Λεβαδειακός: Η πρόταση που δεν άκουσε καν για Τσάπρα!
Έσκασε μια ακόμα πρόταση για τον Τριαντάφυλλο Τσάπρα, αλλά ο Λεβαδειακός δεν μπήκε καν σε διαδικασία διαπραγμάτευσης.
Ο Τσάπρας αρέσει σε όλους τους «μεγάλους» της Super League! Ήρθε κι άλλη πρόταση για τον Έλληνα αμυντικό, αλλά ο Λεβαδειακός δεν μπήκε καν στο κόπο να διαπραγματευτεί!
Λογικά στην ΑΕΚ θα έχουν μετανιώσει που δεν πήραν τον καλοκαίρι… κοψοχρονιά όπως θα υποδεικνυόνταν στην πορεία, τον Τσάπρα με ένα ποσό κοντά στο 1 – 1,5 εκ. Και… κοψοχρονιά γιατί με τη χρονιά που κάνει ο δεξιός μπακ του Λεβαδειακού, η αξία του μπορεί να μην είναι υπερβολή, έχει διπλασιαστεί!
Η ΑΕΚ έχει επανέρθει, αλλά στο παιχνίδι έχουν μπει δυνατά πλέον όλοι οι υπόλοιποι μεγάλοι. Καταρχήν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός που και τον ποδοσφαιριστή θέλουν και μπορούν να καλύψουν οικονομικά τις αξιώσεις των Βοιωτών που πλέον δεν μπαίνουν καν στον κόπο να μιλήσουν για ποσά κάτω των 2 – 2,5 εκ. ευρώ!
Κάπως έτσι έμεινε με την…όρεξη η Ντιναμό Κιέβου! Σύμφωνα με πληροφορίες οι Ουκρανοί είναι εκείνοι που ενδιαφέρθηκαν επίσημα για τον Τριαντάφυλλο Τσάπρα, αλλά οι Βοιωτοί απάντησαν αρνητικά χωρίς να μπουν σε διαδικασία διαπραγματεύσεων. «Δεν πωλείται κανείς βασικός παίκτης μας» και το μέιλ πήγε στον… κάδο των απορριμάτων.
Οι Ουκρανοί που παρακολουθούν στενά τον Τσάπρα είναι δεδομένο ότι θα επανέλθουν το καλοκαίρι, αλλά δεν θα είναι μόνοι τους. Επίσης είναι δεδομένο ότι ο Τσάπρας θα έχει προτάσεις από μεγάλα ελληνικά κλαμπ, αφού για πολλούς είναι το καλύτερο δεξί μπακ που αγωνίζεται στη Super League.