ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι Ρουμάνοι «τελειώνουν» τον Λουτσέσκου από τον ΠΑΟΚ που το διαψεύδει – Νέα σενάρια για Παναθηναϊκό

Οριστικό θεωρούν στη Ρουμανία το «διαζύγιο» ΠΑΟΚ – Λουτσέσκου, βάζοντας στο κάδρο και τον Παναθηναϊκό. Το εμπόδιο του Ρούι Βιτόρια και η επόμενη μέρα για τον Δικέφαλο.
Οι Ρουμάνοι «τελειώνουν» τον Λουτσέσκου από τον ΠΑΟΚ που το διαψεύδει – Νέα σενάρια για Παναθηναϊκό

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δείχνει να διανύει τις τελευταίες του ημέρες στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Το έχουμε μεταφέρει μέρες τώρα από το Sportime. Πως ο Ρουμάνος τεχνικός είναι κοντά στην έξοδο από τον ΠΑΟΚ. Το ίδιο  μεταδίδουν και τα ρουμανικά ΜΜΕ, βάζοντας στο παιχνίδι και τον Παναθηναϊκό.

«Το μέλλον του έχει ήδη κριθεί. Δεν θα συνεχίσει στη Θεσσαλονίκη την επόμενη σεζόν», σημειώνεται χαρακτηριστικά, με τους συμπατριώτες του να κάνουν λόγο για ρήγμα στις σχέσεις του με τη διοίκηση μετά τη σύσκεψη της περασμένης Πέμπτης.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως έχει δημιουργηθεί μεγάλο χάσμα ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τον ΠΑΟΚ πλέον να καλείται να διαχειριστεί δύο κρίσιμες παραμέτρους: την ενδεχόμενη αποζημίωση του Λουτσέσκου και τη διαδοχή στον πάγκο.

Στο τραπέζι των ονομάτων για τον αντικαταστάτη, οι Ρουμάνοι βάζουν τον Μαρίνο Πούσιτς, ο οποίος αποχώρησε από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, έχοντας οδηγήσει την ουκρανική ομάδα σε κατάκτηση τίτλων. Ο 54χρονος τεχνικός κατέκτησε πρωτάθλημα και νταμπλ, ενώ φέτος η ομάδα του τερμάτισε τρίτη.

Ενδιαφέρον Παναθηναϊκού για τον Λουτσέσκου με… αστερίσκους

Την ίδια ώρα, τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για ενδιαφέρον από πλευράς Παναθηναϊκού, με τον Γιάννη Παπαδημητρίου να φέρεται να επιθυμεί την έλευσή του στην Αθήνα. Ωστόσο, τα σενάρια αυτά σκοντάφτουν πάνω στον Ρούι Βιτόρια, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2026 και δεν έχει δείξει διάθεση αποχώρησης.

«Ο Λουτσέσκου θα μπορούσε να υπογράψει στον Παναθηναϊκό μόνο εφόσον αποχωρήσει ο Βιτόρια», αναφέρεται, υπογραμμίζοντας ότι κάτι τέτοιο δεν φαίνεται πιθανό τη δεδομένη στιγμή.

Διαψεύδει ο ΠΑΟΚ

Παραμένει προπονητής μας ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι η τοποθέτηση που βγαίνει από τον ΠΑΟΚ. Λογικό να διαψεύσει όσα λένε οι Ρουμάνοι. Μέσα στο Σαββατοκύριακο δεν θα υπήρχε κάποια εξέλιξη άλλωστε. Δεν είναι ευοίωνα όμως τα σημάδια για το μέλλον του Ρουμάνου κόουτς στον Δικέφαλο του Βορρά.

ΑΠΙΘΑΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ

Φίλιππος Ποταμιανάκης

Από μικρός με μία μπάλα στα… πόδια. Το μόνο που ήθελε ήταν να ασχοληθεί με αυτή. Αφού δεν τα κατάφερε κλωτσώντας τη, το κάνει γράφοντας. Βέβαια, ακόμα τα ποδοσφαιρικά δεν τα έχει πιάσει, αφού ασχολείται με άλλα σπορ, αλλά που θα πάει. Όλος ο καιρός μπροστά του είναι.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Ο Πιρόλα που έλλειψε πολύ μετρά αντίστροφα για την επιστροφή

Ο Πιρόλα που έλλειψε πολύ μετρά αντίστροφα για την επιστροφή

Θετικά είναι τα νεότερα γύρω από την κατάσταση του Λορέντσο Πιρόλα καθώς στον Ολυμπιακό βλέπουν τον Ιταλό αμυντικό να μπαίνει σταδιακά στην τελική φάση της αποθεραπείας του.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ρίο Άβε: Στη λίστα ο Βάσκο Μάτος για τον πάγκο

Ρίο Άβε: Στη λίστα ο Βάσκο Μάτος για τον πάγκο

Σε διαδικασία αναζήτησης νέου προπονητή βρίσκεται η Ρίο Άβε, σύμφωνα με τη Record, που κάνει λόγο για επικείμενη αποχώρηση του Σωτήρη Σιλαϊδόπουλου.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Έδωσε και άλλα εισιτήρια στον ΟΦΗ ο Λεβαδειακός

Έδωσε και άλλα εισιτήρια στον ΟΦΗ ο Λεβαδειακός

Πλέον ο συνολικός αριθμός των εισιτηρίων που έλαβε ο ΟΦΗ φτάνει τα 300.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Σενάρια για Μπενίτεθ ή Μουρίνιο στο τραπέζι του Μαρινάκη

Σενάρια για Μπενίτεθ ή Μουρίνιο στο τραπέζι του Μαρινάκη

Η πρόσφατη ήττα του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό άνοιξε ξανά τη συζήτηση για το μέλλον των πάγκων στις ομάδες του Ευάγγελου Μαρινάκη.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Με πρόστιμο τη γλίτωσε ο Ποντένσε

Με πρόστιμο τη γλίτωσε ο Ποντένσε

Με χρηματικό πρόστιμο και χωρίς περαιτέρω αγωνιστική ποινή έκλεισε η υπόθεση του Ντάνιελ Ποντένσε μετά το ντέρμπι ΑΕΚ Ολυμπιακός.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Stoiximan Player of the Month Ιανουαρίου ο Γιακουμάκης

Stoiximan Player of the Month Ιανουαρίου ο Γιακουμάκης

Ο Γιώργος Γιακουμάκης ήταν ο μεγάλος νικητής στη ψηφοφορία των φιλάθλων για το Stoiximan Player of the Month του Ιανουαρίου.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Έδωσε 2,5 εκατομμύρια για δεξιό μπακ αλλά ο Κένι έχει κάνει ήδη 32 ματς

ΠΑΟΚ: Έδωσε 2,5 εκατομμύρια για δεξιό μπακ αλλά ο Κένι έχει κάνει ήδη 32 ματς

Ο ΠΑΟΚ ενισχύθηκε στη θέση του δεξιού μπακ όπως ήθελε ο Λουτσέσκου αν και ο Κένι έχει κάνει ήδη 32 ματς φέτος

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άνοιξε η ψηφοφορία για το Stoiximan Best Goal της 20ής αγωνιστικής

Άνοιξε η ψηφοφορία για το Stoiximan Best Goal της 20ής αγωνιστικής

Η Stoiximan άνοιξε την ψηφοφορία για την ανάδειξη του Best Goal της 20ής αγωνιστικής της Super League, με επτά διαφορετικές επιλογές από ισάριθμες ομάδες.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Τι έδειξε η μαγνητική του Ντεσπόντοφ

Τι έδειξε η μαγνητική του Ντεσπόντοφ

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον επαναληπτικό ημιτελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, με το ενδιαφέρον να στρέφεται στη μαγνητική του Ντεσπόντοφ.

Ποδόσφαιρο