ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ολυμπιακός πρέπει να πάει με Ορτέγκα – Ντόι στο ντέρμπι

Τι δεν πρέπει να μην φοβηθεί ο Μαρτίνεθ, το οποίο πλήρωσε ο Ολυμπιακός στη Σερβία;
Ο Ολυμπιακός πρέπει να πάει με Ορτέγκα – Ντόι στο ντέρμπι

Ο Ολυμπιακός δίνει με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό ένα ιδιαίτερα κρίσιμο παιχνίδι για την οικονομία της Stoiximan Super League.

Το πρώτο αιώνιο ντέρμπι της σεζόν 2023-2024 έρχεται μετά τη διακοπή των εθνικών πρωταθλημάτων. Οι συνθήκες διαφέρουν συγκριτικά με το πρώτο περσινό παιχνίδι, όπου ο Ολυμπιακός κυνηγούσε και ο Παναθηναϊκός ήταν πρωτοπόρος.

Πλέον, οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στην κορυφή και καλούνται να νικήσουν για πρώτη φορά τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς σε μεταξύ τους ματς.

Ματς για τον διαιτητή του οποίου έπεσαν πολλά άκυρα από ξένους διαιτητές των 5 κορυφαίων πρωταθλημάτων.

Aπίστευτο το πόσο μεγάλη είναι η διαφορά αξίας ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει η άμυνα να βοηθήσει, μιας και αποτελεί το πρόβλημα για φέτος. Κι εδώ έρχεται το μεγάλο δίλημμα, μεταξύ άλλων, στην αριστερή πλευρά της άμυνας.

Ολυμπιακός: Χωρίς φόβο και πολύ πάθος για Ορτέγκα-Ντόι

Εκεί, έχουμε συνηθίσει φέτος τον Κίνι με ανάποδο πόδι να παίζει ως επί το πλείστον βασικός. Κι εδώ γεννάται το ερώτημα, το οποίο είχε δημιουργηθεί από το ματς με την Μπάτσκα Τόπολα.

Τότε, ο Μαρτίνεθ δεν είχε τοποθετήσει τον Ορτέγκα δίπλα στον Ντόι, ώστε να μην είναι δύο νεαροί και όχι τόσο έμπειροι παίκτες στα αριστερά. Τελικώς, το πλήρωσε.

Απέναντι στην ομάδα του Γιοβάνοβιτς, ο Ισπανός τεχνικός δεν πρέπει να… φοβηθεί το Ορτέγκα-Ντόι από τα αριστερά. Κυρίως γιατί ο Κίνι έχει συγκεκριμένο ταβάνι και μέχρι στιγμής δεν έχει βγάλει και μάτια.

Ο Παναθηναϊκός έχει τον Φώτη Ιωαννίδη (ποιος θα τον μαρκάρει;) σε πολύ καλό φεγγάρι, ταχύτατους μεσοεπιθετικούς, αλλά η επιθετική ορμή του Ορτέγκα μπορεί να προσφέρει πολλά στο ντέρμπι για τους Πειραιώτες, ενώ και οι μεταβιβάσεις του φαντάζουν πιο σίγουρες από του Ισπανού μπακ.

Παράλληλα, από τη στιγμή που ο Φρέιρε δεν πατάει ακόμα καλά, αλλά και δεν έχει πάρει τη φανέλα βασικού σπίτι του, η επιλογή του Ντόι φαντάζει μονόδρομος.

 

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Ο Βραζιλιάνος παικταράς που πολλοί έλεγαν πως ήταν καλύτερος από τον Πελέ

Ο Βραζιλιάνος παικταράς που πολλοί έλεγαν πως ήταν καλύτερος από τον Πελέ

Αυτός που κάποιοι έλεγαν πως είναι καλύτερος του Πελέ

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Γι΄ αυτόν περιμένει πρόταση!

ΑΕΚ: Γι΄ αυτόν περιμένει πρόταση!

Στην ΑΕΚ δηλώνουν ανοιχτά πλέον οτι ο Νίκλας Ελίασον είναι προς πώληση.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Και ο Μπουχαλάκης στο «τραπέζι»!

Άρης: Και ο Μπουχαλάκης στο «τραπέζι»!

Και το όνομα του Ανδρέα Μπουχαλάκη στο πλάνο ελληνοποίησης του Άρη.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Αυτό είναι το δεύτερο πιο διάσημο γκολ με το χέρι – Μετά από αυτό του Μαραντόνα με την Αγγλία φυσικά

Αυτό είναι το δεύτερο πιο διάσημο γκολ με το χέρι – Μετά από αυτό του Μαραντόνα με την Αγγλία φυσικά

Το δεύτερο πιο διάσημο γκολ με το χέρι

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ανεβαίνει η Σπόρτινγκ για Βαγιαννίδη, αλλά δεν θα φτάσει εκεί που θέλει ο Παναθηναϊκός

Ανεβαίνει η Σπόρτινγκ για Βαγιαννίδη, αλλά δεν θα φτάσει εκεί που θέλει ο Παναθηναϊκός

Μετά το πρωτάθλημα, έτοιμη να ανεβάσει την προσφορά για τον Βαγιαννίδη η Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Γιατί ο Λιζαραζού αν και Γάλλος έπαιξε στην Αθλέτικ Μπιλμπάο

Γιατί ο Λιζαραζού αν και Γάλλος έπαιξε στην Αθλέτικ Μπιλμπάο

Γιατί ο Λιζαραζού έπαιξε στο Μπιλμπάο

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Διαιτησία: «Βούλιαξε» ο Ζαμπαλάς στη Λαμία, πάλι λάθος ο Σιδηρόπουλος (vid)!

Διαιτησία: «Βούλιαξε» ο Ζαμπαλάς στη Λαμία, πάλι λάθος ο Σιδηρόπουλος (vid)!

Μόνο λάθη ο Ζαμπαλάς στο Λαμία - Παναιτωλικός. Σωστή η αποβολή στο Καλλιθέα - Πανσερραϊκός. Δεν έβγαλε κόκκινη ο Σιδηρόπουλος στο Λεβαδειακός - Παναιτωλικός.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Έρχεται δραστική… αλλαγή στο μέλλον Κάρμο;

Έρχεται δραστική… αλλαγή στο μέλλον Κάρμο;

Το μέλλον του Κάρμο μπορεί να είναι... διαφορετικό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η ταφόπλακα στην περίπτωση Κάρμο

Η ταφόπλακα στην περίπτωση Κάρμο

Σε κάθε άλλη περίπτωση ο Ολυμπιακός διατηρεί τις όποιες ελπίδες του. .

Ποδόσφαιρο