ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με τη γνωστή συνταγή κόντρα στην Ελβετία

Η ομάδα δεν θα έχει πολλές αλλαγές στο βασικό σχήμα σε σχέση με τα προκριματικά του Μουντιάλ
Με τη γνωστή συνταγή κόντρα στην Ελβετία

Μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό από τα τελικά του Μουντιάλ της Ρωσίας, η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου επιστρέφει στους αγώνες με το φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Ελβετία, στο ΟΑΚΑ (20:00, Epsilon TV).

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα δώσει ένα πολύ δυνατό φιλικό απέναντι σε μια ομάδα που θα είναι στα τελικά του Παγκοσμίου κυπέλλου και την οποία είχε αντιμετωπίσει τελευταία φορά πριν από 5 χρόνια, όταν και είχε αναδειχθεί ισόπαλη στο Καραϊσκάκη (0-0) σε παιχνίδι επίσης φιλικού χαρακτήρα.

Η ομάδα της Ελβετίας πάντα δυσκόλευε την ελληνική, καθώς σε 13 αναμετρήσεις, η Ελλάδα μετρά μόλις δύο νίκες και τέσσερις ισοπαλίες.

Όλα αυτά βέβαια μικρή σημασία έχουν σε μια φιλική αναμέτρηση, όπου ο Μίχαελ Σκίμπε δεν θα προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές, σε σχέση με τα προκριματικά του Μουντιάλ, όπως μας προϊδέασε από τις τελευταίες προπονήσεις.

Όπως όλα δείχνουν, οι Καρνέζης, Τοροσίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Ζέκα, Φορτούνης και Μήτρογλου, δείχνουν σίγουροι για το βασικό σχήμα. Από εκεί και πέρα, πιθανότερος για το αριστερό άκρο της άμυνας είναι ο Ρέτσος, δίπλα από τον Ζέκα θα παίξει ή ο Σάμαρης ή ο Τζιόλης, με τους Δώνη και Χριστοδουλόπουλο να «παίζουν» για τη θέση του ακραίου επιθετικού χαφ.

Ο Σκίμπε περιμένει πολλά από το επιθετικό κομμάτι της Ελλάδας, το οποίο θέλει να δουλέψει περισσότερο στα φιλικά, πριν έρθουν οι υποχρεώσεις των προκριματικών για το επόμενο Euro.

«Θέλω να παίξουμε καλά και να δείξουμε ότι ήμασταν σε θέση να πάμε στο Μουντιάλ. Παίζουμε με μια εξαιρετική ομάδα, όπως είναι η Ελβετία και μπορούμε να γίνουμε ανταγωνιστικοί. Θα έχουμε το μυαλό μας στην επίθεση. Εχουμε τον Καρέλη και τον Κουλούρη και θέλουμε να δοκιμάσουμε τον Κουλούρη γιατί θα ενσωματωθεί στην Κ21 μετά. Θα μείνουμε στο σχήμα με τον έναν επιθετικό», είπε ο Σκίμπε στις δηλώσεις του χθες για την σημερινή αναμέτρηση.

Οι πιθανές 11αδες:

ΕΛΛΑΔΑ: Καρνέζης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Ρέτος, Τοροσίδης, Ζέκα, Δώνης, Σάμαρης, Χριστοδουλόπουλος, Φορτούνης, Μήτρογλου (στον πάγκο οι Γιαννιώτης, Μπάρκας, Μπακάκης, Σταφυλίδης, Λυκογιάννης, Τζαβέλλας, Παπαδόπουλος, Ταχτσίδης, Τζιώλης, Πέλκας, Κουρμπέλης, Μπακασέτας, Καρέλης, Γιαννιώτας, Λημνιός, Κουλούρης).

ΕΛΒΕΤΙΑ: Ζόμερ, Ροντρίγκεζ, Τζουρού, Σερ, Λιχτστάινερ, Τσάκα, Μπεχράμι, Τσουμπέρ, Τζεμαϊλί, Εμπολό, Σεφέροβιτς (στον πάγκο οι Μπίρκι, Νιτς, Ακάνζι, Ελβέντι, Μουμπαντζέ, Ροντρίγκεθ, Σχαρ, Ντρμιτς, Φερνάντες, Φρόιλερ, Γκαβράνοβιτς).

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Άρης : Το πρόβλημα που δεν λύνει ο Τάσος Δώνης…

Άρης : Το πρόβλημα που δεν λύνει ο Τάσος Δώνης…

Στην ευρωπαϊκή λίστα ο Τάσος Δώνης δεν πιάνει θέση Έλληνα, κάτι που δεν λύνει το πρόβλημα που έχει ο Άρης…

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Γιατί ο Ολυμπιακός δεν έχει παρουσιάσει ακόμα τις νέες φανέλες…

Γιατί ο Ολυμπιακός δεν έχει παρουσιάσει ακόμα τις νέες φανέλες…

Δεν βιάζονται στον Ολυμπιακό να παρουσιάσουν τις νέες φανέλες της σεζόν…

Ποδόσφαιρο
Μεταδόσεις: ΠΑΟΚ – Άγιαξ: Πού θα δείτε το πρώτο φιλικό, κανάλι και ώρα

ΠΑΟΚ – Άγιαξ: Πού θα δείτε το πρώτο φιλικό, κανάλι και ώρα

Ο ΠΑΟΚ ξεκινά τα φιλικά του στην Ολλανδία και πρώτος αντίπαλος είναι ο Άγιαξ. Κανάλι και ώρα της αναμέτρησης...

Μεταδόσεις
Μεταδόσεις: Παναθηναϊκός – Βέστερλο: Πού θα δείτε ζωντανά το φιλικό – Κανάλι και ώρα

Παναθηναϊκός – Βέστερλο: Πού θα δείτε ζωντανά το φιλικό – Κανάλι και ώρα

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στη δράση με νέο φιλικό τεστ απέναντι στη Βέστερλο, στο πρώτο ματς μετά την επιστροφή από το βασικό στάδιο προετοιμασίας του

Μεταδόσεις
Ποδόσφαιρο: Ο τελευταίος τελικός του Κυπέλλου Κυπελλούχων είχε συγκίνηση

Ο τελευταίος τελικός του Κυπέλλου Κυπελλούχων είχε συγκίνηση

Το Κύπελλο Κυπελλούχων είχε πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά των φιλάθλων, ο τελευταίος τελικός είχε συγκίνηση

Ποδόσφαιρο
ΠΑΟΚ: Ο Ιβάν Σαββίδης θέλει το Στρατόπεδο Γκόνου – Νέα κίνηση ισχύος δίπλα στο λιμάνι του ΟΛΘ

Ο Ιβάν Σαββίδης θέλει το Στρατόπεδο Γκόνου – Νέα κίνηση ισχύος δίπλα στο λιμάνι του ΟΛΘ

Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ δεν μένει μόνο στο ποδόσφαιρο: με το βλέμμα στη «γειτονιά» του λιμανιού της Θεσσαλονίκης, ο Ιβάν Σαββίδης θέλει να κάνει το Στρατόπεδο Γκόνου νέο κόμβο ισχύος για τον ΟΛΘ και τη Βόρεια Ελλάδα.

ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο: Το Λονδίνο έχει πάνω από 25 ομάδες που πρωταγωνιστούν στο ποδόσφαιρο

Το Λονδίνο έχει πάνω από 25 ομάδες που πρωταγωνιστούν στο ποδόσφαιρο

Το Λονδίνο δεν είναι μόνο η πρωτεύουσα αλλά έχει και πολλές ομάδες, που πρωταγωνιστούν στο ποδόσφαιρο της Αγγλίας

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ήταν ο μεγαλύτερος σταρ και έφτασε να γίνει μέχρι και Πρόεδρος της χώρας

Ήταν ο μεγαλύτερος σταρ και έφτασε να γίνει μέχρι και Πρόεδρος της χώρας

Μέσα στο γήπεδο ήταν ο μεγαλύτερος παίκτης και σταρ που είχε βγάλει η χώρα και έφτασε να γίνει μέχρι και Πρόεδρος

Ποδόσφαιρο
ΑΕΚ: ΑΕΚ: Μήπως είναι σε αδιέξοδο και δεν το ξέρει, άλλα έλεγε ο Νίκολιτς

ΑΕΚ: Μήπως είναι σε αδιέξοδο και δεν το ξέρει, άλλα έλεγε ο Νίκολιτς

Η ΑΕΚ δεν κάνει βήματα μπροστά όσον αφορά την στελέχωση του ρόστερ και αυτό έρχεται σε κόντρα με αυτά που είχει πει ο Νίκολιτς

ΑΕΚ