ΙΤΑΛΙΑ

Serie A: Συνεχίζεται το θρίλερ – Μετά τη Μίλαν νίκησε και η Ίντερ

Πολύ σημαντική νίκη με 1-0 επί της Φιορεντίνα πανηγύρισε η Μίλαν, ενώ ακολουθεί η Ίντερ που πέρασε από το Ούντινε. Γιουβέντους για Champions Leauge με δύο γκολ του Μπονούτσι.
Serie A: Συνεχίζεται το θρίλερ – Μετά τη Μίλαν νίκησε και η Ίντερ

Μαζί της έως το τέλος! Η Ίντερ πήρε μία ακόμη νίκη στη Serie A νικώντας με 2-1 την Ουντινέζε και πήγε έτσι πλησίασε ξανά στους δύο βαθμούς τη Μίλαν.

Πέρισιτς και Λαουτάρο Μαρτίνες βρήκαν δίχτυα στο πρώτο ημίχρονο και τα δύο δικά τους τέρματα ήταν εκείνα που έκριναν το ματς. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν με τον Πουσέτο στο 72′. Τρεις στροφές μένουν στο πρωτάθλημα και όλα είναι πιθανά. Κάθε ματς και ένας τελικός για τις δύο ομάδες του Μιλάνου.



Με Λεάο η Μίλαν

Το πήρε και αυτό! Μετά το διπλό στη Ρώμη επί της Λάτσιο η Μίλαν νίκησε στο τέλος και τη Φιορεντίνα και έκανε άλλο ένα βήμα για την κατάκτηση της Serie A.

Οι «βιόλα», που γνώρισαν τέταρτη ήττα στη σειρά, είχαν μία μεγάλη ευκαιρία στα πρώτα λεπτά για να ανοίξουν το σκορ. Στη συνέχεια ήταν οι γηπεδούχοι εκείνοι που είχαν καλές στιγμές για να βρουν δίχτυα.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ένας μονόλογος της Μίλαν για σημαντικό χρονικό διάστημα, αλλά στο 76′ χρειάστηκε και ο Μενιάν για να κάνει μία σημαντική επέμβαση. Το 0-0 έμεινε έως το 82′. Εκεί ο Τερατσιάνο έκανε σοβαρό λάθος και ο Λεάο τον τιμώρησε γράφοντας το 1-0.



«Στα αστέρια» μέσω Μπονούτσι η Γιουβέντους!

Όταν είσαι η Γιουβέντους σίγουρα δεν μπορείς να πανηγυρίζεις που εξασφάλισες απλά την έξοδο στο Champions League, ωστόσο είναι προτιμότερο από ένα… πατατράκ.

H «Μεγάλη Κυρία» επικράτησε της ουραγού Βενέτσια με 2-1 στο «Allianz Stadium» και έτσι έβαλε οριστικό τέλος στο οποιοδήποτε άγχος για την είσοδο στην πρώτη τετράδα της φετινής σεζόν.

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι, ανήμερα των 35ων γενεθλίων του, έμελλε να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής, καθώς πέτυχε και τα δύο γκολ για την ομάδα του, στο 7′ και στο 76′, φτάνοντας συνολικά τα 5 γκολ στο πρωτάθλημα.

Ενδιάμεσα, ο Αράμου είχε ισοφαρίσει για τους φιλοξενούμενους (71′), οι οποίοι αυτή τη στιγμή φαντάζουν το ακλόνητο φαβορί για να αποχαιρετήσουν την κατηγορία.



Τα αποτελέσματα της 35ης αγωνιστικής

Σάββατο (30/04)

Κάλιαρι-Βερόνα 1-2 (57′ Ζοάο Πέδρο – 8′ Μπαράκ, 44′ Καπράρι)

Νάπολι-Σασουόλο 6-1 (7′ Κουλιμπαλί, 15′ Οσιμέν, 19′ Λοσάνο, 21′, 54′ Μέρτενς, 80′ Ραχμάνι – 87′ Λοπέζ)

Σαμπντόρια-Τζένοα 1-0 (25’ Σαμπίρι)

Σπέτσια-Λάτσιο 3-4 (9’ Αμιάν, 35’ Αγκουντέλο, 56’ Χριστόφ – 33’ πέν. Ιμόμπιλε, 54’ αυτ. Προβεντέλ, 68’ Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, 90’ Ατσέρμπι)

Κυριακή (01/05)

Γιουβέντους-Βενέτσια 2-1 (7’, 76’ Μπονούτσι-71’ Αράμου)

Έμπολι-Τορίνο 1-3 (56′ Ζουρκόφσκι – 79′, 87′, 90’+6′ Μπελότι)

Μίλαν-Φιορεντίνα 1-0 (82′ Λεάο)

Ουντινέζε-Ίντερ (19:00)

Ρόμα-Μπολόνια (21:45)

Δευτέρα (02/05)

Αταλάντα-Σαλερνιτάνα (21:45)

Η επόμενη (36η) αγωνιστική

Πέμπτη (5/5)

Σαλερνιτάνα-Βενέτσια (19:00)

Παρασκευή (6/5)

Ίντερ-Έμπολι (19:45)

Τζένοα-Γιουβέντους (22:00)

Σάββατο (7/5)

Τορίνο-Νάπολι (16:00)

Σασουόλο-Ουντινέζε (19:00)

Λάτσιο-Σαμπντόρια (21:45)

Κυριακή (8/5)

Σπέτσια-Αταλάντα (13:30)

Βενέτσια-Μπολόνια (16:00)

Σαλερνιτάνα-Κάλιαρι (19:00)

Ελλάς Βερόνα-Μίλαν (21:45)

Δευτέρα (9/5)

Φιορεντίνα-Ρόμα (21:45)

 

Η βαθμολογία της Serie A

 

Ιωσήφ Σηφάκης

«Κάνε το χόμπι σου επάγγελμα… και δε θα δουλέψεις ποτέ». Πόσες και πόσες φορές έχουμε ακούσει αυτή την έκφραση και κάπως έτσι κινήθηκα και εγώ. Από το τμήμα Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών μηχανικών στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ και πλέον στο sportime.gr με στόχο την παρουσίαση των ειδήσεων με ενδιαφέρον, αξιόπιστο και αμερόληπτο τρόπο.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Η αποστολή της Ρόμα για Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ – Μέσα ο Τσιμίκας

Η αποστολή της Ρόμα για Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ – Μέσα ο Τσιμίκας

Η Ρόμα ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ με Σβιλάρ, Γκολίνι, Ντιμπάλα, Σουλέ, και Τσιμίκα στις επιλογές.

Ποδόσφαιρο
Sportime BET: Σούπερ προσφορά* για τα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα και τα Σούπερ Καπ Ισπανίας και Γαλλίας από το Pamestoixima.gr

Σούπερ προσφορά* για τα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα και τα Σούπερ Καπ Ισπανίας και Γαλλίας από το Pamestoixima.gr

Με δυνατές αναμετρήσεις συνεχίζονται η Premier League και η Serie A

Sportime BET
Ποδόσφαιρο: Πληρώνει ακόμη το… καταραμένο φιλικό με τον Ολυμπιακό ο Λουκάκου

Πληρώνει ακόμη το… καταραμένο φιλικό με τον Ολυμπιακό ο Λουκάκου

Ο Ρομέλου Λουκάκου έμεινε εκτός αποστολής της Νάπολι με την Κρεμονέζε, με τον τραυματισμό από το φιλικό με τον Ολυμπιακό να παίζει καθοριστικό ρόλο.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Μόρο τα σπάει στην Μπολόνια

Ο Μόρο τα σπάει στην Μπολόνια

Ο Νίκολα Μόρο είχε διαφανεί ως πρώτος στόχος της ΑΕΚ για τα χαφ, πλέον κάνει συγκλονιστική σεζόν στην Μπολόνια

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η ιστορική ομάδα που κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό

Η ιστορική ομάδα που κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό

Μια από τις πιο ιστορικές ομάδες στην Ευρώπη κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό και στην... πόλη έχει σημάνει συναγερμός

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Χρήστος Μανδάς: Συνεχίζει να πιέζει η Γουλβς – Πιθανή αποχώρηση από τη Λάτσιο τον Ιανουάριο!

Χρήστος Μανδάς: Συνεχίζει να πιέζει η Γουλβς – Πιθανή αποχώρηση από τη Λάτσιο τον Ιανουάριο!

Πού θα βρίσκεται στο μέλλον ο Χρήστος Μανδάς!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Serie A η επιστροφή, με 6 ομάδες σε απόσταση 5 βαθμών

Serie A η επιστροφή, με 6 ομάδες σε απόσταση 5 βαθμών

Η Serie A κερδίζει σιγά σιγά πίσω την αίγλη του παρελθόντος και ειδικά φέτος γίνεται χαμός στην κορυφή με 6 ομάδες

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ποδόσφαιρο: Χαμός στη Τζένοα, απολύσεις, φεύγει και θρύλος του ποδοσφαίρου

Ποδόσφαιρο: Χαμός στη Τζένοα, απολύσεις, φεύγει και θρύλος του ποδοσφαίρου

Το ποδόσφαιρο τα έχει αυτά, χαμός γίνεται στη Τζένοα με απολύσεις και αναμένεται να φύγει και θρύλος του αθλήματος

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Σοκ στη Νάπολι: Βαρύς τραυματισμός για τον Κέβιν Ντε Μπρόινε – Εκτός ως το 2026!

Σοκ στη Νάπολι: Βαρύς τραυματισμός για τον Κέβιν Ντε Μπρόινε – Εκτός ως το 2026!

Κακά μαντάτα για τη Νάπολι, καθώς ο Κέβιν Ντε Μπρόινε υπέστη σοβαρό τραυματισμό στον δικέφαλο και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο μήνες.

Ποδόσφαιρο