Νέ κάζο για τη Λίβερπουλ, έχασε στην Πόλη από τη Γαλατά
Η Λίβερπουλ θα πρέπει να ψάξει για δυο γκολ στη ρεβάνς μια και έχασε 1-0 από τη Γαλατά στην Πόλη στο πρώτο ματς
Η Λίβερπουλ κερνά πίκρες τον κόσμο της φέτος με την κάθε ευκαιρία. Αυτή τη φορά ήταν η φάση των 16 του Champions League.
Η ομάδα του Σλοτ έχασε από την Γαλατασαράι στην Πόλη με 1-0 στο πρώτο ματς του ζευγαριού. Κάτι που σημαίνει πως για να προκριθεί στη συνέχεια του Champions League θα πρέπει να κερδίσει με δυο γκολ στο Άνφιλντ.
Το ματς ξεκίνησε με το γκολ κεφαλιά του Λεμινά στο 7′. Η Γαλατά ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο. Η Λίβερπουλ πήρε τα ηνία στο δεύτερο. Ακυρώθηκαν δυο γκολ. Ένα του Οσιμέν για οφσάιντ και ένα του Κονάτε για χέρι.
Τρομερή ευκαιρία ο Εκιτίκε να ισοφαρίσει αλλά σε τετ α τετ τον νίκησε ο εξαιρετικός τερματοφύλακας Τσακίρ.