ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Μπράιτον επενδύει 61 εκατ. ευρώ στο «ελληνικό ταλέντο»: Τζίμας και Κωστούλας οι αιχμές μιας χρυσής γενιάς

Η Premier League υποδέχεται δύο νέα ελληνικά ονόματα με υψηλές προσδοκίες και ονειρικές προοπτικές.
Η Μπράιτον επενδύει 61 εκατ. ευρώ στο «ελληνικό ταλέντο»: Τζίμας και Κωστούλας οι αιχμές μιας χρυσής γενιάς

Η Μπράιτον βάζει γερά στοιχήματα στην ανερχόμενη γενιά του ελληνικού ποδοσφαίρου, επενδύοντας συνολικά 61 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση δύο νεαρών Ελλήνων επιθετικών. Ο Μπάμπης Κωστούλας αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό έναντι 35,05 εκατ. ευρώ, ενώ ο Στέφανος Τζίμας ήρθε από τη Νυρεμβέργη με κόστος 25,96 εκατ. ευρώ.

Οι δύο ποδοσφαιριστές, που έχουν ήδη συνεργαστεί στην Εθνική Ελπίδων, θεωρούνται βασικά κομμάτια της πιθανής «χρυσής γενιάς» του ελληνικού ποδοσφαίρου που θα κυνηγήσει την επιστροφή στο Παγκόσμιο Κύπελλο το 2026. Ο Κωστούλας, που ξεχώρισε με τον Ολυμπιακό Κ19 κατακτώντας το Youth League, έκανε ήδη ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα με επτά γκολ σε 22 ματς. Ο Τζίμας, προερχόμενος από τα σπλάχνα του ΠΑΟΚ, δείχνει σταθερά τη δίψα του για γκολ και πρόοδο.

Η Premier League υποδέχεται δύο νέα ελληνικά ονόματα με υψηλές προσδοκίες και ονειρικές προοπτικές. Το μέλλον ανήκει σε αυτούς – και, ίσως, και στην Ελλάδα, σημειώνει το wearebrighton.com.

Διαβάστε επίσης:

Αν ο Μεντιλίμπαρ είπε το «ναι», τότε μόνο βγαίνει το σενάριο Τάντιτς – Αλλιώς δεν βγάζει καμία… λογική

Κώστας Τσιμίκας: Τέλος… εποχής – Το παίρνει απόφαση και μπαίνει στο μυαλό του το… τέλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Δημοσιογράφος με εμπειρία σε blogging, ραδιόφωνο και τηλεόραση. Γράφω και μιλάω για όσα με απασχολούν καθημερινά και τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά. Πιστεύω στις ιστορίες που κάνουν τον άνθρωπο καλύτερο.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός νέα: Το… έχασε με την Κηφισιά ο Μεντιλίμπαρ

Ολυμπιακός νέα: Το… έχασε με την Κηφισιά ο Μεντιλίμπαρ

Ιστορία γράφει ο Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό, τον έχει αλλάξει επίπεδο, όμως... άνθρωπος είναι λάθη κάνει και αυτός.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Πρώτη φορά τόση γκρίνια για τον Ροντινέι στο Γεώργιος Καραϊσκάκης

Ολυμπιακός μεταγραφές: Πρώτη φορά τόση γκρίνια για τον Ροντινέι στο Γεώργιος Καραϊσκάκης

Άλλες χρονιές ο Ροντινέι σε παιχνίδια όπως αυτό με την Κηφισιά θα έβγαζε... μάτια. Τώρα χάθηκε.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Και τώρα χειμερινή μεταγραφική περίοδος – Ο εξτρέμ που χρειάζεται άμεσα

Ολυμπιακός μεταγραφές: Και τώρα χειμερινή μεταγραφική περίοδος – Ο εξτρέμ που χρειάζεται άμεσα

Δεν γίνεται να βγάλει τον δεύτερο γύρο ο Ολυμπιακός με αυτόν τον Στρεφέτσα και με τον Ζέλσον Μαρτίνς να μην... ξέρεις πότε θα βγάλει ξανά τραυματισμό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός – Κηφισιά: Ήταν πέναλτι στον Μπιανκόν;

Ολυμπιακός – Κηφισιά: Ήταν πέναλτι στον Μπιανκόν;

Ο Μπιανκόν μάλιστα, στάθηκε κατά την διάρκεια των δηλώσεών του μετά την αναμέτρηση, στη συγκεκριμένη απόφαση του διαιτητή.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός νέα: Ο Στρεφέτσα δεν μπορεί το παιδί – Είναι κρίμα αλλά δεν βγαίνει η μεταγραφή

Ολυμπιακός νέα: Ο Στρεφέτσα δεν μπορεί το παιδί – Είναι κρίμα αλλά δεν βγαίνει η μεταγραφή

Πρέπει να καθαρίσει το μυαλό του, να συνειδητοποιήσει που βρίσκεται, να παίξει την μπάλα του και να αφήσει τους εγωισμούς και την διάθεση να δώσει απαντήσεις.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός ποδόσφαιρο: Έριξε την καρδάρα με το γάλα ο Ολυμπιακός και τώρα τρέχει

Ολυμπιακός ποδόσφαιρο: Έριξε την καρδάρα με το γάλα ο Ολυμπιακός και τώρα τρέχει

Ο Ολυμπιακός έχει πλέον να κυνηγήσει και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα βαθμούς.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός – Κηφισιά 1-1: Φέρτε πίσω τον Ελ Κααμπί

Ολυμπιακός – Κηφισιά 1-1: Φέρτε πίσω τον Ελ Κααμπί

Καταλυτικός ο Ελ Κααμπί στον αγωνιστικό προσανατολισμό του Ολυμπιακού, με τον Γιάρεμετσουκ και τον Ταρέμι να μην μπορούν να τον αντικαταστήσουν.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός – Κηφισιά: Πέντε φορές έπεσε κάτω ο Ραμίρες για καθυστέρηση

Ολυμπιακός – Κηφισιά: Πέντε φορές έπεσε κάτω ο Ραμίρες για καθυστέρηση

Πέρασε το μεγαλύτερο... μέρος του 2ου ημιχρόνου κάτω, καθώς όλο έπεφτε λόγω... τραυματισμού.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Καμία σκέψη αγοράς!

ΠΑΟΚ: Καμία σκέψη αγοράς!

Ποιος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ χάνει το… στοίχημα της καθιέρωσης στον δικέφαλο.

Ποδόσφαιρο