηναϊκό για τον Ντουάρτε

Ο Μπρούνο Ντουάρτε δεν φεύγει από το Βελιγράδι, με τον Ερυθρό Αστέρα να ξεκαθαρίζει τη στάση του απέναντι στο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Σκέψεις επιστροφής στην Ιταλία για τον Καλάμπρια στον Παναθηναϊκό

Σκέψεις επιστροφής στην Ιταλία για τον Καλάμπρια στον Παναθηναϊκό

Έξι μήνες μετά την άφιξή του στην Αθήνα ο Νταβίντε Καλάμπρια εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ιταλία.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Ο Μπάρος ήταν ο άλλος χαφ που ήθελε ο Ριμπάλτα

ΑΕΚ: Ο Μπάρος ήταν ο άλλος χαφ που ήθελε ο Ριμπάλτα

Μόνο τυχαία δεν ήταν η αναφορά στη Βραζιλία για την ΑΕΚ και τον Μπάρος της Βάσκο Ντα Γκάμα, αυτός ήταν ο παίκτης

Ποδόσφαιρο