Κριστιάνο Ρονάλτο: Απουσία μυστήριο από την 11αδα της Γιουνάιτεντ

Τραυματίας ή πληρώνει το ότι άργησε;

Κριστιάνο Ρονάλτο: Απουσία μυστήριο από την 11αδα της Γιουνάιτεντ λίγες ώρες μετά την αποκάλυψή του ότι θα παίζει μέχρι τα… 42.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν είναι στην ενδεκάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το παιχνίδι με την Άστον Βίλα εκτός έδρας.

Η απουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο δεν ήταν αναμενόμενη, με την είδηση της απουσίας του να προκαλεί ερωτήματα.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, λίγες ώρες πριν, σε συνέντευξή του, άφησε το φίλαθλο κοινό με το… στόμα ανοιχτό όταν αποκάλυψε πως έχει διάθεση να παίξει μπάλα μέχρι τα 42 του.

Ο 36χρονος σταρ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου δήλωσε σίγουρος για τις δυνατότητές του αλλά και τον τρόπου που πλέον μπορεί να διαχειρίζεται το παιχνίδι.

«Ξέρω ότι το σώμα μου θα με κρατήσει επειδή το σέβομαι πάρα πολύ και το ακούω. Αισθάνομαι χαρούμενος που είμαι ένας ποδοσφαιριστής που έχει δείξει ότι η ηλικία δεν παίζει ρόλο. Προσπαθώ να είμαι στο υψηλότερο επίπεδο όσο παίζω και να αποδίδω καλά στο γήπεδο. Θα δούμε αν θα μπορώ να παίζω μέχρι τα 40, 41 ή 42. Αλλά ο σημαντικότερος στόχος μου είναι να απολαμβάνω τις στιγμές.

Για μένα, μια ικανότητα που έχω είναι η προσαρμογή. Είναι η πιο κατάλληλη λέξη για να περιγράψει έναν ποδοσφαιριστή που θέλει να έχει μεγάλη καριέρα. Έχω καταφέρει να φέρω ισορροπίες. Ξέρω να προσαρμόζω την ηλικία με τη φιλοσοφία, το σώμα και το μυαλό μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πάντως η συνέντευξή κατά πολλούς ήταν έκπληξη, επειδή σε αυτήν δεν φάνηκε καμία διάθεση του Κριστιάνο Ρονάλντο να φύγει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπου λέγεται πως δεν περνάει και τις καλύτερες ώρες του, μη συμφωνώντας με τον τρόπου διαχείρισης των παιχνιδιών.

Τελικά έγινε γνωστό πως ο ποδοσφαιριστής αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού, με πολλούς πάντως να συνδέουν την απουσία του με την αργοπορία του λίγες μέρες πριν πάλι στο παιχνίδι με την Άστον Βίλα για το FA Cup.

Διαβάστε επίσης:

Τουρκία: Βρήκαν ψάρι οι Τούρκοι που δίνει αυγά χρυσάφι

Τουρκία: Ζώνες θανάτου με 0,65 ευρώ – Μεγάλες αντιδράσεις

Κριστιάνο Ρονάλτο: Απουσία μυστήριο από την 11αδα της Γιουνάιτεντ