ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

MEGA: Επίθεση στην Κυβέρνηση για τα μέτρα (vid)

Στο MEGA δεν υποδέχτηκαν τα μέτρα την κυβέρνηση για το ποδόσφαιρο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
MEGA: Επίθεση στην Κυβέρνηση για τα μέτρα (vid)

Αρκετά καυστικά σχολιάστηκε στο MEGA, η απόφαση της κυβέρνησης να κλείσει όλα τα γήπεδα της Stoiximan Super League και με τον δικό της τρόπο να στοχοποιήσει τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, οι αντιδράσεις ήταν πολλές και στο δελτίο ειδήσεων του καναλιού, πήρε θέση και ο γνωστός αθλητικογράφος, Παναγιώτης Περπερίδης.

Τόνισε λοιπόν αρχικά ότι τα μέτρα δεν είναι μόνο ανεπαρκή, αλλά είναι και επικίνδυνα, ρίχνοντας όλες τις ευθύνες πάνω στην κυβέρνηση.

Μάλιστα, θύμισε ότι πριν λίγο καιρό ο εκπρόσωπος Τύπου της κυβέρνησης, Παύλος Μαρινάκης είχε ξεκαθαρίσει ότι η οπαδική βία είναι κοινωνικό φαινόμενο και όχι αθλητική μόνο.

Έτσι σχολίασε ότι κάτι τέτοιο δε φάνηκε καθόλου, αφού τα μέτρα που πάρθηκαν την κάνουν όχι απλά αθλητική, αλλά ποδοσφαιρική, αφού στην ουσία το ποδόσφαιρο την «πληρώνει», ενώ τονίζουν ότι έχουν και μία αίσθηση… Ολυμπιακή.

Φυσικά μίλησαν και όλους τους νόμους που έχουν ψηφιστεί εδώ και πολλά χρόνια για την καταπολέμηση της βίας, ωστόσο μέχρι τώρα τίποτα από αυτά δεν έχει εφαρμοστεί πραγματικά.

Στη συνέχεια ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση αποφεύγει να… χτυπήσει το πρόβλημα στη ρίζα του και δεν παίρνει αποφάσεις που πραγματικά θα τα αλλάξουν όλα.

Από κει και πέρα, άξιο αναφοράς θεωρήθηκε και ότι ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί και κεκλεισμένων των θυρών απέναντι στην Τόπολα για το Europa League, ενώ όλες οι άλλες ομάδες θα έχουν κανονικά τον κόσμο τους.

Εκεί αναφέρθηκε ότι πριν λίγο καιρό έχουμε δει απίστευτα επεισόδια πριν από ευρωπαϊκό αγώνα, όπου υπήρξε και δολοφονία οπαδού, που φαίνεται ότι έχουν ξεχαστεί από την κυβέρνηση, η οποία νομίζω ότι γίνονται μόνο στο «Γ.Καραϊσκάκης».

Δείτε τα όσα ειπώθηκαν στο MEGA:

Βαγγέλης Λάσκαρης

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός νέα: Το… έχασε με την Κηφισιά ο Μεντιλίμπαρ

Ολυμπιακός νέα: Το… έχασε με την Κηφισιά ο Μεντιλίμπαρ

Ιστορία γράφει ο Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό, τον έχει αλλάξει επίπεδο, όμως... άνθρωπος είναι λάθη κάνει και αυτός.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Πρώτη φορά τόση γκρίνια για τον Ροντινέι στο Γεώργιος Καραϊσκάκης

Ολυμπιακός μεταγραφές: Πρώτη φορά τόση γκρίνια για τον Ροντινέι στο Γεώργιος Καραϊσκάκης

Άλλες χρονιές ο Ροντινέι σε παιχνίδια όπως αυτό με την Κηφισιά θα έβγαζε... μάτια. Τώρα χάθηκε.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Και τώρα χειμερινή μεταγραφική περίοδος – Ο εξτρέμ που χρειάζεται άμεσα

Ολυμπιακός μεταγραφές: Και τώρα χειμερινή μεταγραφική περίοδος – Ο εξτρέμ που χρειάζεται άμεσα

Δεν γίνεται να βγάλει τον δεύτερο γύρο ο Ολυμπιακός με αυτόν τον Στρεφέτσα και με τον Ζέλσον Μαρτίνς να μην... ξέρεις πότε θα βγάλει ξανά τραυματισμό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός – Κηφισιά: Ήταν πέναλτι στον Μπιανκόν;

Ολυμπιακός – Κηφισιά: Ήταν πέναλτι στον Μπιανκόν;

Ο Μπιανκόν μάλιστα, στάθηκε κατά την διάρκεια των δηλώσεών του μετά την αναμέτρηση, στη συγκεκριμένη απόφαση του διαιτητή.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός νέα: Ο Στρεφέτσα δεν μπορεί το παιδί – Είναι κρίμα αλλά δεν βγαίνει η μεταγραφή

Ολυμπιακός νέα: Ο Στρεφέτσα δεν μπορεί το παιδί – Είναι κρίμα αλλά δεν βγαίνει η μεταγραφή

Πρέπει να καθαρίσει το μυαλό του, να συνειδητοποιήσει που βρίσκεται, να παίξει την μπάλα του και να αφήσει τους εγωισμούς και την διάθεση να δώσει απαντήσεις.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός ποδόσφαιρο: Έριξε την καρδάρα με το γάλα ο Ολυμπιακός και τώρα τρέχει

Ολυμπιακός ποδόσφαιρο: Έριξε την καρδάρα με το γάλα ο Ολυμπιακός και τώρα τρέχει

Ο Ολυμπιακός έχει πλέον να κυνηγήσει και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα βαθμούς.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός – Κηφισιά 1-1: Φέρτε πίσω τον Ελ Κααμπί

Ολυμπιακός – Κηφισιά 1-1: Φέρτε πίσω τον Ελ Κααμπί

Καταλυτικός ο Ελ Κααμπί στον αγωνιστικό προσανατολισμό του Ολυμπιακού, με τον Γιάρεμετσουκ και τον Ταρέμι να μην μπορούν να τον αντικαταστήσουν.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός – Κηφισιά: Πέντε φορές έπεσε κάτω ο Ραμίρες για καθυστέρηση

Ολυμπιακός – Κηφισιά: Πέντε φορές έπεσε κάτω ο Ραμίρες για καθυστέρηση

Πέρασε το μεγαλύτερο... μέρος του 2ου ημιχρόνου κάτω, καθώς όλο έπεφτε λόγω... τραυματισμού.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Καμία σκέψη αγοράς!

ΠΑΟΚ: Καμία σκέψη αγοράς!

Ποιος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ χάνει το… στοίχημα της καθιέρωσης στον δικέφαλο.

Ποδόσφαιρο