Κύπελλο Ελλάδας: Στη League Phase Παναιτωλικός και Λεβαδειακός, προκρίθηκαν με την ψυχή στο στόμα
Συνεχίζουν στο Κύπελλο Ελλάδας Παναιτωλικός και Λεβαδειακός, που προκρίθηκαν στη League Phase πολύ δύσκολα
Συνεχίζουν στο Κύπελλο Ελλάδας Παναιτωλικός και Λεβαδειακός, που προκρίθηκαν στη League Phase πολύ δύσκολα.
Και οι δύο ομάδες της Super League με γκολ στο τέλος τα κατάφεραν. Ειδικά ο Παναιτωλικός βρέθηκε μισή ανάσα από τα πέναλτι. Με γκολ στις καθυστερήσεις των καθυστερήσεων απέκλεισε 1-2 εκτός έδρας τη Νίκη Βόλου.
Ο Παναιτωλικός προηγήθηκε με τον Λουίς στο 18′, ισοφάρισε ο Λώλης στο 76′. Ο Αγκίρε έδωσε την πρόκριση με γκολ στο 90+7′ για την ομάδα του Γιάννη Πετράκη.
Ο Λεβαδειακός νίκησε 1-2 τον Μακεδονικό. Το 0-1 πέτυχε ο Λαγιούς στο 78′. Το 0-2 ο Λιάγκας στο 86′ για το αγχωτικό πέρασμα των Βοιωτών. Ο Μακεδονικός μείωσε με τον Νικόλαο στο 90′.