ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της Premier League, άλλαξε και πάλι… χέρια!

Η Λίβερπουλ μπήκε δυναμικά και πήρε την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Premier League.
Η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της Premier League, άλλαξε και πάλι… χέρια!

Η Premier League δεν μας έχει συνηθίσει σε… φειδωλές κινήσεις τα τελευταία χρόνια, αλλά η μεταγραφή του Φλόριαν Βιρτς ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Με το ποσό των 125 εκατομμυρίων ευρώ, η Λίβερπουλ ολοκλήρωσε την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του αγγλικού πρωταθλήματος, φέρνοντας στο Άνφιλντ έναν από τους πιο ταλαντούχους μέσους της Ευρώπης.

Ο 22χρονος Γερμανός, μετά από μία ακόμα εντυπωσιακή σεζόν με την Μπάγερ Λεβερκούζεν, όπου αποτέλεσε το «μυαλό» της ομάδας του Τσάμπι Αλόνσο, ήταν στο στόχαστρο των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών κλαμπ. Τελικά, οι «κόκκινοι» κινήθηκαν αποφασιστικά και έγραψαν ιστορία.

Με αυτή την κίνηση, ο Βιρτς ξεπέρασε τις μεταγραφές των Φερνάντες (121 εκατ. στην Τσέλσι), Γκρίλις (117,5 εκατ. στη Σίτι), Ράις (116,6 εκατ. στην Άρσεναλ) και Καϊσέδο (116 εκατ. στην Τσέλσι), φτάνοντας στην κορυφή της λίστας των ακριβότερων υπογραφών όλων των εποχών στην Premier League.

Το βάρος των προσδοκιών θα είναι μεγάλο, αλλά ο Βιρτς έχει δείξει πως διαθέτει την ωριμότητα, την τεχνική, το όραμα και το ταλέντο για να ηγηθεί. Αν προσαρμοστεί γρήγορα στον απαιτητικό ρυθμό της Premier League, η Λίβερπουλ ενδέχεται να έχει βρει τον νέο της ηγέτη για τα επόμενα χρόνια — και μια μεταγραφή που θα αξίζει κάθε ευρώ.

Διαβάστε επίσης:

Το σχέδιο της UEFA για τους διαιτητές, ο… δύσκολος Βέλντε και το κενό στην επίθεση της ΑΕΚ!

Αυτός ήταν ο πρώτος Γάλλος που κέρδισε την Χρυσή Μπάλα πολύ πριν τον Πλατινί

Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Άρης: Μια ακόμη επιλογή Ρέγες που απογοήτευσε!

Άρης: Μια ακόμη επιλογή Ρέγες που απογοήτευσε!

Τον έφερε το καλοκαίρι ο Ρέγες, ο Άρης τον υπέγραψε για τέσσερα χρόνια, αλλά θα τον έδινε… χθες!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Πανσερραϊκός – ΑΕΚ: Το πλάνο «απόδρασης» από τις Σέρρες – Η 11άδα του Νίκολιτς

Πανσερραϊκός – ΑΕΚ: Το πλάνο «απόδρασης» από τις Σέρρες – Η 11άδα του Νίκολιτς

Με πολύ κόσμο στο πλευρό της, αλλά χωρίς τον Γιόβιτς και τον Ρέλβας η ΑΕΚ στις Σέρρες. Οι 11 που επέλεξε ο Νίκολιτς.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ξέσπασμα στη Σαουδική Αραβία κατά Ρονάλντο: Δεν είναι το πρωτάθλημά του

Ξέσπασμα στη Σαουδική Αραβία κατά Ρονάλντο: Δεν είναι το πρωτάθλημά του

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρέθηκε στο στόχαστρο σφοδρής κριτικής στη Σαουδική Αραβία με αιχμηρές τοποθετήσεις για τη στάση του.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Γιατί ο Σαχαμπό έμεινε εκτός ευρωπαϊκής λίστας

ΑΕΚ: Γιατί ο Σαχαμπό έμεινε εκτός ευρωπαϊκής λίστας

Ο Σαχαμπό ήρθε στην ΑΕΚ ως ο παίκτης που θα δώσει λύσεις στη θέση του χαφ αλλά έμεινε εκτός ευρωπαϊκής λίστας

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές : Το πρόβλημα που πρέπει να λύσει το καλοκαίρι

Ολυμπιακός μεταγραφές : Το πρόβλημα που πρέπει να λύσει το καλοκαίρι

Στις μεταγραφές και τις αποχωρήσεις που θα κάνει ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι πρέπει να λύσει το θέμα που έχει δημιουργηθεί.

Ποδόσφαιρο
Media: Μουντιάλ 2026: 15 εκατ. ευρώ και 104 αγώνες – Πώς αλλάζει τα πάντα στην ΕΡΤ

Μουντιάλ 2026: 15 εκατ. ευρώ και 104 αγώνες – Πώς αλλάζει τα πάντα στην ΕΡΤ

Το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου του 2026 φέρνει σαρωτικές ανακατατάξεις στον προγραμματισμό της ΕΡΤ λόγω κόστους.

Media
Ποδόσφαιρο: Άρης Καλαμακίου : Στο τιμόνι ο Γιώργος Μούτος

Άρης Καλαμακίου : Στο τιμόνι ο Γιώργος Μούτος

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στην τεχνική ηγεσία του Άρη Καλαμακίου. Ο Γιώργος Μούτος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Το πλάνο Μπενίτεθ και οι πιθανοί έντεκα

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Το πλάνο Μπενίτεθ και οι πιθανοί έντεκα

Με διάταξη τριών κεντρικών αμυντικών και έμφαση στην αμυντική ισορροπία, ο Ράφα Μπενίτεθ ετοιμάζει τον Παναθηναϊκό για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός : Αυτές είναι οι τελικές σκέψεις του Μεντιλίμπαρ για την 11άδα

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός : Αυτές είναι οι τελικές σκέψεις του Μεντιλίμπαρ για την 11άδα

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη με ξεκάθαρη ανάγκη για νίκη και πολλές σκέψεις από τον Μεντιλίμπαρ.

Ποδόσφαιρο