Κλειδώνει 4άδα στη Λιβαδειά ο Παναθηναϊκός – Το πλάνο του Μπενίτεθ!
Με νίκη απέναντι στον Λεβαδειακό, ο Παναθηναϊκός κλειδώνει τη συμμετοχή του στα πλει οφ.
Οι σκέψεις του Μπενίτεθ για το ματς στη Λιβαδειά. Με τριάδα στην άμυνα, Τεττέη κορυφή και Τσέριν, Πελίστρι, Αντίνο να διεκδικούν θέση στην 11άδα των πρασίνων.
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Λεβαδειακό (19:00, NovaSports Prime) για την 24η αγωνιστική της Super League. Με νίκη ή ακόμα και με ισοπαλία, οι πράσινοι θα είναι στο γκρουπ 1-4, αφού θα διατηρηθεί το μαξιλαράκι του +3 από τους Βοιωτούς που έχουν και ματς στη Τούμπα την επόμενη αγωνιστική.
Ο Ράφα Μπενίτεθ άφησε εκτός αποστολής Ίνγκασον και Ρενάτο Σάντσες αφού ακολουθεί την Πέμπτη το πρώτο ματς με την Μπέτις, ενώ συνεχίζει να μην υπολογίζει στους τραυματίες Σιώπη, Τσιριβέγια, Ντέσερς, Κώτσιρα και Πάλμερ-Μπράουν.
Ο Ισπανός τεχνικός θα διατηρήσεις το 3-4-2-1, με τον Λαφόν να είναι πλέον ξεκάθαρα ο Νο1 για τη θέση κάτω από τα δοκάρια. Στην τριάδα της άμυνας, θα παίξουν οι διαθέσιμοι Γεντβάι, Κάτρης και Τουμπά. Φουλ μπακ, Καλάμπρια δεξιά και Κυριακόπουλος αριστερά.
Για τη μεσαία γραμμή Κοντούρης και Μπακασέτας είναι οι καταρχήν πρώτες επιλογές με τον Τσέριν να είναι στο μυαλό του Μπενίτεθ. Πίσω από τον Τεττέη, Ταμπόρδα, Ζαρουρί, Πελίστρι και Αντίνο διεκδικούν τις δύο θέσεις, με τους δύο τελευταίους να είναι αουτσάιντερ.