ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάριος Ηλιόπουλος για το αν θα καθίσει στον πάγκο με τον ΠΑΟΚ: «Θα προτιμήσω αυτό που λένε οι ηθικοί κανόνες»

Ο Μάριος Ηλιόπουλος βρίσκεται ως αρχηγός αποστολής της ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη και απάντησε στο αν θα καθίσει στον πάγκο
Μάριος Ηλιόπουλος για το αν θα καθίσει στον πάγκο με τον ΠΑΟΚ: «Θα προτιμήσω αυτό που λένε οι ηθικοί κανόνες»

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Μάριος Ηλιόπουλος για τη ρεβάνς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ. Ο ιδιοκτήτης της Ένωσης μάλιστα είναι ο αρχηγός αποστολής.

Αυτό σημαίνει πως έχει δικαίωμα να βρίσκεται και στον αγωνιστικό χώρο. Ο Μάριος Ηλιόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Ο κόσμος των ΣΠΟΡ» στην ΕΡΤ3 και απάντησε στην ερώτηση για το αν θα καθίσει στον πάγκο: «Θα προτιμήσω αυτό που λένε οι ηθικοί κανόνες. Το καλύτερο για την ομάδα τη δική μας».

Ο Ηλιόπουλος δεν απάντησε ξεκάθαρα και θα έχει ενδιαφέρον αν θα πράξει κάτι διαφορετικό από το να είναι στο μπουθ. Κάτι που πάντως μάλλον δε θα αρέσει στον Ματίας Αλμέιδα αν συμβεί. Με την προηγούμενη διοίκηση π.χ. δεν είχε τεθεί ποτέ τέτοιο θέμα.

Ο Μάριος Ηλιόπουλος απάντησε και για τις 2 αγωνιστικές που δέχθηκε τιμωρία η ΑΕΚ. Για κροτίδα στο ματς στο Βόλο, η Ένωση θα παίξει κεκλεισμένων: «Ο συγκεκριμένος νόμος του κ. Βρούτση είναι άδικος. Γίνονται χειρότερα έκτροπα και δεν υπάρχουν τιμωρίες. Δυστυχώς για μια κροτίδα τρώς 2 αγωνιστικές. Πιστεύω πως θα αλλάξει το συντομότερο δυνατό ο νόμος».

Για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ: «Η δική μας εκτίμηση είναι πως η ΑΕΚ όταν δείχνει τις δυνάμεις που έχει είναι αχτύπητη. Ακόμα και μέσα στην Τούμπα. Όπως στο πρώτο παιχνίδι που έπρεπε να κερδίσουμε 3-0.

Εύχομαι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ να δείξουν το ευ αγωνίζεσθαι. Να έχουμε ποδόσφαιρο που αρμόζει στην Ελληνική κοινωνία».

Για τις μεταγραφές: «Δεν πρόκειται από εμένα να πάρετε κουβέντα για μεταγραφές, θέλουμε να κινούμαστε κάτω από τα ραντάρ».

Για το ποδόσφαιρο: «Το ποδόσφαιρο πρέπει να αλλάξει σελίδα. Να το αφιερώσω στα νέα παιδιά. Χωρίς τιμιότητα στο ποδόσφαιρο, δεν πάει μπροστά και δε θα είναι μακρύς ο δρόμος αλλά κοντινός».

Για το αν μίλησε με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ εν όψει της ρεβάνς: «Η αλήθεια είναι πως ο κώδικας στο δικό μου μυαλό αυτός που φιλοξενεί παίρνει τον φιλοξενούμενο. Δεν υπήρξε κάποια επικοινωνία, δε με πήρε κάποιος τηλέφωνο».

 

ΜΑΓΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΖΙΝΟ

Γιάννης Χωριανόπουλος

Για χάρη της δημοσιογραφίας δεν τελείωσε ποτέ το Ιστορικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Κέρκυρας. Πρώτο δημοσιογραφικό «σπίτι» η εφημερίδα Derby από τον Ιούνιο του 2001 έως και το καλοκαίρι του 2009. Ασχολήθηκε (Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας γαρ) με τα λεγόμενα (αλλά ποτέ) μικρά σπορ και στη συνέχεια με το ρεπορτάζ του υγρού στίβου αλλά και του Παναθηναϊκού. Επόμενος σταθμός ο Sport FM και η SportDay το 2009, με υγρό στίβο και Πανιώνιο ενώ από τον Ιανουάριο του 2013 η είσοδος στο δύσκολο αλλά συνάμα συναρπαστικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Από τον Οκτώβριο του 2015 Αρχισυντάκτης, έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα. Διευθυντής Σύνταξης πλέον στο sportime.gr και την e-Sportime, τον συναρπάζουν οι μεταγραφές. Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων και συνεργάτης σε αρκετά περιοδικά (Sportive, Περιοδικό της ΕΟΕ κ.ά).

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Αυτοί είναι οι στόπερ του αν δεν κάνει μεταγραφή

Ολυμπιακός: Αυτοί είναι οι στόπερ του αν δεν κάνει μεταγραφή

Ο Ολυμπιακός ακόμα και αν δεν αποκτήσει κεντρικό αμυντικό, έχει στο ρόστερ του 5 παίκτες που παίζουν σε αυτήν τη θέση

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Μπετανκόρ ξεκαθαρίζει για το μέλλον του και τον Ολυμπιακό

Ο Μπετανκόρ ξεκαθαρίζει για το μέλλον του και τον Ολυμπιακό

Παρά το εξαιρετικό του φεγγάρι στην Αλμπαθέτε και τον αποκλεισμό της Ρεάλ, ο Τζεφτέ Μπετανκόρ δηλώνει ξεκάθαρα ότι ο Ολυμπιακός παραμένει η ομάδα του.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Τα έσκασε χοντρά για τον Σάντσες

ΠΑΟΚ: Τα έσκασε χοντρά για τον Σάντσες

Ο ΠΑΟΚ φέρνει τον Σάντσεζ για τη θέση του δεξιού μπακ και οι αναφορές κάνουν λόγο για μια μεταγραφή που θα πάει ψηλά

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο παίκτης των 100 εκατ. ευρώ και οι δύσκολες διαπραγματεύσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο παίκτης των 100 εκατ. ευρώ και οι δύσκολες διαπραγματεύσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη

Μια τέτοια τιμή θα ξεπερνούσε το τρέχον ρεκόρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που είναι τα 89 εκατ. λίρες που πλήρωσε στη Γιουβέντους για τον Πολ Πογκμπά το 2016.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Μάχη Ευρώπης και ΗΠΑ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Μάχη Ευρώπης και ΗΠΑ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ευρώπη όμως από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού ήρθε πρόταση που αλλάζει τα δεδομένα.

Ποδόσφαιρο
Έλληνες του εξωτερικού: Μπάμπης Κωστούλας : Το σκέφτηκε για Νότιγχαμ Φόρεστ – Απέρριψε την PSV…

Μπάμπης Κωστούλας : Το σκέφτηκε για Νότιγχαμ Φόρεστ – Απέρριψε την PSV…

Έγινε συζήτηση τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου για το που θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μπάμπης Κωστούλας…

Έλληνες του εξωτερικού
Ποδόσφαιρο: Όχι από τον Ερυθρό Αστέρα στον Παναθηναϊκό για τον Ντουάρτε

Όχι από τον Ερυθρό Αστέρα στον Παναθηναϊκό για τον Ντουάρτε

Ο Μπρούνο Ντουάρτε δεν φεύγει από το Βελιγράδι, με τον Ερυθρό Αστέρα να ξεκαθαρίζει τη στάση του απέναντι στο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Σκέψεις επιστροφής στην Ιταλία για τον Καλάμπρια στον Παναθηναϊκό

Σκέψεις επιστροφής στην Ιταλία για τον Καλάμπρια στον Παναθηναϊκό

Έξι μήνες μετά την άφιξή του στην Αθήνα ο Νταβίντε Καλάμπρια εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ιταλία.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Ο Μπάρος ήταν ο άλλος χαφ που ήθελε ο Ριμπάλτα

ΑΕΚ: Ο Μπάρος ήταν ο άλλος χαφ που ήθελε ο Ριμπάλτα

Μόνο τυχαία δεν ήταν η αναφορά στη Βραζιλία για την ΑΕΚ και τον Μπάρος της Βάσκο Ντα Γκάμα, αυτός ήταν ο παίκτης

Ποδόσφαιρο