ΛΑΜΙΑ

Γρηγορίου: «Αν είχα μείνει στη Λάρισα, η ομάδα θα είχε σωθεί»

Δηλώσεις αναφορικά με την πορεία της Λαμίας αλλά και το σενάριο να είχε μείνει στη Λάρισα έκανε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης, ο Μιχάλης Γρηγορίου.
Γρηγορίου: «Αν είχα μείνει στη Λάρισα, η ομάδα θα είχε σωθεί»

Δηλώσεις αναφορικά με την πορεία της Λαμίας αλλά και το σενάριο να είχε μείνει στη Λάρισα έκανε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης, ο Μιχάλης Γρηγορίου.

Γρηγορίου: Η Λαμία, στο παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο (0-0) εξασφάλισε την παραμονή της στη Super League 1 και για την επόμενη σεζόν και ο προπονητής της ομάδας, Μιχάλης Γρηγορίου, μίλησε για αυτό το επίτευγμα σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα τόνισε πως, δεν τον έχει απολύσει, ποτέ, κανένας ιδιοκτήτης ενώ αξιοσημείωτο είναι πως δήλωσε ότι αν είχε παραμείνει στον πάγκο της ΑΕΛ, η ομάδα της Θεσσαλίας θα είχε σωθεί!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Αρχικά ανέφερε: «Έχουμε έρθει όλοι οι ποδοσφαιριστές με χαμόγελα στην προπόνηση. Εγώ ο ίδιος νηστεύω από την Καθαρά Δευτέρα μέχρι και σήμερα και ειδικότερα τώρα που είναι Μεγάλη Εβδομάδα. Αν κάναμε και εξομολόγηση θα έπρεπε να κρατήσουμε αρκετή ώρα τον Πάτερ…»

Για την περιπέτεια σωτηρίας και την παρουσία του στην ΑΕΛ: «Όταν παραιτήθηκα από την ΑΕΛ, έπειτα από ενάμισι μήνα και μεγάλη σκέψη αποδέχθηκα την πρόταση της ομάδας γιατί η θέση της ομάδας έμοιαζε με αυτοκτονία. Αλλά για αυτόν τον λόγο αποφάσισα να δεχθώ την πρόκληση και τα καταφέραμε. Για εμένα αν έμενα στην ΑΕΛ θα είχαμε σωθεί και δεν έχω ακούσει ποτέ από κανέναν πρόεδρο εδώ και 17 χρόνια να μου πει ότι πρέπει να λυθεί η συνεργασία μας. Όπου και να δουλεύω έχω πίστη στην ομάδα και στη δουλειά μου. Μέχρι τώρα ο Γρηγορίου έφευγε, δεν τον έδιωχναν αλλά κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό».

Για τους μελλοντικούς του στόχους: «Στόχος μου είναι να πάω στο εξωτερικό κάτι που έμοιαζε πιθανό πριν 2.5 έτη. Το ίδιο θα ίσχυε και σε μία μεγάλη ομάδα. Ένας φίλαθλος εδώ στη Λαμία μου είπε, ”Οι προπονητές των μεγάλων ομάδων, πόσο εύκολο θα ήταν να πάρουν μία ομάδα που ούτε ο πρόεδρος πίστευε ότι θα σωθεί, στο τέλος να τα καταφέρνει;” Για παράδειγμα, ο Πάμπλο Γκαρσία είναι πιο εύκολο να σταθεί στον ΠΑΟΚ παρά στη Λαμία. Η πίεση αποροφάται από τις συνθήκες που υπάρχουν σε όλες τις ομάδες, όσο πιο ψηλά είναι η ομάδα, τόσο πιο εύκολο είναι. Το ίδιο συνέβη και με εμένα από την εξέλιξη  μου από τη Γ΄Εθνική μέχρι τώρα στη Superleague».

Για τα όσα έλαβαν χώρα με την ΑΕΛ: «Δε νομίζω ότι αποτελώ έναν άνθρωπο που χρειάζεται αρνητική ή θετική διαφήμιση και αυτό που με απασχολεί τόσα χρόνια είναι να κάνω καλά τη δουλειά μου και όλα τα άλλα δεν ανήκουν σε εμένα».

Για τη μάχη στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα: «Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον στα play -off αναφορικά με τη δεύτερη θέση, γιατί ο Παναθηναϊκός φαίνεται ότι μένει εκτός. Δεν μπορούμε να κάνουμε προγνωστικά τώρα, πριν τρεις αγωνιστικές θα έλεγα πως ο Άρης ήταν φαβορί, αλλά τώρα και οι τρεις ομάδες δείχνουν ότι μπορούν να κερδίσουν και να χάσουν οποιοδήποτε παιχνίδι. Ο Γκαρσία εφάρμοσε αυτό το σύστημα με τον Άρη και κρίνεσαι από το αποτέλεσμα και αμυντικά δείχνει να είναι πιο συμπαγής και δεν δέχεται τις ίδιες φάσεις»

Αναφορικά με το μέλλον του: «Έχει γίνει μία πρώτη επαφή με την διοίκηση αλλά οι συζητήσεις θα γίνουν αμέσως μετά το πέρας των ημερών του Πάσχα».

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Λαμία: Τελικά δεν τα είπαν ούτε τον… Ιούνιο – Επιβεβαίωση Sportime και «κράξιμο» στη διοίκηση!

Λαμία: Τελικά δεν τα είπαν ούτε τον… Ιούνιο – Επιβεβαίωση Sportime και «κράξιμο» στη διοίκηση!

Η ανακοίνωση των παικτών της Λαμίας που επιβεβαίωσε ένα ακόμα αποκλειστικό ρεπορτάζ του Sportime.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Super League: Το χρονοδιάγραμμα της σεζόν 2025-26 – Οι ημερομηνίες «κλειδιά»

Super League: Το χρονοδιάγραμμα της σεζόν 2025-26 – Οι ημερομηνίες «κλειδιά»

Οι ημερομηνίες «κλειδιά» της Super League για τη σεζόν 2025-26 - Πότε ξεκινά και πότε τελειώνει το νέο πρωτάθλημα

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Διαιτησία: «Βούλιαξε» ο Ζαμπαλάς στη Λαμία, πάλι λάθος ο Σιδηρόπουλος (vid)!

Διαιτησία: «Βούλιαξε» ο Ζαμπαλάς στη Λαμία, πάλι λάθος ο Σιδηρόπουλος (vid)!

Μόνο λάθη ο Ζαμπαλάς στο Λαμία - Παναιτωλικός. Σωστή η αποβολή στο Καλλιθέα - Πανσερραϊκός. Δεν έβγαλε κόκκινη ο Σιδηρόπουλος στο Λεβαδειακός - Παναιτωλικός.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Λαμία: Αυτός ο παίκτης της έχει πέραση

Λαμία: Αυτός ο παίκτης της έχει πέραση

Ο παίκτης της Λαμίας που δεν αποκλείεται να παίζει και του χρόνου στη Super League 1.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Super League 1: Αυτοί σφυρίζουν την τελευταία αγωνιστική των πλέι-άουτ

Super League 1: Αυτοί σφυρίζουν την τελευταία αγωνιστική των πλέι-άουτ

Πέφτει για τα καλά η… αυλαία της Super League 1.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Βαθμολογία Super League στα πλέι άουτ: Ανοικτή η πρωτιά για Λεβαδειακό και Παναιτωλικό

Βαθμολογία Super League στα πλέι άουτ: Ανοικτή η πρωτιά για Λεβαδειακό και Παναιτωλικό

Πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία στα πλέι άουτ της Super League μετά την ολοκλήρωση και της 9ης αγωνιστικής.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Λαμία – Παναιτωλικός 1-3: «Ζωντανός» για την 1η θέση, κόντρα στην Λαμία των 9 παικτών

Λαμία – Παναιτωλικός 1-3: «Ζωντανός» για την 1η θέση, κόντρα στην Λαμία των 9 παικτών

Στους δυο μείωσε και πάλι από τον Λεβαδειακό την βαθμολογική απόσταση ο Παναιτωλικός στα πλέι άουτ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Super League play out – Βαθμολογία:  Στη Super League 2 η Athens Kallithea – «Αγγαρεία» οι τελευταίες αγωνιστικές

Super League play out – Βαθμολογία: Στη Super League 2 η Athens Kallithea – «Αγγαρεία» οι τελευταίες αγωνιστικές

Ούτε μαθηματικές πλέον η ελπίδες της Καλλιθέας που υποβιβάστηκε και μαθηματικά.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Super League play out: «Έπεσε» η Athens Kallithea, διακοπές Βόλος και Πανσερραϊκός!

Super League play out: «Έπεσε» η Athens Kallithea, διακοπές Βόλος και Πανσερραϊκός!

Υποβιβάστηκε η Athens Kallithea. Τυπική διαδικασία οι δύο τελευταίες αγωνιστικές των play out.

Ποδόσφαιρο