ΙΣΠΑΝΙΑ

Χάαλαντ: Με αυτό το ποσό πάει στην Μπαρτσελόνα!

Ο Νορβηγός σταρ πηγαίνει με ένα συγκεκριμένο ποσό στην Μπαρτσελόνα, με τους Ραϊόλα και Λαπόρτα να έχουν κάνει την πρώτη συμφωνία
Χάαλαντ: Με αυτό το ποσό πάει στην Μπαρτσελόνα!

Έρλινγκ Χάαλαντ στην Μπαρτσελόνα. Ένα σενάριο που όσο κυλούν οι μέρες φαντάζει ολοένα και πιο πιθανό, με τους Λαπόρτα και Ραϊόλα να βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή.

Ο ατζέντης του Νορβηγού σταρ της Μπορούσια Ντόρτμουντ γνωρίζει ότι το προσεχές καλοκαίρι θα είναι «καυτό». Γι’αυτό και απλώνει τα δίχτυα του σε αναζήτηση ενός πλουσιοπάροχου συμβολαίου για τον πελάτη του.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ δεν θα ήθελε να βρίσκεται στην ίδια ομάδα με το αντίπαλο δέος, Κιλιάν Εμπαπέ κια αυτό ξεκαθαρίζει το τοπίο ως προς το μέλλον του. Μάλιστα, δημοσίευμα από την Ισπανία έρχεται να υποστηρίξει ότι 21χρονος είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Deportes Cuatro», ο Μίνο Ραϊόλα, έχει υποσχεθεί τον περιζήτητο πελάτη του στον Ζοάν Λαπόρτα για το προσεχές καλοκαίρι. Απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια είναι η αύξηση του ποσού που προσφέρουν οι Καταλανοί. Διότι με 80 και 90 εκατ. ευρώ, η δουλειά δεν θα γίνει.

Αντίθετα, αν το συνολικό ποσό της μεταγραφής υπερκαλύψει τα 100 εκατ. ευρώ, τότε θα ικανοποιηθούν όλοι. Τόσο η Ντόρτμουντ και ο Χάαλαντ, όσο και ο Ιταλός ατζέντης του και ο πατέρας του, Αλφ-Ίνγκε.

Όσον αφορά το συμβόλαιο που προτίθεται να δώσει η Μπαρτσελόνα στον παίκτη, το δημοσίευμα αναφέρει πως θα έχει ισχύ για 3+2 έτη και απολαβές σχεδόν 30 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο!

Χρήματα τα οποία έφτασε να παίρνει και ο Λιονέλ Μέσι, όταν βρισκόταν στην Βαρκελώνη.

Επιχείρηση «Χάαλαντ»: Ο Πέδρι και ένας ακόμα

Βέβαια, αυτομάτως δημιουργείται η απορία: Με τέτοιο οικονομικό πρόβλημα ρευστότητας, πως θα καταφέρουν οι Καταλανοί να φτάσουν σε τέτοια αστρονομικά ποσά;

Η απάντηση είναι πιο απλής απ’όσο φαίνεται. Ο μονόδρομος των πωλήσεων θα υποχρεώσει τον Ζοάν Λαπόρτα να αποχωριστεί κομβικής σημασίας παίκτες, όπως οι Πέδρι, Φρένκι Ντε Γιονγκ και Αραούχο. 

Οι τρεις τους αποτελούν εν δυνάμει δυνατά μεταγραφικά χαρτιά, τα οποία θα μπορούσαν να πωληθούν προκειμένου ο Νορβηγός να προσγειωθεί στον κόσμο της LaLiga.

Ειδικά στην περίπτωση του Πέδρι, το ποσό που συζητείται αγγίζει τα 70 εκατ. ευρώ. Όσο για τον Ντε Γιονγκ, μιλάμε για 60 εκατ. ως τιμή εκκίνησης.

Τέλος, ο Αραούχο, ένας φέρελπις αμυντικός που ακόμα… μαθαίνει τη δουλειά, μπορεί να φέρει πρόταση που να φτάνει τα 40 εκατ. ευρώ. Στην ηλικία του εξάλλου, λίγοι είναι οι σέντερ μπακ με τέτοιες προοπτικές.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Αυτή είναι η ομάδα με τα περισσότερα πρωταθλήματα στην Ισπανία

Αυτή είναι η ομάδα με τα περισσότερα πρωταθλήματα στην Ισπανία

Η Ισπανία είναι μια ποδοσφαιρική χώρα που φιλοξενεί τεράστια κλαμπ, αυτή είναι η ομάδα με τα περισσότερα πρωταθλήματα

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Γουίλιαμς «έδεσε» για μια δεκαετία στην Μπιλμπάο – Οι παίκτες με τα μεγαλύτερα συμβόλαια στην Ευρώπη

Ο Γουίλιαμς «έδεσε» για μια δεκαετία στην Μπιλμπάο – Οι παίκτες με τα μεγαλύτερα συμβόλαια στην Ευρώπη

Τέτοια συμβόλαια είχαμε πολλά χρόνια να δούμε!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Transfermarkt: Αυτές είναι οι ακριβότερες ομάδες του πλανήτη – Διαφορά «ανάσας» Ρεάλ και Σίτι!

Transfermarkt: Αυτές είναι οι ακριβότερες ομάδες του πλανήτη – Διαφορά «ανάσας» Ρεάλ και Σίτι!

Ποιες ομάδες έχουν ξεφύγει για τα καλά!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η Premier League… παίζει μόνη της – Χαμηλά η Super League 1!

Η Premier League… παίζει μόνη της – Χαμηλά η Super League 1!

Το Transfermarkt αποκάλυψε τις κορυφαίες λίγκες του κόσμου!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Απόλυτη κυριαρχία! Αυτή η ομάδα έχει βάλει τα περισσότερα γκολ στον 21ο αιώνα

Απόλυτη κυριαρχία! Αυτή η ομάδα έχει βάλει τα περισσότερα γκολ στον 21ο αιώνα

Κανένας αντίπαλος για την Μπαρτσελόνα!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Premier League: Γι’ αυτό δεν έχει αντίπαλο – Τέσσερις ομάδες πάνω από 1 δισ. χρηματιστηριακή αξία!

Premier League: Γι’ αυτό δεν έχει αντίπαλο – Τέσσερις ομάδες πάνω από 1 δισ. χρηματιστηριακή αξία!

Ανεβάζει τη διαφορά η Premier League και δε θα σταματήσει.

Ποδόσφαιρο
Έλληνες του εξωτερικού: Δημήτρης Γιαννούλης: Γίνεται μεταγραφικό παιχνίδι και η νέα φήμη για τον Ολυμπιακό

Δημήτρης Γιαννούλης: Γίνεται μεταγραφικό παιχνίδι και η νέα φήμη για τον Ολυμπιακό

Ο Δημήτρης Γιαννούλης και αυτό το καλοκαίρι είναι αντικείμενο συζήτησης

Έλληνες του εξωτερικού
Ποδόσφαιρο: Ματίας Αλμέιδα: Είχε κάνει καιρό κλικ στους Ισπανούς, δεν ήταν μόνο η Σεβίλλη

Ματίας Αλμέιδα: Είχε κάνει καιρό κλικ στους Ισπανούς, δεν ήταν μόνο η Σεβίλλη

Το κλικ που είχε κάνει ο Αλμέιδα στους Ισπανούς

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η μαγική πρώτη σεζόν του Εμπαπέ δε φτάνει την κορυφή

Η μαγική πρώτη σεζόν του Εμπαπέ δε φτάνει την κορυφή

Τρομερός ο Εμπαπέ αλλά δεν άγγιξε την κορυφή!

Ποδόσφαιρο