Η Κηφισιά είχε το πρότζεκτ για να ανέβει στη Super League 1 αλλά θα πρέπει να κάνει το πλάνο και για τη μεγάλη κατηγορία
Η Κηφισιά επιστρέφει στη Super League 1, μεγάλη επιτυχία αλλά πρέπει να κάνει πολλά και για την επόμενη σεζόν
Η κίνηση στη μεγάλη περιοχή του Παντελίδη που αποτυπώνεται στη φωτογραφία έκρινε (εκτός πολύ μεγάλου συγκλονιστικού απροόπτου) ποια ομάδα ακολούθησε την ΑΕΛ στη Super League 1 και ήταν η Κηφισιά.
Η Κηφισιά δεν έχει τον κόσμο της Καλαμάτας δεδομένα. Ούτε μάλλον το αποτυπωμά της στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Έπαιξε όμως στη μεγάλη κατηγορία πέρυσι και μένει στη Super League 2 μόνο μια σεζόν. Το 0-1 της Κηφισιάς στην Καλαμάτα της δίνει +5 στη βαθμολογία. Έχει να παίξει ένα ματς, με την Ηλιούπολη εντός. Η Καλαμάτα δύο ενώ η Κηφισιά έχει την ισοβαθμία. Θέλει δηλαδή απλά την ισοπαλία ακόμα και αν η Καλαμάτα κερδίσει και τα δύο της παιχνίδια.
Και οι δύο ομάδες είχαν μεγάλο μπάτζετ για την κατηγορία.
Η Κηφισιά έχει στον πάγκο ένα σημαντικό πρότζεκτ, τον Σεμπάστιαν Λέτο. Ήταν ατού της αυτό. Στο γήπεδο, όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις στηρίχθηκε σε παίκτες που έχουν εμπειρία από την κατηγορία. Αλλά και σε εκείνους που έχουν εμπειρία από τη Super League 1.
Μποτία, Βιγιαφάνιες, Σιμόν, Σόουζα και άλλοι.
Το θέμα για την Κηφισιά για την επόμενη σεζόν είναι να μη γίνει ασανσέρ. Να μείνει δηλαδή πέρα της μιας σεζόν. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να διαμορφώσει κατά πολύ το ρόστερ της. Δεν είναι εύκολο αλλά αν υπάρχει πλάνο και σωστός προγραμματισμός φυσικά και όλα γίνονται.