ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ντόι τα έφερε όλα τούμπα

Στα καλύτερά του πλέον ο Ανδρέας Ντόι, ο οποίος πέτυχε την απόλυτη ανατροπή. Στον Ολυμπιακό και στην καριέρα του γενικώς.
Ο Ντόι τα έφερε όλα τούμπα

Ο Ανδρέας Ντόι είναι άλλος άνθρωπος προς το καλύτερο. Πέτυχε την απόλυτη ανατροπής τον Ολυμπιακό. Από εκεί που ήταν στο όριο του να περισσεύει, έγινε σούπερ απαραίτητος για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Πριν από περίπου δύο μήνες ήταν στο… όριο της παραμονής. Ο Μπιανκόν είχε ξεκινήσει καλύτερα στην προετοιμασία και ο ίδιος παίζοντας σαν εξάρι δεν απέδιδε. Συν το γεγονός πως ο Ολυμπιακός και ο ατζέντης του είχαν κολλήσει στις διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του. Αφήστε που ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν είχε δείξει κατά την περυσινή σεζόν να τον υπολογίζει ιδιαίτερα.

Ο Ανδρέας Ντόι πήρε παιχνίδια με τον Ολυμπιακό για έναν συγκεκριμένο λόγο. Στην ευρωπαϊκή λίστα ήταν ο μόνος 3ος στόπερ που υπήρχε. Με άλλα λόγια, ήταν η μοναδική εναλλακτική των Κάρμο και Ρέτσου. Αν τύχαινε οι δυο τους έπρεπε να λείψουν. Συνέβη με τη Φενέρ στην Τουρκία και πήρε  κόκκινη (έκανε καλό ματς βέβαια). Ωστόσο, οι πιθανότητες δεν ήταν με το μέρος του.

Αυτή τη στιγμή όλα είναι διαφορετικά. Ο Ντόι έχει παίξει και στα τρία παιχνίδια του Ολυμπιακού στη Super League. Ανανέωσε το συμβόλαιό του με γενναία αύξηση, όπως σας είχε αποκαλύψει πρώτη η στήλη και το Sportime. Πήρε λεπτά συμμετοχής με την Εθνική Ελλάδας στην αναμέτρηση με την Ιρλανδία. Και με τον Ρέτσο στα πιτς είναι η πρώτη σκέψη που έχει στο μυαλό του ο Μεντιλίμπαρ για παρτενέρ του Ντάβιντ Κάρμο. Εκτός και χρειαστεί να τον χρησιμοποιήσει στα χαφ!

Με άλλα λόγια, ο Έλληνας αμυντικός έχει γίνει μπαλαντέρ στα χέρια του Βάσκου κόουτς.  Τόσο απαραίτητος πλέον στον Ολυμπιακό. Μιλάμε για ολική ανατροπή!

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Εγγραφή και διαβάζεις καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Σαν σήμερα: 26 Μαΐου 2018 – Η νύχτα που ο Κάριους κρέμασε τη Λίβερπουλ και ο Μπέιλ έγραψε ιστορία

Σαν σήμερα: 26 Μαΐου 2018 – Η νύχτα που ο Κάριους κρέμασε τη Λίβερπουλ και ο Μπέιλ έγραψε ιστορία

Σαν σήμερα, στις 26 Μαΐου 2018, η Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε το Champions League επικρατώντας της Λίβερπουλ με 3-1 στον τελικό του Κιέβου.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Γιατί η Ίντερ λέγεται Ίντερ ενώ ιδρύθηκε στο Μίλανο

Γιατί η Ίντερ λέγεται Ίντερ ενώ ιδρύθηκε στο Μίλανο

Η φοβερή ιστορία με την ίδρυση της Ίντερ

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η Λίβερπουλ δε θα είχε ιδρυθεί ποτέ αν δεν υπήρχε το πρόβλημα με το ενοίκιο στην Έβερτον

Η Λίβερπουλ δε θα είχε ιδρυθεί ποτέ αν δεν υπήρχε το πρόβλημα με το ενοίκιο στην Έβερτον

Η φοβερή ιστορία με την ίδρυση της Λίβερπουλ

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Στην αρχή όλα δίνονταν φάουλ, μέχρι που ένας Ιρλανδός τερματοφύλακας επινόησε το πέναλτι

Στην αρχή όλα δίνονταν φάουλ, μέχρι που ένας Ιρλανδός τερματοφύλακας επινόησε το πέναλτι

Έτσι επινοήθηκε το πέναλτι

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Υπήρξε σπουδαίος τερματοφύλακας αλλά λίγοι θυμούνται πως είναι πρώτος σε συμμετοχές με την εθνική Αγγλίας

Υπήρξε σπουδαίος τερματοφύλακας αλλά λίγοι θυμούνται πως είναι πρώτος σε συμμετοχές με την εθνική Αγγλίας

Ο τερματοφύλακας που είναι πρώτος σε συμμετοχές με την εθνική Αγγλίας

Ποδόσφαιρο
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ολυμπιακός: Η άποψη Μεντιλίμπαρ για το μέλλον Κωστούλα

Ολυμπιακός: Η άποψη Μεντιλίμπαρ για το μέλλον Κωστούλα

Ποια η άποψη του Βάσκου για το μέλλον του Μπάμπη Κωστούλα;

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μπάμπης Κωστούλας: Τι λέει ο παίκτης για τη μεταγραφή του

Μπάμπης Κωστούλας: Τι λέει ο παίκτης για τη μεταγραφή του

Τι λέει όμως ο Μπάμπης Κωστούλας για τις εξελίξεις;

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ποδόσφαιρο: Νότιγχαμ Φόρεστ: Η μέρα που ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχασε 80 εκατ. ευρώ

Νότιγχαμ Φόρεστ: Η μέρα που ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχασε 80 εκατ. ευρώ

Η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη ήθελε μόνο νίκη.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός : Το στοίχημα του Γιάννη Παπαδημητρίου είναι ο Λουτσέσκου…

Παναθηναϊκός : Το στοίχημα του Γιάννη Παπαδημητρίου είναι ο Λουτσέσκου…

Θα αποτελέσει νίκη για τον Γιάννη Παπαδημητρίου στο εσωτερικό του Παναθηναϊκού αν βρεθεί τρόπος και έρθει στο «τριφύλλι» ο Λουτσέσκου.

Ποδόσφαιρο