ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μέχρι να φτιάξει το ποδόσφαιρο ο Μπέος, ασχολείται λες και είναι το GNTM με το ντύσιμο του Καρυπίδη!

Ο Αχιλλέας Μπέος πρέπει να κάνει υπομονή μέχρι ο νέος πρωθυπουργός να του δώσει τα ηνία του ποδοσφαίρου. Μέχρι τότε ας ασχοληθούμε με την μόδα!
Μέχρι να φτιάξει το ποδόσφαιρο ο Μπέος, ασχολείται λες και είναι το GNTM με το ντύσιμο του Καρυπίδη!

Ο Αχιλλέας Μπέος… βαθμολογεί ως άλλος κριτής του GNTM τις στυλιστικές επιλογές του Καρυπίδη! Γιατί όλα τα υπόλοιπα τα έχουμε λύσει στο ποδόσφαιρο! Οι γνωριμίες στη Θεσσαλονίκη και οι φίλοι του Δημάρχου!

Aφού, αναγκαστικά, θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού που η νέα κυβέρνηση θα δώσει τα ηνία στον Αχιλλέα Μπέο για να φτιάξει (!) το ποδόσφαιρο, ας ασχοληθούμε λίγο με τα στυλιστικά, μέχρι να φτάσει η ημέρα της «λύτρωσης»!

Ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος απάντησε (δις) στον Θόδωρο Καρυπίδη όχι ποδοσφαιρικά, αλλά για τις στυλιστικές επιλογές του τελευταίου, που μεταξύ μας, παίζει να είναι και ο πιο καλοντυμένος ιδιοκτήτης ΠΑΕ της Super League.

Η ανακοίνωση που έβγαλε ο Μπέος τονίζει οτι δεν θα μπει σε δημόσιο διάλογο με τον ιδιοκτήτη του Άρη, αν και μπαίνει με τα… μπούνια. Και δεν είναι η πρώτη φορά.

Ουδεμία αναφορά στο ποδόσφαιρο. Μόνο στην Βόρειο Ελλάδα, στην οποία όπως υπονοεί η τοποθέτηση, ο «Κάρυ» είναι γνωστός και μη εξαιρεταίος. Έχει δόση αλήθειας, αφού ο Καρυπίδης κατάγεται από ένα χωριό κοντά στην Βέροια και η ομάδα η οποία διοικεί εδρεύει στην Θεσσαλονίκη.

ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!

Ο Μπέος και οι γνωριμίες του

Ωστόσο, γνωστή και μη εξαιρετέα είναι στην πόλη του Θερμαϊκού και η οικογένεια Μπέου. Και όχι μόνο από τις συχνές επισκέψεις στο «Μακεδονία Παλάς».

Από την εποχή που τα μπουζούκια ήταν ανοιχτά όλη την εβδομάδα και όχι Που-Σου-Κου.

Και πολύ λογικό, αφού ως επιχειρηματίας νυχτερινών κέντρων, ο Μπέος είχε γνωριμίες (λογικό) με ανθρώπους που μάλιστα τον διευκόλυναν αρκετές φορές στην Θεσσαλονίκη! Μέχρι εδώ.
Λίγες ώρες πριν την τοποθέτηση Μπέου, ο Καρυπίδης έκανε λόγο για έναν άνθρωπο που κάθε χρόνο αλλάζει φίλους*. Δεν είναι μεμπτό αυτό. Σήμερα σου κάνει, αύριο τα «σπας» και πας παρακάτω.

Ο Μπέος έχει παραδεχτεί δημόσια ότι ήταν φίλος με τον Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά κάποια στιγμή τα «έσπασαν». Ουκ ολίγες φορές τοποθετήθηκε δημόσια κατά του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού. Διαφωνίες κυρίως ποδοσφαιρικές.

Επειδή ο καιρός έχει γυρίσματα, δεν μπορεί κανείς να αποκλείσει, ότι κάπου, κάπως, κάποτε, ο Μπέος ενδεχομένως να διαφωνήσει δημόσια και με τον Γιώργο Σπανό. Δημοκρατία έχουμε.

Χύθηκε αίμα για να μπορούμε σήμερα να διαφωνούμε!

Οι δύο τελευταίοι επίσης, δύο άνθρωποι που τον βοήθησαν εμπράκτως σε δύσκολες στιγμές της ζωής του.

«Ουδείς αχαριστότερος…», λέει η παροιμία αλλά δεν υιοθετούμε!

*«Αν θες να μάθεις ποιοι είναι οι φίλοι σου, επιδίωξε να καταδικαστείς σε φυλάκιση». Τσαρλς Μπουκόφσκι, 1920-1994, Γερμανό – Αμερικανός συγγραφέας.

Αθλητικές ειδήσεις

Μπαλτάκος: Πώς γίνεται να έχεις φάει φούστα στο κεφάλι και να βγαίνεις μετά από πέντε λεπτά για δηλώσεις λες και ήσουν στο Νταβός; 

Κρύβει κάτι ο Νικολακόπουλος για Μπίελ και Χάμες;

Survivor All Star Spoiler: Χαμός με Λιανό-Καταγγέλει εκπομπές και πρώην παίκτη

Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Λεβαδειακός – ΑΕΛ Novibet 3-0: Ήταν μέχρι να μπει το πρώτο!

Λεβαδειακός – ΑΕΛ Novibet 3-0: Ήταν μέχρι να μπει το πρώτο!

Ο Λεβαδειακός δυσκολεύτηκε μέχρι να βάλει το πρώτο γκολ κόντρα στην ΑΕΛ. Μετά όλα πήραν το δρόμο τους.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Η πρόταση για να… φύγει ο (κάθε) Τζαβέλλας!

Παναθηναϊκός: Η πρόταση για να… φύγει ο (κάθε) Τζαβέλλας!

Η πρόταση που έκανε ο Παναθηναϊκός στον Τζαβέλλα την οποία δεν υπήρχε περίπτωση να αποδεχθεί.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΛ: Φεύγουν πέντε, θα έρθουν άλλοι τόσοι!

ΑΕΛ: Φεύγουν πέντε, θα έρθουν άλλοι τόσοι!

Οι αλλαγές στο ρόστερ της ΑΕΛ που θα γίνουν τον Ιανουάριο. Και θα είναι αρκετές.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: O Μπερνάρ και ο Λεβαδειακός που άλλαξε «πίστα»!

O Μπερνάρ και ο Λεβαδειακός που άλλαξε «πίστα»!

Kαι μόνο η… εμπλοκή Λεβαδειακού στα σενάρια επιστροφής του Μπερνάρ στην Ελλάδα αρκεί!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Δεν πωλείται μόνο ο Ντραγκόφσκι!

Παναθηναϊκός: Δεν πωλείται μόνο ο Ντραγκόφσκι!

Πωλητήριο και σε άλλον ποδοσφαιριστή του έχει βάλει, πλην του Ντραγκόφσκι ο Παναθηναϊκός!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Στο Κορωπί ο Αλαφούζος – Το μήνυμα που (δεν) πέρασε!

Στο Κορωπί ο Αλαφούζος – Το μήνυμα που (δεν) πέρασε!

Η μεταμεσονύκτια επίσκεψη του Γιάννη Αλαφούζου στο Κορωπί και η κουβέντα μόνο με τον Μπενίτεθ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Το… τεχνολογικό ποδοσφαιρικό θαύμα της Χαλκιδικής: Ο Άκανθος Ιερισσού, το Sui και το ρομπότ-μασκότ που έγινε viral

Το… τεχνολογικό ποδοσφαιρικό θαύμα της Χαλκιδικής: Ο Άκανθος Ιερισσού, το Sui και το ρομπότ-μασκότ που έγινε viral

Μια ξεχωριστή ποδοσφαιρική ιστορία γεννιέται στη Χαλκιδική, εκεί όπου ο Ακάνθιος Ιερισσού συνδυάζει ποδόσφαιρο και τεχνολογία.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Εξαφανίστηκε ξανά!

Άρης: Εξαφανίστηκε ξανά!

O Σίστο εξαφανίστηκε για... δεύτερη φορά. Ο Δανός τελειώνει και η... ΑΕΛ που ψάχνει εξτρέμ ενδιαφέρεται.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός Β’ : Βελτιωμένος με Ρούμπιο στο 0-0 με την Καλλιθέα υπό το βλέμμα του Μεντιλίμπαρ, αλλά…

Ολυμπιακός Β’ : Βελτιωμένος με Ρούμπιο στο 0-0 με την Καλλιθέα υπό το βλέμμα του Μεντιλίμπαρ, αλλά…

Πήρε τον πρώτο του βαθμό ο Άλβαρο Ρούμπιο στον πάγκο του Ολυμπιακού Β’, αλλά έχει πολλή δουλειά μπροστά του…

Ποδόσφαιρο