Sportime

Γιουβέντους: «Τελειώνει» ο Πίρλο μετά το στραπάτσο κόντρα στη Μίλαν

Άμεσες αλλαγές αναμένεται να κάνει η Γιουβέντους στο πάγκο, με τον Αντρέα Πίρλο να είναι έτοιμος να αποχωρήσει από την ομάδα.

Στέλιος Ανδρικάκης 1 λεπτά ανάγνωσης
Γιουβέντους: «Τελειώνει» ο Πίρλο μετά το στραπάτσο κόντρα στη Μίλαν
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Άμεσες αλλαγές αναμένεται να κάνει η Γιουβέντους στο πάγκο, με τον Αντρέα Πίρλο να είναι έτοιμος να αποχωρήσει από την ομάδα.

Χαμός γίνεται στη Γιουβέντους, που εκτός από την απώλεια του πρωταθλήματος, βρίσκεται πολύ κοντά στο να μείνει και εκτός Champions League.

Η «Γηραιά Κυρία» ηττήθηκε από τη Μίλαν με 3-0 εντός έδρας μάλιστα και είναι στην πέμπτη θέση, ελπίζοντας σε κάποιο στραβοπάτημα των ομάδων που βρίσκονται από πάνω της.

Μίλαν, Αταλάντα και Νάπολι βρίσκονται από πάνω της, με το έργο της σίγουρα να είναι πάρα πολύ δύσκολο, με τα παιχνίδια να λιγοστεύουν.

Σύμφωνα πάντως με τα ΜΜΕ στην Ιταλία, ο Αντρέα Πίρλο δεν πρόκειται να συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας.

Το πείραμα που ήθελαν να κάνουν οι διοικούντες της ομάδας δεν πέτυχε και έτσι ο θρύλος του ιταλικού ποδοσφαίρου δεν έκανε την πορεία που όλοι θα ήθελαν.

Μάλιστα πλέον, ακούγονται και πολλά ονόματα για τη διαδοχή του, με τον Αλέγκρι να παίζει πάρα πολύ δυνατά.

Διαβάστε επίσης:

Ρόμα – Κροτόνε 5-0: Έκανε πάρτι στο δεύτερο ημίχρονο

Επίσης σε κατηγορίες: Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Στέλιος Ανδρικάκης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα