ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γεωργία – Ελλάδα: Μόνο κέρδος ο Κωνσταντέλιας – Κατά τα άλλα έγραψε ιστορία η Γεωργία

Μία άτυχη εθνική, που στο τέλος άδειασε από ενέργεια και πάθος.
Γεωργία – Ελλάδα: Μόνο κέρδος ο Κωνσταντέλιας – Κατά τα άλλα έγραψε ιστορία η Γεωργία

Γεωργία – Ελλάδα: Μόνο κέρδος ο Γιάννης Κωνσταντέλιας για την Εθνική Ομάδα που κατά τα άλλα έγραψε ιστορία η Γεωργία ενώ για άλλη μια φορά δεν προκρίθηκε σε μεγάλη διοργάνωση.

Μία άτυχη εθνική, που στο τέλος άδειασε από ενέργεια και πάθος, δεν κατάφερε να κερδίσει την πρόκριση στη Γεωργία, η οποία έγραψε ιστορία και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στην τελική φάση του Euro.

Μπράβο στη Γεωργία, αλλά και στους Έλληνες διεθνείς που προσπάθησαν, όμως χρειάζεται τύχη και γκολ για να προχωρήσει μία ομάδα και η εθνική δεν τα είχε και τα δύο.

Στα 59 λεπτά που αγωνίστηκε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας είχε 45 επαφές με την μπάλα, 23 στις 29 επιτυχημένες μεταβιβάσεις και ποσοστό επιτυχίας 79%, μία πάσα κλειδί, δύο στις τέσσερις επιτυχημένες μακρινές μεταβιβάσεις, τέσσερις στις επτά επιτυχημένες προσπάθειες για ντρίπλα, οκτώ στις 12 κερδισμένες μονομαχίες στο έδαφος, μία απόκρουση σουτ και δύο τάκλιν.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας ήταν ο παίκτης που έδωσε το κάτι παραπάνω στην εθνική ομάδα, το κάτι απρόβλεπτο στο παιχνίδι της και σίγουρα ομόρφυνε με τις ενέργειές του τον αγώνα.

Δυστυχώς οι τραυματισμοί (Μπάλντοκ, Κουρμπέλης, Μάνταλος) δεν άφησαν την Εθνική να διατηρήσει τον βασικό κορμό της, δεν βρήκε αυτοματισμούς και γκολ και στάθηκε άτυχη στην διαδικασία των πέναλτι.

Τώρα είναι η ώρα για άλλη μία φορά να γίνει ο σχεδιασμός της επόμενης μέρας του ελληνικού ποδοσφαίρου, που έγραψε μία ακόμα αποτυχία, έστω και έτσι όπως ήρθε.

Συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια.

Διαβάστε επίσης:

Η Γεωργία στο Euro, 4-2 στα πέναλτι κόντρα στην Ελλάδα

Η Ελλάδα πέταξε μία τεράστια ευκαιρία – Στο Euro 2024 η Γεωργία

Διονύσης Αντωνέλλος

Δημοσιογράφος με εμπειρία σε blogging, ραδιόφωνο και τηλεόραση. Γράφω και μιλάω για όσα με απασχολούν καθημερινά και τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά. Πιστεύω στις ιστορίες που κάνουν τον άνθρωπο καλύτερο.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός νέα: Το… έχασε με την Κηφισιά ο Μεντιλίμπαρ

Ολυμπιακός νέα: Το… έχασε με την Κηφισιά ο Μεντιλίμπαρ

Ιστορία γράφει ο Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό, τον έχει αλλάξει επίπεδο, όμως... άνθρωπος είναι λάθη κάνει και αυτός.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Πρώτη φορά τόση γκρίνια για τον Ροντινέι στο Γεώργιος Καραϊσκάκης

Ολυμπιακός μεταγραφές: Πρώτη φορά τόση γκρίνια για τον Ροντινέι στο Γεώργιος Καραϊσκάκης

Άλλες χρονιές ο Ροντινέι σε παιχνίδια όπως αυτό με την Κηφισιά θα έβγαζε... μάτια. Τώρα χάθηκε.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Και τώρα χειμερινή μεταγραφική περίοδος – Ο εξτρέμ που χρειάζεται άμεσα

Ολυμπιακός μεταγραφές: Και τώρα χειμερινή μεταγραφική περίοδος – Ο εξτρέμ που χρειάζεται άμεσα

Δεν γίνεται να βγάλει τον δεύτερο γύρο ο Ολυμπιακός με αυτόν τον Στρεφέτσα και με τον Ζέλσον Μαρτίνς να μην... ξέρεις πότε θα βγάλει ξανά τραυματισμό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός – Κηφισιά: Ήταν πέναλτι στον Μπιανκόν;

Ολυμπιακός – Κηφισιά: Ήταν πέναλτι στον Μπιανκόν;

Ο Μπιανκόν μάλιστα, στάθηκε κατά την διάρκεια των δηλώσεών του μετά την αναμέτρηση, στη συγκεκριμένη απόφαση του διαιτητή.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός νέα: Ο Στρεφέτσα δεν μπορεί το παιδί – Είναι κρίμα αλλά δεν βγαίνει η μεταγραφή

Ολυμπιακός νέα: Ο Στρεφέτσα δεν μπορεί το παιδί – Είναι κρίμα αλλά δεν βγαίνει η μεταγραφή

Πρέπει να καθαρίσει το μυαλό του, να συνειδητοποιήσει που βρίσκεται, να παίξει την μπάλα του και να αφήσει τους εγωισμούς και την διάθεση να δώσει απαντήσεις.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός ποδόσφαιρο: Έριξε την καρδάρα με το γάλα ο Ολυμπιακός και τώρα τρέχει

Ολυμπιακός ποδόσφαιρο: Έριξε την καρδάρα με το γάλα ο Ολυμπιακός και τώρα τρέχει

Ο Ολυμπιακός έχει πλέον να κυνηγήσει και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα βαθμούς.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός – Κηφισιά 1-1: Φέρτε πίσω τον Ελ Κααμπί

Ολυμπιακός – Κηφισιά 1-1: Φέρτε πίσω τον Ελ Κααμπί

Καταλυτικός ο Ελ Κααμπί στον αγωνιστικό προσανατολισμό του Ολυμπιακού, με τον Γιάρεμετσουκ και τον Ταρέμι να μην μπορούν να τον αντικαταστήσουν.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός – Κηφισιά: Πέντε φορές έπεσε κάτω ο Ραμίρες για καθυστέρηση

Ολυμπιακός – Κηφισιά: Πέντε φορές έπεσε κάτω ο Ραμίρες για καθυστέρηση

Πέρασε το μεγαλύτερο... μέρος του 2ου ημιχρόνου κάτω, καθώς όλο έπεφτε λόγω... τραυματισμού.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Καμία σκέψη αγοράς!

ΠΑΟΚ: Καμία σκέψη αγοράς!

Ποιος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ χάνει το… στοίχημα της καθιέρωσης στον δικέφαλο.

Ποδόσφαιρο