ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η γιορτινή ατμόσφαιρα στο Βικελίδης έστειλε πολλά μηνύματα

Οι οπαδοί του Άρη δημιούργησαν πολύ όμορφη ατμόσφαιρα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με τον Αστέρα κι έστειλαν μηνύματα.
Η γιορτινή ατμόσφαιρα στο Βικελίδης έστειλε πολλά μηνύματα

Ο Άρης έκλεισε τη σεζόν με το νικηφόρο 4-2 επί του Αστέρα Τρίπολης, ωστόσο το σημαντικότερο δεν ήταν αυτό, αλλά η στάση των οπαδών του.

Το γιορτινό κλίμα που δημιούργησαν με το συνεχές τραγούδι και το συχνό χειροκρότημά του έστειλε πολλά μηνύματα, ειδικά σε μια σεζόν που δεν μπορείς να την πεις πετυχημένη.

Πρώτα από όλα τόνισαν για μία ακόμη φορά την θερμή σχέση με την αγαπημένη τους ομάδα και το πόσο θα τους λείψει έως ότου αρχίσουν εκ νέου οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της νέας σεζόν. Γι αυτό και πήγαν σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι.

Δεύτερον πήγαν για να τιμήσουν και να αποχαιρετήσουν τον Βλάντιμιρ Νταρίντα, έναν παίκτη που δεν έμεινε για πολύ στον  Άρη, ωστόσο με τον επαγγελματισμό και το ήθος του ξεχώρισε και μπήκε στις καρδιές τους.

Τρίτον αναγνώρισαν την καλή προσπάθεια που έκανε η ομάδα τους και η οποία «άγγιξε» την 4άδα, αλλά δεν την πέτυχε κυρίως λόγω των πολλών κλεμμένων βαθμών από τη διαιτησία. Φυσικά έκανε και η ίδια τα λάθη της, ειδικά σε εκείνη την πολύ κακή περίοδο με τις συνεχόμενες γκέλες σε βατά ματς και ενώ ήταν στην κορυφή της βαθμολογίας. Αυτό όμως δεν πτόησε τους οπαδούς του Άρη από να πάνε και στο ματς με τον Αστέρα και να χειροκροτήσουν τους κιτρινόμαυρους.

Τέταρτον πήγαν και για τον Μαρίνο Ουζουνίδη γιατί είδαν καλή δουλειά επί των ημερών του και βελτίωση της εικόνας που δείχνει ο Άρης στο γήπεδο. Γενικότερα στους περισσότερους Αρειανούς αρέσει ο Ουζουνίδης και σαν προσωπικότητα γιατί τα λέει «τσεκουράτα». Αυτό που βλέπουμε στο γήπεδο, αυτό λέει στις δηλώσεις του τις περισσότερες φορές. Με εξαίρεση λοιπόν εκείνες τις άστοχες δηλώσεις μετά το ματς με τον ΟΦΗ, ο Έλληνας τεχνικός άφησε καλές εντυπώσεις και προκάλεσε το ενδιαφέρον για το τι Άρη θα δούμε τη νέα σεζόν.

Πέμπτον στις τάξεις του κόσμου υπάρχει θετική διάθεση για την διαφαινόμενη επιστροφή του Άρη στην Ευρώπη. Με τη δυναμική παρουσία του ήθελε να στείλει το μήνυμα οτι χαίρεται για αυτό αλλά θέλει ταυτόχρονα και να δει ο Άρης να χτίζει οσο το το δυνατόν πιο γρήγορα μια καλή ομάδα έτσι ώστε να στοχεύσει τους ομίλους.

Έκτον η γιορτινή ατμόσφαιρα που επικράτησε στο Βικελίδης ήταν σημαντική και για έναν άλλο λόγο. Για όλο αυτό το κλίμα που έχει δημιουργηθεί στο διοικητικό κομμάτι. Το… πουλάει δεν πουλάει ο Καρυπίδης και το αν υπάρχει επενδυτής ή συμπαίκτης ώστε ο Άρης να αλλάξει επίπεδο.

Αρκετοί από όσους πήγαν το Σάββατο (10/5) στο γήπεδο είναι πιθανό να μην είναι ικανοποιημένοι από τη διοίκηση Καρυπίδη. Πήγαν όμως στο γήπεδο για τον Άρη, για την ομάδα τους, δείχνοντας οτι πάνω από όλα βάζουν το καλό της. Και γιατί αναγνωρίζουν τα θετικά που έχει κάνει η διοίκηση αυτή και δεν τα ισοπεδώνουν όλα. Κάνοντας βεβαίως την υγιή κριτική που πρέπει.

Για όλα αυτά λοιπόν το ματς με τον Αστέρα – αν και αδιάφορο- έστειλε πολλά και σημαντικά μηνύματα και ο Άρης βγήκε κερδισμένος. Αρκεί βεβαίως διοίκηση και προπονητής να τα λάβουν και να ετοιμάσουν μια καλή ομάδα που αρχικά θα διεκδικήσει με σοβαρές πιθανότητες την είσοδό της στη League Phase του Europa Conference League.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ARIS F.C. (@arisfc_official)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ARIS F.C. (@arisfc_official)

Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Η λίστα με τους καλύτερους αριστεροπόδαρους εξτρέμ, κάτω των 25 ετών που κάνουν γάντι σε κάθε ελληνική ομάδα

Η λίστα με τους καλύτερους αριστεροπόδαρους εξτρέμ, κάτω των 25 ετών που κάνουν γάντι σε κάθε ελληνική ομάδα

Στην αγορά υπάρχουν αριστεροπόδαροι εξτρέμ, που με πολύ λίγα λεφτά (στα 16 εκατ. ευρώ θα φτάσει η μεταγραφή του Αντρέ Λουίζ) μπορούσαν να έρθουν στον Ολυμπιακό και σε κάθε άλλη ελληνική ομάδα από της τοπ 5.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 0-0 (Ημίχρονο): Χαμένο πέναλτι ο ΠΑΟΚ, δοκάρι η ΑΕΚ στα μισά

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 0-0 (Ημίχρονο): Χαμένο πέναλτι ο ΠΑΟΚ, δοκάρι η ΑΕΚ στα μισά

Ωραίο το... μισό ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, που μπορεί να μην έχει γκολ αλλά είχε τις μεγάλες του στιγμές και είναι από τα καλά ντέρμπι

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Ο Στρακόσα «κατέβασε ρολά» ξανά – Τρίτο πέναλτι που αποκρούσει φέτος στη Super League

ΑΕΚ: Ο Στρακόσα «κατέβασε ρολά» ξανά – Τρίτο πέναλτι που αποκρούσει φέτος στη Super League

Ο Θωμάς Στρακόσα είπε νέο «όχι» από την άσπρη βούλα, αυτή τη φορά στον Γιώργο Γιακουμάκη στο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ,

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Το τετ α τετ που λίγοι φαντάζονταν

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Το τετ α τετ που λίγοι φαντάζονταν

Αν μη τι άλλο το τετ α τετ που λίγοι θα φαντάζονταν σε ένα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, που έγινε λίγο πριν τη σέντρα του μεγάλου αγώνα

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Κηφισιά – ΟΦΗ 2-2: Έκοψε την φόρα στον ΟΦΗ η Κηφισιά, γύρισε το ματς από 0-2

Κηφισιά – ΟΦΗ 2-2: Έκοψε την φόρα στον ΟΦΗ η Κηφισιά, γύρισε το ματς από 0-2

Η Κηφισιά έκοψε τη φόρα στον φιναλίστ του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, ΟΦΗ και του γύρισε το ματς σε 2-2 από 0-2. Το ματς ξεκίνησε εντυπωσιακά για την ομάδα του Κόντη, που προηγήθηκε 0-2 πριν το 10λεπτο κιόλας. Δεν κράτησε όμως το διπλό. Η Κηφισιά βρήκε γκολ πριν το ημίχρονο και πήρε την ισοπαλία στο δεύτερο....

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Ποιος είναι ο Δημήτρης Μπέρδος που είναι στον πάγκο με την ΑΕΚ

ΠΑΟΚ: Ποιος είναι ο Δημήτρης Μπέρδος που είναι στον πάγκο με την ΑΕΚ

Ο Δημήτρης Μπέρδος είναι στον πάγκο του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ αλλά δεν είναι και τόσο άγνωστος παίκτης

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Γιατί έμεινε εκτός αποστολής ο Ελίασον

ΑΕΚ: Γιατί έμεινε εκτός αποστολής ο Ελίασον

Ο Νίκολιτς δεν έχει στη διάθεσή του στο ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα τον Ελίασον και υπάρχει λόγος για αυτό

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Έκανε την έκπληξη ο Λουτσέσκου, πήρε το ρίσκο ο Νίκολιτς

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Έκανε την έκπληξη ο Λουτσέσκου, πήρε το ρίσκο ο Νίκολιτς

Ντέρμπι κορυφής το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και ειδικά μετά το Χ του Ολυμπιακού στη Λιβαδειά, θα έχει πολλά κέρδη για την ομάδα, που θα νικήσει

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Πανιώνιος: Η απόκρουση του Γιαννακόπουλου και το γκολ του Κιάκου στα τελευταία λεπτά στην Καλαμάτα (vid)

Πανιώνιος: Η απόκρουση του Γιαννακόπουλου και το γκολ του Κιάκου στα τελευταία λεπτά στην Καλαμάτα (vid)

Ο Πανιώνιος θριάμβευσε στο ντέρμπι στην Καλαμάτα και την έπιασε στη βαθμολογία, φοβερές οι δύο φάσεις που έγιναν στο τέλος

Ποδόσφαιρο