Η Γιουβέντους κοντά σε νέο αθλητικό διευθυντή – Δεν είναι ο Μοντεστό
Η Γιουβέντους προχωρά για τον Μάρκο Οτολίνι της Τζένοα ως νέο αθλητικό διευθυντή, διαψεύδοντας τα σενάρια για τον Κριστιάν Μοντεστό.
Η Γιουβέντους βρίσκεται ένα βήμα πριν από την ολοκλήρωση της διαδικασίας για τον διορισμό νέου αθλητικού διευθυντή, με τον Μάρκο Οτολίνι της Τζένοα να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία, οι επαφές είναι προχωρημένες και η τελική απόφαση αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες, καθώς η διοίκηση της «Γηραιάς Κυρίας» επιθυμεί να οριστικοποιήσει τη δομή της πριν από την επανεκκίνηση της σεζόν.
Ο Οτολίνι θεωρείται ο αρχιτέκτονας της επιτυχημένης μεταγραφικής πολιτικής της Τζένοα, που συνδύασε χαμηλό κόστος με υψηλή απόδοση στο γήπεδο, οδηγώντας την ομάδα σε σταθερότητα και αγωνιστική αναγέννηση. Στο Τορίνο βλέπουν στο πρόσωπό του έναν τεχνοκράτη που μπορεί να εξισορροπήσει οικονομικές και αγωνιστικές ανάγκες, κάτι κρίσιμο για τη Γιουβέντους της «επόμενης μέρας».
Αξίζει να σημειωθεί ότι, παρά τα δημοσιεύματα που συνέδεαν τον Φρανσουά Μοντεστό με τη θέση, οι πληροφορίες διαψεύδουν κάθε τέτοιο ενδεχόμενο. Ο πρώην παράγοντας του Ολυμπιακού και της Νότιγχαμ Φόρεστ δεν βρίσκεται στη λίστα των υποψηφίων και δεν έχει υπάρξει καμία επίσημη επαφή.
Η Γιουβέντους στοχεύει να ανακοινώσει τον νέο αθλητικό διευθυντή πριν από τα μέσα Οκτωβρίου, ώστε να αρχίσει άμεσα ο σχεδιασμός για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
Διαβάστε επίσης:
Περασμένα ξεχασμένα με Αναστασίου!
Ανδρέας Τεττέη: Η πρόταση που αλλάζει τα δεδομένα για Ολυμπιακό, ΑΕΚ