Ιωαννίδης: Η κάθετη του Πέλκα, το παράπονο και το πρόβλημα που είναι (και) του Βιτόρια!
Το έμμεσο και δικαιολογημένο παράπονο που έκανε ο Φώτης Ιωαννίδης μετά το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Βουλγαρία.
Ο Ιωαννίδης βρήκε δίχτυα με την Εθνική. Η κάθετη του Πέλκα που έλλειψε στον Παναθηναϊκό και το πρόβλημα που πρέπει να λύσει ο Ρουί Βιτόρια.
Χαλαρή και ωραία ήταν η ατμόσφαιρα στην Εθνική ομάδα μετά και τη δεύτερη τεσσάρα, τη φορά αυτή επί της Βουλγαρίας. Ένας εκ των πρωταγωνιστών και ο Φώτης Ιωαννίδης, για τον οποίο φέτος δεν ήταν σύνηθες να βρίσκει δίχτυα. Τουλάχιστον με την ευκολία και την άνεση που το έκανε την προηγούμενη σεζόν.
Ο 26χρονος επιθετικός σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης, μεταξύ σοβαρού και αστείου ομολόγησε ότι με την Εθνική σκοράρει ευκολότερα. Είναι σαφές πως ο Ιωαννίδης δεν το είπε τυχαία αυτό. Έβγαλε από μέσα του μία πίκρα κυρίως για τον τρόπο που αντιμετωπίζεται από τον προπονητή του Παναθηναϊκού. Είναι κάτι που σε προσωπικές συζητήσεις προφανώς το έχει μοιραστεί με συμπαίκτες του.
Ο τρόπος παιχνιδιού του τριφυλλιού είναι τέτοιος που δεν τον ευνοεί, καθώς σπάνια βρίσκεται σε θέση βολής. Αντίθετα στην Εθνική του ταιριάζει ο τρόπος και ενδεχομένως τον ξέρουν καλύτερα και οι συμπαίκτες του.
Για να τα λέμε όλα, κάθετη πάσα όπως εκείνη που του έβγαλε ο Πέλκας, είναι ζήτημα αν πήρε μία – δύο φορές όλη τη σεζόν στον Παναθηναϊκό.
Και είναι ένα θέμα που πρέπει να το λύσει ο Βιτόρια, αφού ο Αλαφούζος δεν δείχνει διατεθειμένος να πουλήσει τον Ιωαννίδη. Οπότε ο Πορτογάλος πρέπει να βρει τον τρόπο να τον κάνει ξανά τον βασικό φορ του «τριφυλλιού».
1250 ΔΩΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!ΠΡΟΛΑΒΕ ΠΡΙΝ ΛΗΞΕΙ!