Ντέσερς σε μεταγραφικό ντέρμπι: Παναθηναϊκός και ΑΕΚ για τον φορ της Ρέιντζερς
Η Daily Record αποκαλύπτει ότι ο Παναθηναϊκός μπαίνει σφήνα στην ΑΕΚ για τον Σίριελ Ντέσερς της Ρέιντζερς αν προχωρήσει η πώληση του Φώτη Ιωαννίδη.
Η μεταγραφική αγορά παίρνει ξανά φωτιά, καθώς η Daily Record στη Σκωτία αποκάλυψε ότι ο Παναθηναϊκός εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Σίριλ Ντέσερς. Ο Νιγηριανός επιθετικός της Ρέιντζερς βρίσκεται ήδη στο στόχαστρο της ΑΕΚ, όμως οι πράσινοι είναι έτοιμοι να μπουν δυναμικά στη διεκδίκηση, εφόσον ο Φώτης Ιωαννίδης παραχωρηθεί σε ομάδα του εξωτερικού.
Ο Ντέσερς, 29 ετών, αγωνίζεται στη Ρέιντζερς από το καλοκαίρι του 2023 και έχει δείξει σταθερότητα στο σκοράρισμα, συνδυάζοντας σωματική δύναμη με τεχνική κατάρτιση. Το προφίλ του ταιριάζει στα ζητούμενα του Παναθηναϊκού, καθώς μπορεί να λειτουργήσει ως βασικός σέντερ φορ με παρουσία στην περιοχή αλλά και ικανότητα να υποδέχεται μπάλα εκτός αυτής. Για την ΑΕΚ, ο Ντέσερς θεωρείται επιλογή που μπορεί να προσφέρει άμεση ενίσχυση στη γραμμή κρούσης, ιδιαίτερα ενόψει των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων.
Η Ρέιντζερς εμφανίζεται ανοιχτή σε συζητήσεις, αρκεί να υπάρξει ικανοποιητική πρόταση. Η πιθανότητα πώλησης του Ιωαννίδη είναι αυτή που θα κρίνει αν ο Παναθηναϊκός προχωρήσει σε κίνηση. Σε κάθε περίπτωση, η εμπλοκή δύο ελληνικών συλλόγων δημιουργεί συνθήκες μεταγραφικού ντέρμπι με φόντο έναν φορ που γνωρίζει καλά το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και μπορεί να κάνει τη διαφορά.
Η υπόθεση Ντέσερς αναμένεται να απασχολήσει έντονα τις επόμενες ημέρες, καθώς η μεταγραφική περίοδος πλησιάζει στο τέλος της και οι αποφάσεις θα παρθούν άμεσα.
Διαβάστε επίσης:
Παναθηναϊκός μεταγραφές : Ο Κουρμπέλης έχει δύο εκατ. ευρώ συμβόλαιο…
Παναθηναϊκός: Καλύπτει τον Σάντσες με Έλληνα χαφ!