ΙΣΠΑΝΙΑ

O Σουάρες αποκάλυψε πότε θα κρεμάσει τα παπούτσια του

Τι είπε για την περσινή αποτυχία στο Τσάμπιονς Λιγκ
O Σουάρες αποκάλυψε πότε θα κρεμάσει τα παπούτσια του

Η εμπειρία είναι ο οδηγός του Λουίς Σουάρες. Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο ραδιόφωνο RAC1, ο άσος της Μπαρτσελόνα μίλησε για το τέλος της καριέρας του, αλλά και για τα παιχνίδια που θέλει να ξορκίσει. 

Το πρώτο ματς που σκέφτηκε ήταν αυτό που έδωσε η ομάδα του πριν από το καθοριστικό συναπάντημα με τη Ρόμα, το οποίο ήταν οδυνηρό για τους μπλαουγκράνα.

«Λυπάμαι για πολλά παιχνίδια, αλλά μου έχει μείνει το περσινό με τη Λεγκανιές στην έδρα μας. Ήμασταν πολλούς πόντους μπροστά στη βαθμολογία και σε τρεις ημέρες θα παίζαμε με τη Ρόμα. Εγώ, λοιπόν, αγωνίστηκα σε όλο το παιχνίδι. Ηταν ένα λάθος μου. Αυτό με έκανε περισσότερο προσεκτικό πλέον. Ελπίζω φέτος να εξαλείψω αυτά τα λάθη. Πρέπει να προσέχω περισσότερο τις μικρές λεπτομέρειες που βλέπει ο προπονητής μας».

Για την αποχώρησή του από το ποδόσφαιρο, παραδέχθηκε πως είναι δύσκολο να το σκεφτεί. «Δείτε παίκτες σαν τον Ινιέστα και τον Τσάβι. Αν και έγραψαν μεγάλη ιστορία στην Μπαρτσελόνα δεν τελείωσαν εδώ. Αν δω πως δεν θα είμαι σε υψηλό επίπεδο θα κάνω πέρα και θα φύγω από την ομάδα».

Ο Σουάρες μιλάει και για την κριτική που δέχθηκε από μερίδα της ομάδας και των ΜΜΕ ότι φέτος άργησε να ανοίξει… λογαριασμό με τις αντίπαλες εστίες. «Με ενοχλεί περισσότερο όταν με ρωτάει ο γιος μου γιατί δεν σκόραρα κι όχι τι λέει ο Τύπος. Η αλήθεια είναι ότι ο επιθετικός ζει από τα γκολ του. Ομως, μπορεί να συμβεί να χάσεις κάποια γκολ κι άλλες να κάνεις κακή εκτέλεση αλλά να μπει γκολ. Πιο πολύ με ενοχλεί όταν μου λένε πως δεν είμαι σε φόρμα. Ως στράικερ είναι υποχρεωμένος να σκοράρω, να δίνω ασίστ».

Ροναλντίνιο: «Μέσι ο καλύτερος στην ιστορία»

Τζιρόνα – Μπαρτσελόνα στο Μαϊάμι

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Ματίας Αλμέιδα: Είχε κάνει καιρό κλικ στους Ισπανούς, δεν ήταν μόνο η Σεβίλλη

Ματίας Αλμέιδα: Είχε κάνει καιρό κλικ στους Ισπανούς, δεν ήταν μόνο η Σεβίλλη

Το κλικ που είχε κάνει ο Αλμέιδα στους Ισπανούς

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η μαγική πρώτη σεζόν του Εμπαπέ δε φτάνει την κορυφή

Η μαγική πρώτη σεζόν του Εμπαπέ δε φτάνει την κορυφή

Τρομερός ο Εμπαπέ αλλά δεν άγγιξε την κορυφή!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Το έκανε και αυτό ο Λεβαντόφκσι – Γράφει ιστορία στα 36 του!

Το έκανε και αυτό ο Λεβαντόφκσι – Γράφει ιστορία στα 36 του!

Απίστευτος ακόμα και τώρα ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η μέρα που ο Μέσι έγινε factor, αλλά με κεφαλιά!

Η μέρα που ο Μέσι έγινε factor, αλλά με κεφαλιά!

Σαν σήμερα το 2009, η Μπαρτσελόνα του Πεπ Γκουαρδιόλα ανέβηκε στον ευρωπαϊκό θρόνο, νικώντας τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 2-0. Και ο Μέσι, κόντρα στη φύση του, έγραψε ιστορία... με το κεφάλι.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Λούκα Μόντριτς: Το ρεκόρ του με τη Ρεάλ που θα μείνει απλησίαστο!

Λούκα Μόντριτς: Το ρεκόρ του με τη Ρεάλ που θα μείνει απλησίαστο!

Ο απλησίαστος Λούκα Μόντριτς!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Το μεγαλύτερο σύλλογο της Μαδρίτης τον ίδρυσαν Καταλανοί και… Άγγλοι

Το μεγαλύτερο σύλλογο της Μαδρίτης τον ίδρυσαν Καταλανοί και… Άγγλοι

Είναι το μεγαλύτερο κλαμπ της Μαδρίτης

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Γιατί ο Λιζαραζού αν και Γάλλος έπαιξε στην Αθλέτικ Μπιλμπάο

Γιατί ο Λιζαραζού αν και Γάλλος έπαιξε στην Αθλέτικ Μπιλμπάο

Γιατί ο Λιζαραζού έπαιξε στο Μπιλμπάο

Ποδόσφαιρο
Ισπανία: Κι όμως! Στην Ισπανία ανήκουν 2 πόλεις που βρίσκονται στη Βόρεια Αφρική!

Κι όμως! Στην Ισπανία ανήκουν 2 πόλεις που βρίσκονται στη Βόρεια Αφρική!

Η Ισπανία έχει 2 πόλεις στη Βόρεια Αφρική

Ισπανία
Ισπανία: Η Ισπανία δεν είναι μόνο η Χώρα των Βάσκων, η Μαδρίτη και η Βαρκελώνη – Αυτές είναι οι 17 αυτόνομες κοινότητες της

Η Ισπανία δεν είναι μόνο η Χώρα των Βάσκων, η Μαδρίτη και η Βαρκελώνη – Αυτές είναι οι 17 αυτόνομες κοινότητες της

Η Ισπανία και οι αυτόνομες κοινότητες

Ισπανία