Με φόντο την άνοδο: Ο Άρης Πετρούπολης «καθάρισε» και τις απουσίες
Η ομάδα του Χαντέ λύγισε τον Απόλλωνα Καλυθιών και κράτησε το πάνω χέρι στη βαθμολογία
Ο Άρης Πετρούπολης συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία στον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, επικρατώντας αυτή τη φορά με 2-0 του Απόλλωνα Καλυθιών και παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας, με τη διαφορά από τη 2η θέση να ανεβαίνει στο +3.
Η ομάδα του Βαγγέλη Χαντέ δεν λύγισε ούτε από τον αντίπαλο ούτε από τις σημαντικές απουσίες των Γκοτσούλια, Κατσογιάννη, Παλτόγλου και Καλλέργη, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά τη δυναμική και το βάθος του ρόστερ της.
Οι «ερυθροκίτρινοι» κυριάρχησαν από το πρώτο λεπτό, δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες και περιορίζοντας πλήρως τον φιλοξενούμενο Απόλλωνα, ο οποίος στηρίχθηκε κυρίως σε αμυντική προσέγγιση.
Χαμένο πέναλτι με τον Ντάουντα – μετά από ανατροπή του Κορώνη – δεν πτόησε τους γηπεδούχους, που τελικά βρήκαν τη λύση στο 55’, όταν ο Πολίτης εκμεταλλεύτηκε ιδανικά την ασίστ του Αντωνίου και με ψύχραιμο πλασέ άνοιξε το σκορ.
Το «κλείδωμα» της νίκης ήρθε στο 89’ και πάλι από τον Πολίτη, ο οποίος με εντυπωσιακό σουτ έγραψε το 2-0, μέσα σε αποθέωση. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κλαμπατσέας από τον Σύνδεσμο Ηρακλείου. Ο Άρης δείχνει ότι διαθέτει όλα τα στοιχεία για να πρωταγωνιστήσει μέχρι τέλους.