ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Λαμία ζήτησε δανεικό από τον Ολυμπιακό!

Η Λαμία έχει χτυπήσει την πόρτα του Ολυμπιακού για τον νεαρό Νίκο Γκοτζαμανίδη.
Η Λαμία ζήτησε δανεικό από τον Ολυμπιακό!

Η Λαμία ψάχνεται ακόμα για ενίσχυση και μέσω Ολυμπιακού εξετάζει την περίπτωση του 23χρονου στόπερ Νίκου Γκοτζαμανίδη.

Η Λαμία ακόμα φαίνεται πως δεν έχει ολοκληρώσει το ρόστερ της. Η ομάδα της Φθιώτιδας θέλει να προσθέσει ακόμα 1-2 πινιελές πριν το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την ΑΕΚ, η Λαμία χτύπησε και την πόρτα του Ολυμπιακού για να πάρει ποδοσφαιριστή των «ερυθρολεύκων» δανεικό. Ενδιαφέρον που προέκυψε σχετικά πρόσφατα και λίγο πριν το μεταξύ τους παιχνίδι. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sportime η Λαμία έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον νεαρό Νίκο Γκοτζαμανίδη. Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός αποκτήθηκε πρόσφατα από τον Πανσερραϊκό, έχοντας προηγουμένως αγωνιστεί και στην ΑΕΛ, ωστόσο δύσκολα θα βρει θέση στο ρόστερ των Πειραιωτών και η πρόθεση των ανθρώπων του Ολυμπιακού είναι να παραχωρηθεί δανεικός. Ενδιαφέρον για τον νεαρό Γκοτζαμανίδη έχει εκφράσει και ομάδα της Super League 2 και συγκεκριμένα τα Χανιά.

Ο Γκοτζαμανίδης έχει πέρσι 15 συμμετοχές στον Πανσερραϊκό, ενώ στην τριετία του στην ΑΕΛ, είχε 40 συμμετοχές, με 2 γκολ και 2 ασίστ.

Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Η Μπενφίκα πέρασε από τη Βίλα ντο Κόντε και πήρε ανάσα

Η Μπενφίκα πέρασε από τη Βίλα ντο Κόντε και πήρε ανάσα

Η Μπενφίκα γύρισε στο πρωτάθλημα με διπλό 2-0 στη Ρίο Άβε και έδειξε ότι μπορεί να ξαναβρεί ρυθμό την κατάλληλη στιγμή.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η λεπτομέρεια μίας απόφασης της Λεβερκούζεν που λέει πολλά πριν τον Ολυμπιακό

Η λεπτομέρεια μίας απόφασης της Λεβερκούζεν που λέει πολλά πριν τον Ολυμπιακό

Η Λεβερκούζεν δεν θα προπονηθεί στην έδρα του Ολυμπιακού πριν το παιχνίδι της Τρίτης και αυτή η λεπτομέρεια λέει περισσότερα απ όσο φαίνεται.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Στήριξη σε Τσουκουέζε και Μπρούνο για τα πέναλτι

Στήριξη σε Τσουκουέζε και Μπρούνο για τα πέναλτι

Ο Άλεξ Ιγουόμπι ζήτησε να σταματήσει η κριτική σε Τσουκουέζε και Μπρούνο μετά τα χαμένα πέναλτι με το Μαρόκο και έστειλε μήνυμα στήριξης.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Πιέζει ο Αντρέ Λουίζ για Μπενφίκα αλλά δεν υποχωρεί ο Μαρινάκης

Πιέζει ο Αντρέ Λουίζ για Μπενφίκα αλλά δεν υποχωρεί ο Μαρινάκης

Οι ατζέντηδες του Αντρέ Λουίζ βρέθηκαν στη Βίλα ντο Κόντε για το Ρίο Άβε Μπενφίκα πιστεύοντας ότι υπάρχει τρόπος να ξεκλειδώσει το deal.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η Νότιγχαμ Φόρεστ κράτησε την Άρσεναλ στο μηδέν

Η Νότιγχαμ Φόρεστ κράτησε την Άρσεναλ στο μηδέν

Η Άρσεναλ ανέβασε ένταση στο τέλος όμως η Νότιγχαμ Φόρεστ άντεξε και το ματς έμεινε κλειστό ως τις καθυστερήσεις.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Φρεντ: Ολυμπιακός ή επιστροφή Βραζιλία η νέα κουβέντα

Φρεντ: Ολυμπιακός ή επιστροφή Βραζιλία η νέα κουβέντα

Ο Φρεντ συνδέεται ξανά με τον Ολυμπιακό την ώρα που στη Βραζιλία μιλούν για προσπάθεια της Ατλέτικο Μινέιρο να τον φέρει πίσω.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Φλορεντίνο Πέρεθ θέλει Μουρίνιο πίσω στη Ρεάλ λένε στην Ισπανία

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ θέλει Μουρίνιο πίσω στη Ρεάλ λένε στην Ισπανία

Στην Ισπανία φουντώνει σενάριο για επιστροφή Μουρίνιο στη Ρεάλ μετά τα σχόλια του Αλφρέδο Ρελάνο στο COPE.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ατρόμητος Μεταμόρφωσης :  «Επένδυση» με τον Κωνσταντίνο Θελερίτη

Ατρόμητος Μεταμόρφωσης : «Επένδυση» με τον Κωνσταντίνο Θελερίτη

Τη μεταγραφική του εξόρμηση συνεχίζει ακάθεκτος ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης με φόντο την παραμονή του στην Α’ ΕΠΣΑ, αποκτώντας τον Κωνσταντίνο Θελερίτη

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: «Αλλού» ο Χιμένεθ! Ζήτησε τον 37χρονο Πέκχαρτ!

Άρης: «Αλλού» ο Χιμένεθ! Ζήτησε τον 37χρονο Πέκχαρτ!

Όποιους θυμάται! Ο Χιμένεθ θέλει να φέρει στον Άρη τον 37χρονο Τόμας Πέκχαρτ και τον Σβάρνα που τους είχε… κάποτε στην ΑΕΚ!

Ποδόσφαιρο