Λεονάρντο Ζαρντίμ: Έφυγε από την Κρουζέιρο
Ο Ζαρντίμ δεν έμεινε ούτε χρόνο στη Βραζιλία και την Κρουζέιρο και οι δύο πλευρές τραβούν διαφορετικούς δρόμους πλέον
Ο Ζαρντίμ δεν έμεινε ούτε χρόνο στη Βραζιλία και την Κρουζέιρο και οι δύο πλευρές τραβούν διαφορετικούς δρόμους πλέον.
Ο 51χρονος Πορτογάλος προπονητής γνωστός φυσικά στην Ελλάδα. Από το εξαιρετικό πέρασμά του από τον Ολυμπιακό. Αν και δεν εκτιμήθηκε μάλλον όσο θα έπρεπε στην Ελλάδα.
Ο Ζαρντίμ μετά από χρόνια στην Αλ Αίν είχε πάει τον Φεβρουάριο στην Κρουζέιρο. Έμεινε τελικά περίπου 10 μήνες. Αποκλείστηκε από τον τελικό του Κυπέλλου Βραζιλίας. Στα ημιτελικά. Αν και νίκησε η ομάδα του εκτός έδρας την Κορίνθιανς με 1-2. Το 0-1 του πρώτου ματς έστειλε το ζευγάρι στα πέναλτι. Η Κορίνθιανς νίκησε 5-4.
Ζαρντίμ και Κρουζέιρο δε συνεχίζουν αν και στο πρωτάθλημα τα είχε πάει εξαιρετικά. Έφτασε μέχρι την 3η θέση με 70 βαθμούς, στο -6 από τη δεύτερη Παλμέιρας και στο -9 από την πρωταθλήτρια Φλαμένγκο.