ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο ΠΑΟΚ έριξε τεσσάρα στη Σάμροκ Ρόβερς και «πετάει» για το Europa League

Ο ΠΑΟΚ «κέρασε» τεσσάρα τη Σάμροκ Ρόβερς και είναι έτοιμος για το League Path του Europa League.
Ο ΠΑΟΚ έριξε τεσσάρα στη Σάμροκ Ρόβερς και «πετάει» για το Europa League

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε εμφατική νίκη με 4-0 επί της Σάμροκ Ρόβερς και βρίσκεται μία ανάσα μακριά από την είσοδό του στο Europa League.

Ο Κλέρι ήταν αυτός που με αυτογκολ άνοιξε το σκορ για τον Δικέφαλο, ενώ Τάισον, Κωνσταντέλιας και Μπάμπα διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν προχώρησε σε εκπλήξεις στο αρχικό σχήμα, έχοντας όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, δίνοντας φανέλα βασικού στον Γιόνι Ότο.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ ορεξάτοι στον αγωνιστικό χώρο δείχνοντας τη διάθεση να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως στα πρώτα δέκα λεπτά της αναμέτρησης είχαν 3(3) τελικές ευκαιρίες, όμως ο Πέλς έβαζε στοπ με εντυπωσιακές αποκρούσεις.

Οι «ασπρόμαυροι» δεν σταμάτησαν εκεί, πολιορκούσαν την αντίπαλη περιοχή, έχοντας την κατοχή στο 69%-31%. Αυτό που δεν κατάφεραν να κάνουν οι παίκτες του Δικεφάλου, το έκανε ο αμυντικός της Σάμροκ Ρόβερς, Ντάνιελ Κλέρι, ο οποίος με δυνατή κεφαλιά «κάρφωσε» τη μπάλα στα δίχτυα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Δείγμα της εικόνας των πρώτων 45 λεπτών ήταν το 7(3)-3(1) στις τελικές και το 69%-31% κατοχή.

Στον ίδιο ρυθμό συνέχισε ο Δικέφαλος και στο δεύτερο μέρος, με τον Τάισον να πετυχαίνει ένα εξαιρετικό τέρμα και να κάνει το 2-0. Ο Βραζιλιάνος έκανε πανέμορφο κοντρόλ μετά από πάσα του Ζίβκοβιτς και με δυνατό σουτ έστειλε στα δίχτυα τη μπάλα.

Ο ΠΑΟΚ ωστόσο δεν σταμάτησε εκεί, αφού εξακολουθούσε να έχει τα ηνία της αναμέτρησης, διατηρώντας την απόλυτη κατοχή. Οι Ιρλανδοί έμειναν με παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή του Χόνοβαν, με τον Δικέφαλο στο 67ο λεπτό να κάνει το 3-0 με εξαιρετικό τελείωμα του Κωνσταντέλια.

Οι «ασπρόμαυροι» δεν πάτησαν φρένο ούτε εκεί, ο Τσάλοφ έχασε πέναλτι ενώ είχε και δοκάρι, με τον Μπάμπα τελικά να είναι αυτός που στις καθυστερήσεις έβαλε το «κερασάκι στην τούρτα» διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.

Γκολ: Κλίρι 45’+4 (αυτογκόλ), Τάισον 47’, Κωνσταντέλιας 67’, Μπάμπα 90’+4

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ότο (Σάστρε 79’), Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Σβαμπ (Καμαρά 79’), Οζντόεφ , Ζίβκοβιτς (Ντεσπόντοφ 79’), Κωνσταντέλιας (Μουργκ 79’), Τάισον, Μπράντον (Τσάλοφ 64’).

Σάμροκ Ρόβερς: Πελς, Χορ, Κλίρι , Γκρέις, Χόνοχαν, Γουότς (Μπιρν 74’), Ο’Νιλ, Νιούτζεντ (ΜακΕνέφ 74’), Κλαρκ (Λόπες 28’), Φαρούτζια (Μπουρκ 84’), Γκριν (Μαντρόιου 74’).

Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Σαν Σήμερα: Ο Βασίλης Χατζηπαναγής κάνει το ντεμπούτο του το 1975

Σαν Σήμερα: Ο Βασίλης Χατζηπαναγής κάνει το ντεμπούτο του το 1975

Ο Βασίλης Χατζηπαναγής το 1975 άνοιξε μια ιστορική διαδρομή με 281 συμμετοχές και 61 γκολ στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Μέσι χάρισε στην Ίντερ Μαϊάμι το πρώτο MLS Cup

Ο Μέσι χάρισε στην Ίντερ Μαϊάμι το πρώτο MLS Cup

Η Ίντερ Μαϊάμι κέρδισε 3-1 τους Βανκούβερ Γουάιτκατς, με τον Μέσι να ολοκληρώνει με τον καλύτερο τρόπο την διαδρομή του στο MLS, η οποία ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Λίβερπουλ: Ο Μοχάμεντ Σαλάχ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης

Λίβερπουλ: Ο Μοχάμεντ Σαλάχ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης

Ο Αιγύπτιος άσος δεν χρησιμοποιήθηκε ούτε ως αλλαγή στο 3-3 της Λίβερπουλ με τη Λιντς, και έτσι μετά τον αγώνα εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Γιατί έτριβε τα χέρια του ο Μεντιλίμπαρ με τον Στρεφέτσα

Ολυμπιακός: Γιατί έτριβε τα χέρια του ο Μεντιλίμπαρ με τον Στρεφέτσα

Πάντως ακόμα ο Στρεφέτσα είναι αγχωμένος, πράγμα που φαίνεται από τα τελειώματά του, καθώς επιθυμεί να αποδείξει πως δικαίως είναι η ακριβότερη μεταγραφή της εποχής Μαρινάκη.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Βόλος – Κηφισιά 1-1: Σκληρή μάχη αλλά τελικά Χ

Βόλος – Κηφισιά 1-1: Σκληρή μάχη αλλά τελικά Χ

Οι δύο γκολκίπερ έκριναν το αποτέλεσμα στο Πανθεσσαλικό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Αυτοί οι παίκτες θα έρθουν

ΑΕΚ: Αυτοί οι παίκτες θα έρθουν

Η ΑΕΚ είναι φουλ ενεργή στο μάρκετ και έχει δοθεί το σύνθημα για την απόκτηση ποδοσφαιριστών σε τέσσερις θέσεις

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός νέα: Το τερματίζει ο Μουζακίτης

Ολυμπιακός νέα: Το τερματίζει ο Μουζακίτης

Με σπασμένα... φρένα συνεχίζει ο Μουζακίτης και οδεύει προς μεγάλα πράγματα, τόσο μεγάλα που μπορεί να τα αξιολογήσει κανείς ακόμα και στα 45 εκατ. ευρώ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός : Δεν είχε λόγια ο Νικολακόπουλος για τον Ελ Κααμπί

Ολυμπιακός : Δεν είχε λόγια ο Νικολακόπουλος για τον Ελ Κααμπί

Έσταζε μέλι για τον Ελ Κααμπί ο Κώστας Νικολακόπουλος στο σχόλιό του για το ματς του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ…

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός – ΟΦΗ : Γύρισε το τσιπάκι για τα καλά ο Τζολάκης…

Ολυμπιακός – ΟΦΗ : Γύρισε το τσιπάκι για τα καλά ο Τζολάκης…

Ακόμα μία απόκρουση, αρκετά σημαντική, έξανε ο Κωνσταντής Τζολάκης στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ…

Ποδόσφαιρο