ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κάποιοι στον Άρη απλά… περπατάνε!

Βάσει των όσων δείχνουν τα νούμερα, οι περισσότερες προπονήσεις στον Άρη είναι τόσο χαμηλής έντασης που κάποιοι απλά… περπατάνε!
Κάποιοι στον Άρη απλά… περπατάνε!

Μέσα στα κάμποσα προβλήματα που έχει ο Άρης τούτο το διάστημα, προκύπτουν και κάποια ακόμη ζητήματα για τα οποία είναι σίγουρα ενήμερος ο Θόδωρος Καρυπίδης. Άλλωστε είναι ενεργό μέλος της καθημερινότητας των κιτρινόμαυρων και όχι απλώς θεατής ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ.

Ο Μανόλο Χιμένεθ που βρίσκεται ένα βήμα πριν την έξοδο, μίλησε με ευκολία για τα λάθη που έγιναν στην προετοιμασία που… δεν έκανε εκείνος, για τους τραυματισμούς που ευθύνεται υποτίθεται ο προηγούμενος προπονητής, αλλά για τη δική του καθημερινότητα στον Άρη, θα ανοίξουν αρκετά στόματα όταν προφανώς αποχωρήσει.

Βάσει των όσων δείχνουν τα νούμερα των καθημερινών προπονήσεων, καθώς πλέον όλα ελέγχονται, οι περισσότερες προπονήσεις των παικτών του Άρη είναι υποτονικές και με πολύ χαμηλές εντάσεις. Παίκτες που έπρεπε να γράφουν περισσότερα νούμερα σε τρεξίματα, εντάσεις και επαφές με την μπάλα είναι φανερό ότι απλώς… περπατάνε, με την ανοχή και του προπονητή και ίσως ο καθρέφτης όλων αυτών είναι το γήπεδο όπου ο Άρης πετυχαίνει πια μια νίκη στο τόσο.

Το φοβερό της υπόθεσης είναι ότι τα νούμερα των καθημερινών προπονήσεων φτάνουν ακόμη και στον προηγούμενο γυμναστή καθώς δεν έχει διακοπεί η ροή των πληροφοριών. Φυσικά σε αντίθεση με ότι έκανε ο Χιμένεθ, το προηγούμενο επιτελείο δεν θα τον εκθέσει αλλά κάποια πράγματα βγάζουν μάτι.

 

Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός : Η ενδεκάδα που ετοιμάζει ο Μπενίτεθ για τον ΟΦΗ

Παναθηναϊκός : Η ενδεκάδα που ετοιμάζει ο Μπενίτεθ για τον ΟΦΗ

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για το ματς με τον ΟΦΗ με τον Ράφα Μπενίτεθ να καταστρώνει πλάνο ισορροπίας.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΟΦΗ – Παναθηναϊκός: Η «εκδίκηση» που ψάχνει ο Κόντης

ΟΦΗ – Παναθηναϊκός: Η «εκδίκηση» που ψάχνει ο Κόντης

Ψάχνει κάτι παραπάνω από θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Χρήστος Κόντης...

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΛ Novibet – ΠΑΟΚ : Από Λάρισα… Ισπανία

ΑΕΛ Novibet – ΠΑΟΚ : Από Λάρισα… Ισπανία

Ο ΠΑΟΚ θέλει το έκτο εκτός έδρας τρίποντο απέναντι στη Λάρισα. Το πιθανό πλάνο Λουτσέσκου και η διαχείριση ενόψει Θέλτα.

Ποδόσφαιρο
Sportime BET: H μάχη της κορυφής με ειδικά στοιχήματα!

H μάχη της κορυφής με ειδικά στοιχήματα!

Ειδικά στοιχήματα από τη Novibet για όλες τις αναμετρήσεις της Super League που κρίνουν την κορυφή και όχι μόνο!

Sportime BET
Ποδόσφαιρο: Βιγιαρεάλ – Βαλένθια (22/02/2026): Σε ποιο κανάλι παίζει σήμερα ο αγώνας

Βιγιαρεάλ – Βαλένθια (22/02/2026): Σε ποιο κανάλι παίζει σήμερα ο αγώνας

Βιγιαρεάλ - Βαλένθια με ένταση, μονομαχίες, ισορροπία και μάχη τακτικής σε ντέρμπι με ρυθμό και ποιότητα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Όταν ο Μπενίτεθ δεν «είδε» τον Πινέδα!

Όταν ο Μπενίτεθ δεν «είδε» τον Πινέδα!

Ο Μπενίτεθ που... δεν είχε ασχοληθεί καθόλου με τον Πινέδα, όταν ο Μεξικανός είχε προταθεί στη Θέλτα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Πόρτο – Ρίο Άβε (22/02/2026): Σε ποιο κανάλι παίζει σήμερα ο αγώνας

Πόρτο – Ρίο Άβε (22/02/2026): Σε ποιο κανάλι παίζει σήμερα ο αγώνας

Πόρτο - Ρίο Άβε με ένταση, πίεση και μάχη ρυθμού σε βραδινή αναμέτρηση με καθαρό φαβορί και παγίδες ως το τέλος.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ – Λεβαδειακός (22/02/2026): Σε ποιο κανάλι παίζει σήμερα ο αγώνας

ΑΕΚ – Λεβαδειακός (22/02/2026): Σε ποιο κανάλι παίζει σήμερα ο αγώνας

ΑΕΚ - Λεβαδειακός με πίεση, κατοχή και μάχη υπομονής απέναντι σε κλειστή άμυνα που δοκιμάζει την αποτελεσματικότητα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης – Κηφισιά (22/02/2026): Σε ποιο κανάλι παίζει σήμερα ο αγώνας

Άρης – Κηφισιά (22/02/2026): Σε ποιο κανάλι παίζει σήμερα ο αγώνας

Άρης - Κηφισιά με πίεση, νεύρο και παιχνίδι λεπτομερειών, εκεί όπου μια στατική φάση ή ένα λάθος μπορεί να γράψει την ιστορία.

Ποδόσφαιρο