Λαμπαδαρίου: Ξεκάθαρη για τα παράπονα της ΑΕΚ – Σωστή η απόφαση του VAR!
Τι ανέφερε η Ελένη Λαμπαδαρίου για τη διαιτησία του ΑΕΛ – ΑΕΚ!
Η ΑΕΚ είχε αρκετά παράπονα μετά την ισοπαλία με 1-1 με την ΑΕΛ για τη διαιτησία του Μόσχου, την 4η αγωνιστική της Super League 1 και φρόντισε να τα εκφράσει μέσα από διαρροές.
Ωστόσο η Ελένη Λαμπαδαρίου, που σχολίασε τις φάσεις στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Monobala», είχε τελείως διαφορετική άποψη για τα όσα έκανε ο Έλληνας ρέφερι, τονίζοντας ότι ήταν μία καλή διαιτησία, για την οποία δεν έχει λόγο να… φωνάζει η Ένωση.
Συγκεκριμένα η ομάδα της Αθήνας στάθηκε σε δύο φάσεις που, όπως υποστηρίζει, έκριναν σε μεγάλο βαθμό την εξέλιξη του αγώνα. Πρώτον, στο σκληρό μαρκάρισμα του Παντελάκη πάνω στον Γιόβιτς, όπου ο διαιτητής έδειξε κίτρινη κάρτα, χωρίς ωστόσο ο VAR Φωτιάς να τον καλέσει να εξετάσει το ενδεχόμενο κόκκινης.
Και δεύτερον, στη φάση με τον Πινέδα, όπου επίσης δεν υπήρξε κλήση για on field review, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση των «κιτρινόμαυρων».
Η Ελένη Λαμπαδαρίου ήταν ξεκάθαρη και στις δύο περιπτώσεις, για τις οποίες και τόνισε ότι «σωστά δεν κλήθηκε ο διαιτητής στο VAR».