Η ατυχία του Παναθηναϊκού σε αυτή τη θέση, δεν βρίσκει με τίποτα παίκτη
Λίγα πράγματα μπορούν να πουν πως πηγαίνουν καλά του Παναθηναϊκού και παίκτη σε αυτήν τη θέση δεν βρίσκει με τίποτα
Λίγα πράγματα μπορούν να πουν πως πηγαίνουν καλά του Παναθηναϊκού και παίκτη σε αυτήν τη θέση δεν βρίσκει με τίποτα.
Και μάλιστα κομβική θέση. Από τις πιο σημαντικές στο ποδόσφαιρο. Κατά πολλούς ίσως και η πιο κομβική. Οι πράσινοι δεν κέρδισαν τη Βικτόρια Πλζεν. Αν και τα επίπεδα απόδοσης ήταν υψηλότερα από άλλα ματς.
Ο Παναθηναϊκός σε γενικές γραμμές ήταν καλύτερος. Από τους Τσέχους. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού κυριάρχησαν σε ένα μεγάλο μέρος του ματς. Αλλά δέχθηκαν και δυο γκολ. Και σε αυτά φέρει ευθύνη ο Λαφόν.
Ειδικά στο δεύτερο. Είναι φανερό πως δεν κάνει καλή εκτίμηση του σουτ. Δε φεύγει καλά από το έδαφος. Η επαφή με την μπάλα δεν είναι καλή και αντί να την στείλει κόρνερ, μπαίνει στα δίχτυα.
Είναι και η ατυχία του Παναθηναϊκού. Πάνω που πιστεύουν όλοι πως βρήκε το βασικό του Νο1, κάτι γίνεται. Ο Ντραγκόφσκι είχε έρθει στην Ελλάδα και με αρκετά χρήματα. Τα πρώτα δείγματα γραφής εκπληκτικά.
Στη συνέχεια έγινε ότι έγινε, έφυγε για την Πολωνία. Ήρθε ο Λαφόν. Με εμπειρία από Γαλλία. Κάποτε θεωρήθηκε ο επόμενος Νο1 σταρ στο πρωτάθλημα. Και αυτός όμως κάνει πολλά λάθη. Δεν έχει δώσει σταθερότητα. Θα πρέπει να ψαχτεί μάλλον ο Παναθηναϊκός για τερματοφύλακα. στη μεταγραφική αγορά