ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γεωργιάδης: «Θα κερδίσει το ντέρμπι με την ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ, θέλω να παραμείνει στην ομάδα ο Βιεϊρίνια»

Ο Γιώργος Γεωργιάδης, που αυτή την περίοδο αγωνίζεται στον Πανσερραϊκό, μίλησε σε ραδιόφωνο της θεσσαλονίκης για τον ΠΑΟΚ, τον Βιεϊρίνια, αλλά και το επερχόμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο Γιώργος Γεωργιάδης αρχικά τόνισε στο «Metropolis 95.5»: «Βέβαια το θυμάμαι το γκολ μου στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ, όλα τα θυμάμαι. Ερχόμουν από ένα τραυματισμό και...
Γεωργιάδης: «Θα κερδίσει το ντέρμπι με την ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ, θέλω να παραμείνει στην ομάδα ο  Βιεϊρίνια»

Ο Γιώργος Γεωργιάδης, που αυτή την περίοδο αγωνίζεται στον Πανσερραϊκό, μίλησε σε ραδιόφωνο της θεσσαλονίκης για τον ΠΑΟΚ, τον Βιεϊρίνια, αλλά και το επερχόμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης αρχικά τόνισε στο «Metropolis 95.5»: «Βέβαια το θυμάμαι το γκολ μου στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ, όλα τα θυμάμαι. Ερχόμουν από ένα τραυματισμό και είχαμε κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβω γιατί είναι από τα ματς που θέλει ο καθένας να παίζει. Είχαμε πολλά χρόνια να κερδίσουμε την ΑΕΚ στην Αθήνα. Είχα δεχθεί την μπάλα από τον Πάμπλο Γκαρσία και την έστειλα στην απέναντι γωνία».

Eνώ συνέχισε κάνοντας αναφορά στον Πάμπλο Γκαρσία: «Δεν θέλω να αδικήσω κάποιον. Αλλά σίγουρα όταν έχεις έναν παίκτη σαν τον Γκαρσία στα αποδυτήρια, αν είναι να δώσεις το 95% δίνεις το 100%. Τότε είχαμε πολλές προσωπικότητες. Ήταν διαφορετικά εκείνα τα χρόνια, με τους Κοντρέρας, Τσιρίλο, Μαλεζά. Και τώρα έχει προσωπικότητες όπως ο Μάτος, ήταν και ο Βιεϊρίνια. Αλλά σαν τον Πάμπλο δεν έχει τώρα».

Για τον Βιεϊρίνια,  σημείωσε: «Δεν ξέρω αν προκαλέσει απώλεια στο αγωνιστικό, ο Αντρέ, όμως, ήταν η ιστορία της ομάδας, έδωσε πολλά, αγαπήθηκε πολύ. Ήταν λάθος η όλη μεταχείριση, δεν έπρεπε να βγουν τόσα πολλά προς τα έξω, σαν απλός φίλαθλος δεν θα ήθελα να φύγει. Δεν χρειάζεται να δίνονται πολλές λεπτομέρειες, γιατί κάποιες μπορεί να μην είναι αληθείς και αυτό μπορεί να κάνει κακό και στον Βιεϊρίνια και στον ΠΑΟΚ. Το 99.9% αυτό θέλει, να γυρίσει. Σίγουρα κάποιοι δεν θα θέλουν, αλλά δεν γίνεται κάποιος να έχει 100% την αποδοχή του κόσμου».

Ενώ για την εικόνα φέτος του ΠΑΟΚ είπε: «Είναι σε μεταβατικό στάδιο, το μπάτζετ έχει πέσει, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, γιατί βγήκαν παιδιά από τις ακαδημίες. Ο ΠΑΟΚ αδίκησε τον εαυτό του στο τελευταίο παιχνίδι του Champions League, είναι κρίμα που δεν πέρασε γιατί θα έπαιρναν πολλές εμπειρίες τα νέα παιδιά».

Η εκτίμησή του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ ήταν: «Σε αυτή τη φάση είναι νωρίς ακόμη για να πεις ποιος είναι καλύτερος. Τα ντέρμπι κρίνονται στη θέληση, στο πάθος και στην δύναμη. Θέλω να πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει».

Για τον Μπόλονι, που αναλαμβάνει τον Παναθηναϊκό και τον είχε ζήσει στον ΠΑΟΚ: «Είχε καλές σχέσεις με τους παίκτες και μας βοήθησε. Επειδή ο Παναθηναϊκός έχει αρκετούς νεαρούς θα κάνει καλή δουλειά, ταιριάζει».

Ενώ τελειώνοντας σχολίασε: «Ο Πανσερραϊκός με τοπικούς ιδιοκτήτες έχει ξεκινήσει μία νέα προσπάθεια για να επιστρέψει εκεί που πρέπει να είναι. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια γιατί δεν υπάρχουν πόροι, αλλά με σταθερά βήματα θα επανέλθει εκεί που αξίζει».

Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Μπήκε και η Παρί Σεν Ζερμέν των δισεκατομμυρίων στην κούρσα για Μουζακίτη – Τρίβουν τα χέρια τους στον Ολυμπιακό

Μπήκε και η Παρί Σεν Ζερμέν των δισεκατομμυρίων στην κούρσα για Μουζακίτη – Τρίβουν τα χέρια τους στον Ολυμπιακό

Αν οι Άραβες μπουν... γερά και το ενδιαφέρον της Παρί Σεν Ζερμέν γίνει πρόταση, ο Ολυμπιακός θα είναι σα να έχει πάρει το... Europa από έσοδα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Ο παίκτης που στηρίζεται ο Νίκολιτς

ΑΕΚ: Ο παίκτης που στηρίζεται ο Νίκολιτς

Λίγοι το πίστευαν αλλά ήταν φανερό από τον πρώτο καιρό της απόκτησής του κιόλας, πως θα είναι ο παίκτης βαρόμετρο στην ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Συνεχίζει να φορά την τυχερή Adidas ο Πιρόλα

Συνεχίζει να φορά την τυχερή Adidas ο Πιρόλα

Τελικά η κορδέλα εξελίχθηκε σε... τυχερή καθώς με αυτήν στο κεφάλι έβαλε το πρώτο του γκολ με τον Ολυμπιακό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Έγινε… Λεβαδειακός ο Ολυμπιακός στον β’ γύρο – Πρέπει να ανησυχούν στο Λιμάνι

Έγινε… Λεβαδειακός ο Ολυμπιακός στον β’ γύρο – Πρέπει να ανησυχούν στο Λιμάνι

Η μάχη της κορυφής έχει ανοίξει και ο Ολυμπιακός καλείται να αντιδράσει άμεσα αν θέλει να παραμείνει σε τροχιά τίτλου.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ντέμης Νικολαϊδης: Δεν ήταν πέναλτι το χέρι του Κοστίνια

Ντέμης Νικολαϊδης: Δεν ήταν πέναλτι το χέρι του Κοστίνια

Ο Ντέμης Νικολαϊδης ζήτησε να υπάρχει μία... συνέπεια στις διαιτητικές αποφάσεις.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Τι συνέβη με Παβλένκα και αναστατώθηκαν στον ΠΑΟΚ

Τι συνέβη με Παβλένκα και αναστατώθηκαν στον ΠΑΟΚ

Κάτω από τα δοκάρια στο Βίγκο θα βρεθεί ο Αντώνης Τσιφτσής.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Τελικά η ΑΕΚ πήρε παίκτη 15 εκατ. ευρώ με 3 εκατ.

Τελικά η ΑΕΚ πήρε παίκτη 15 εκατ. ευρώ με 3 εκατ.

Στην ΑΕΚ πήραν έναν παίκτη ηγέτη σε τιμή... ευκαιρία και στη Ρουμανία μιλούν για αναγέννηση.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η Μπάγερν Μονάχου βάζει παίκτη της να μάθει γερμανικά με το ζόρι αλλιώς έχει πρόστιμο 50.000 ευρώ

Η Μπάγερν Μονάχου βάζει παίκτη της να μάθει γερμανικά με το ζόρι αλλιώς έχει πρόστιμο 50.000 ευρώ

Στη Μπάγερν θεωρούν ότι η γλωσσική ενσωμάτωση είναι μέρος της επαγγελματικής υποχρέωσης κάθε ποδοσφαιριστή.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Δεν τον «καίνε» ακόμα στον ΠΑΟΚ

Δεν τον «καίνε» ακόμα στον ΠΑΟΚ

Στον ΠΑΟΚ προσπαθούν να μην κάψουν το «χαρτί» του Τέιλορ.

Ποδόσφαιρο