Μάριος Ηλιόπουλος: «Προειδοποίησα κάποιους, αλλά συνεχίζουν να σκάβουν λάκκους και να πέφτουν μέσα»
Τι αναφέρει ο Μάριος Ηλιόπουλος!
Μία σκληρή δήλωση έκανε ο Μάριος Ηλιόπουλος, θέλοντας να στείλει ξεκάθαρο μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις για τον πόλεμο που αναφέρει ότι δέχεται ο ίδιο και η ΑΕΚ.
Συγκεκριμένα ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης, τόνισε ότι είχε προειδοποιήσει όσους σκάβουν λάκκους, ότι το μόνο που θα πετύχουν είναι να πέσουν οι ίδιοι μέσα, κάτι που φυσικά έγινε.
Ενώ κατέληξε ότι η ΑΕΚ είναι ένα σύμβολο και μία ιδέα και κανείς δεν μπορεί να την αγγίξει, αλλά δε φοβάται και κανέναν.
Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο Μάριος Ηλιόπουλος:
«Έκανα πρόσφατα δηλώσεις με τις οποίες προειδοποίησα να πάψουν κάποιοι να σκάβουν λάκκους γιατί θα πέσουν οι ίδιοι μέσα… Οι ίδιοι όμως συνέχισαν. Και για δεύτερη φορά έπεσαν ξανά μέσα στον λάκκο.
Προσπάθησαν λυσσαλέα κατά το διάστημα των τελευταίων 15 ημερών να διαστρεβλώσουν και μάλιστα δύο φορές, τον ορισμό φαινόμενο Βίας. Με τζάμια, και με δήθεν προπηλακισμούς. Και στις δύο αυτές περιπτώσεις απέτυχαν παταγωδώς.
… Εξ΄ιδίων κρίνουν τα αλλότρια.
Αυτοί που προσπαθούν να σπιλώσουν την οικογένεια της ΑΕΚ, θα λογοδοτήσουν σε όλες τις Αρχές. Τέλος το θέατρο και τα φαινόμενα απολυταρχισμού στο ποδόσφαιρο… Καθαρότητα και Ευ Αγωνίζεσθαι, μακριά από Παρασκήνιο και Βία.
Η ΑΕΚ είναι Σύμβολο, είναι Ιδέα… δε φοβάται κ θα είναι για Πάντα Μονομάχος στη πρώτη γραμμή…
Όλοι όσοι αγαπούν τον Αθλητισμό και το Ποδόσφαιρο ανεξαρτήτως ομάδας – εξάλλου πρόκειται και για κοινή λογική – θα έχουν αύριο Κυριακή τα μάτια τους στο Ντέρμπι και στην τήρηση του Ευ Αγωνίζεσθαι…»