Λίβερπουλ: Φεύγει βασικός παίκτης, είπε δυο φορές όχι σε ανανέωση και τον πουλάει με 75 εκατομμύρια
Η Λίβερπουλ χάνει βασικό της παίκτη αν και βάζει στο ταμείο της 75 εκατομμύρια ευρώ, σε μια μεγάλη πώληση
Η Λίβερπουλ χάνει βασικό της παίκτη αν και βάζει στο ταμείο της 75 εκατομμύρια ευρώ, σε μια μεγάλη πώληση. Οι πρωταθλητές Αγγλίας είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές του καλοκαιρινού παζαριού.
Με σούπερ μεταγραφές, που έχουν κοστίσει πάνω από 300 εκατομμύρια ευρώ. Κάνουν όμως και πωλήσεις. Η πιο εντυπωσιακή είναι αυτή που φιξαρίστηκε πριν λίγες ώρες. Ο Λουίς Ντίαζ πάει στη Μπάγερν Μονάχου
Το αντίτιμο στα 75 εκατομμύρια ευρώ. Η Λίβερπουλ, σύμφωνα με τους άγγλους, έκανε δυο φορές πρόταση για ανανέωση στον Ντίαζ. Και στις δύο είπε όχι. Ήθελε να συνεχίσει στην Μπάγερν. Η μεταγραφή δείχνει να είναι στην τελική ευθεία.